renab.pl

Opinie łącznie (111) Opinie (111) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, wskazując na solidność wykonania i trwałość. Wielu klientów podkreśla łatwość montażu. Opinie na temat obsługi klienta są zróżnicowane, jednak przeważają pozytywne komentarze dotyczące profesjonalizmu i uprzejmości. Klienci często wspominają o problemach i opóźnieniach w dostawie, a także o braku informacji dotyczącej terminu doręczenia. Część z nich zwraca uwagę na brak nawierconych otworów lub brak jasnej instrukcji montażu. Zdarzają się sytuacje, gdzie kontakt z firmą jest utrudniony lub brak odpowiedzi na zapytania i zgłoszenia, a niektóre reklamacje pozostają nierozwiązane przez dłuższy czas.

Opinierenab.pl

Dostawa biurka w dwóch paczkach przez DPD to porażka. Próbowałam zmienić termin dostawy w aplikacji DPD, ze względu na majówkę i dni wolne, jednak kurier mimo to zostawił paczki pod drzwiami podczas mojej nieobecności. Do tego blat biurka przyszedł uszkodzony tj. z ubitymi rogami. Było to, jak podejrzewam, skutkiem po pierwsze nieodpowiedniego zapakowanie blatu - o ile stelaż zapakowany był w piankę i w karton, to blat zabezpieczony był jedynie kartonem, co przy transporcie tak ciężkiej i dużej paczki było bardzo nierozsądnym rozwiązaniem, a po drugie kurier najwidoczniej obchodził się z nim bardzo nieostrożnie - na co powinien uczulić sprzedawca oddając taką przesyłkę do transportu. Złożyłam reklamację z prośbą o wysłanie mi nowego blatu.
Jestem bardzo zadowolony z biurka Fuse. Kosztowało ono o 500 zł mniej niż podobne biurko znanego szwedzkiego producenta, co miało dla mnie znaczenie, ponieważ nie jestem pewien, czy będę często korzystał z funkcji elektrycznej regulacji wysokości, więc nie chciałem wydawać zbyt dużo pieniędzy, ale chciałem sprobować, więc cena była dla mnie decydująca. Złożenie biurka nie było trudne, wystarczyło tylko zaznaczyć i wywiercić otwory w blacie. Wszystko działa doskonale, moc silnika jest wystarczająca, biurko jest dość stabilne. Planuję dokupić i zamontować kanał oraz przepusty kablowe.

Jedynym minusem, który mogę wskazać

Materiał nóg jest wysokiej jakości, korzystam ze stołu od tygodnia — jest bardzo wygodny. Nogi są stabilne, podobnie jak blat. Jedynym minusem, który mogę wskazać, jest brak informacji w opisie, że do montażu blatu z nogami potrzebna jest wkrętarka. Blat i nogi są dostarczane osobno i nie mają wcześniej przygotowanych otworów. Ponieważ nie posiadam wkrętarki, po prostu położyłem blat na nogach i korzystam w ten sposób. Blat jest dość ciężki, dlatego stół się nie chwieje

Kilka niedociągnięć jest...

Niby spoko, ale 1) na fakturę czekałem kilka dni więc się wysyłka przesunęła bo nie wiedziałem na jaki rachunek zapłacić. Telefon pomógł, mail nie, ale za tym 3 razem sie dodzwoniłem. 2) biurko przyszło 120x80, a nie 140x80 ale mówię dobra, nie jest źle, ten drugi wymiar był ważniejszy. No i w jednym miejscu blatu widać, że komuś upadło ale to też do przebolenia 3) stelaż robi robotę, czuć jakość
Biurko bardzo dobrej jakości, profesjonalnie zapakowane. Proste do złożenia
Szybka wysyłka, w niedzielę zamówione, a w czwartek już u mnie. Biurko solidne, bardzo dobrej jakości. Blat biurka nie ma przygotowanych nawierceń, więc sami decydujemy która strona blatu jest ładniejsza oraz jak blisko krańców montujemy stelaż. Dla jednych może to być minus dla innych plus.
Polecam. Szybkość obsługi na najwyższym poziomie.

5/5

Bardzo fajne biurko o dużej powierzchni. Przyszło po 2 dniach więc dostawa ekspresowa. Wydaje się być solidne i mam nadzieję, że posłuży przez lata.
Cała transakcja przebiegła bez zakłóceń, a sam produkt - krzesło RENAB Mast - godny polecenia!

Brak kontaktu

Zero odpowiedzi przez miesiąc na pytanie dotyczące zamówienia. Biurko ok, mechanizm ręcznego podnoszenia/opuszczania działa dobrze. Blat nie ma nawierconych otworów, ale nie było większego problemu z wkręceniem śrub.
Firma kurierska DHL - wielkie rozczarowanie Produkt zakupiony w sklepie RENAB jest jak najbardziej w porządku, natomiast co do czasu i sposobu dostarczenia zamówienia czuję, że drugi raz nie zamówię nic w sklepie jeśli dostawę będzie realizować DHL. Paczki przyszly w dwóch różnych terminach (jedna przyszla po 3 dniach roboczych pomimo zapewnień o czasie dostawy DO 3 DNI ROBOCZYCH) dodatkowo poza mailem w języku ANGIELSKIM nie otrzymalam żadnego powiadomienia o dokladnej dacie dostawy ani kontakcie do kuriera a co najgorsze paczka zostala dostarczona podczas mojej nieobecności i zostala u sąsiada O CZYM NIE ZOSTALAM POINFORMOWANA! Wielkie rozczarowanie..

Problem ze śrubami z zestawu

Biurko dobre. Problemem są śruby m6x12, które są dołączone do zestawu. Okazuje się, że do przykręcenia szyn w celu stabilizacji biurka potrzebne są śruby co najmniej m6x16. Dokupiłem m6x20, dzięki czemu ustabilizowałem biurko
Polecam biurka, dobra jakość
Super polecam bardzo
Rzetelna i profesjonalna firma !!! Obsługa klienta na najwyższym poziomie, biurko bardzo dobrej jakości. Montaż bezproblemowy. Polecam serdecznie !!!
Wszystko przebiegło profesjonalnie towar zgodny z opisem reklamacja z winy firmy kurierskiej załatwiona bez żadnych problemów polecam pełen profesjonalizm
Profil prywatny
Czuję się oszukany - mimo opłacenia przesyłki - biurko nie dotarło do mnie. Firma informowała o 3 dniowym okresie dostawy. Nie odbierają telefonu i nie odpisują na maile. W poniedziałek udam się do jednostki Policji w celu złożenia zawiadomienia o przestępstwie oszustwa/wyłudzenia. R. Batkowski

Biurko dojechało i spełna funkcję

Wszystko fajnie pięknie, tylko przesyłka zmiast w 3 dni robocze to w 6