Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówienia i dostawy. Wielu klientów wskazuje na staranne, bezpieczne i solidne zabezpieczenie produktów podczas wysyłki. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, sprawna i pomocna. Klienci często podkreślają szeroki wybór produktów i dostępność nawet trudno dostępnych artykułów. Ceny produktów są często oceniane jako atrakcyjne lub konkurencyjne. Jakość produktów jest zazwyczaj oceniana pozytywnie. Kontakt ze sprzedawcą i komunikacja oceniane są jako bardzo dobre. Sporadycznie pojawiają się uwagi do stanu towaru oraz trudności w komunikacji ze sprzedawcą.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieMagazynLamp.pl: Sklep z oświetleniem.
Towar, dostawa wszystko w porządku. Godny polecenia
terminowa dostawa, dobra jakość zamówionej jarzeniówki.
Super service, bardzo sprawny;
Dostępność poszukiwanych żarówek.
Cena najnizsza na rynku, towar zgodny z zamowieniem
Szybka realizacja bez żadnych problemów.
ok.szybka dostawa. polecam
Zamówienie zostało dostarczone bardzo szybko.
Opakowanie produktu staranne i zabezpieczone przed stłuczeniem.
Dostawa szybka. Bezpieczne opakowanie (szklane przedmioty)
Z winy banku był problem z płatnością.- rozwiązany szybko. I precyzyjna informacja o tym problemie, żeby Klient (czyli - ja) nie miał żadnych wątpliwości.
Szybko sprawnie,…
szybka przesyłka, towar zgodny z zamówieniem, polecam
bardzo szybka realizacja, polecam
Szybko i na temat.
Dobrze zabezpieczony towar, szybka obsługa
szybki termin wysyłki i dostępność nietypowego towaru, niedostępnego gdzie indziej
Git
Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt. Polecam.
Szybka realizacja, towar zgodny z oczekiwaniami.
bardzo dobre zabezpieczenie towaru przed uszkodzeniem
Oferta, wsparcie merytoryczne, szybka dostawa
Oferta - znalezienie poszukiwanego produktu, wsparcie merytoryczne i udzielenie odpowiedzi na pytania w kontakcie telefonicznym. Szybka dostawa, doskonale zabezpieczone produkty.
Wszysko się zgadza, terminowa realizacja, bezproblemowy zwrot. Polecam