MagazynLamp.pl: Sklep z oświetleniem.

Opinie łącznie (5591) Opinie (1899) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę. Wielu klientów potwierdza, że produkty są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania. Większość klientów chwali solidne, bezpieczne opakowanie produktów. Klienci doceniają profesjonalną, pomocną i sprawną obsługę. Dodatkowo, szeroki wybór produktów, w tym dostępność nietypowych i trudno dostępnych artykułów, jest często wymieniany jako duża zaleta sklepu. Zgłoszenia reklamacyjne są rozpatrywane szybko i pozytywnie, co spotyka się z uznaniem klientów. Pojawiły się pojedyncze przypadki uszkodzeń produktów podczas dostawy. Sporadycznie klienci wskazują na problemy z kontaktem z obsługą. Część klientów sugeruje także potrzebę większego wyboru opcji dostawy.

OpinieMagazynLamp.pl: Sklep z oświetleniem.

Szybka realizacja, duży wybór asortymentu .
Dziękuję bardzo za dostawę firmą rzetelna i solidna Pozdrawiam

Zamówienie dostarczone wg planu

Wszytko wykonane dobrze wg zamówienia świetlówka dostarczona w całości działająca 🙂

Godne polecenia

Łatwość wyboru szukanego produktu, szybka realizacja zamówienia
Szybka realizacja zamówienia.
J'ai reçu le colis endommagé et ils m'ont remboursé très rapidement. Je leur remercie d'avoir pris en considération ma réclamation. Merci !
Super firmą pełen profesjonalizm bardzo polecam

Szybka realizacja zamówienia.

Bardzo szybka realizacja zamówienia i dostarczenia. Duża dostępność towaru. Jestem zadowolona z zakupu. Towar dobrze zabezpieczony do transportu. Świetlówki działają i są takie jak potrzebowałam.

Świetna oferta

Niektóre pozycje w ofercie są prawdziwymi "białymi krukami" wśród żarówek. Do tego sprawna obsługa zamówień.
Jak na razie przesyłka jeszcze nie dotarła, bardzo długi czas oczekiwania, w najbliższy wtorek miną deklarowane 12 dni robocze od zamówienia - zobaczymy czy przesyłka dotrze.
Szybka wysyłka 📦
wszystko tak jak być powinno

Szybka dostawa. Produkty zgodnie z oczekiwaniami.
czas realizacji
Szybka dostawa, solidne zapakowanie.
Polecam. Pomoc przez telefon, propozycja produktów, zakup i szybka dostawa. Oby więcej takich firm :)
Wszystko zgodne z zamówieniem, polecam.
Super współpraca :) POLECAM
szybka realizacja