bubufabrics.pl

Opinie łącznie (227) Opinie (227) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość oferowanych materiałów, podkreślając ich solidność, trwałość i estetykę. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także oryginalnych wzorów, szerokiej gamy kolorów oraz dużego wyboru tkanin i różnorodności oferty. Zadowolenie budzi również profesjonalna, pomocna i miła obsługa klienta. Często podkreślana jest szybkość realizacji zamówień oraz przystępne ceny materiałów. Sporadycznie pojawiają się jednak opóźnienia w realizacji zamówień oraz pojedyncze uwagi dotyczące komunikacji ze strony obsługi klienta. Niekiedy klienci sugerują także obniżenie cen materiałów.

Opiniebubufabrics.pl

Wyjątkowy sklep

Bardzo dobra jakość i wzornictwo tkanin. Dostawa na czas i dobrze zapakowana. Miły i profesjonalny kontakt. Polecam
Super 😃
Szybka wysyłka, dobra jakość materiałów :) strona internetowa nie do końca intuicyjna, ale jest w porządku :)
Bardzo starannie zapakowane zamówienie. Piękne materiały. Przesyłka szybka i dostarczenie wykonane należycie.
Wszystko w porządku, kolor materiału cudowny, teraz tylko gazu do krawcowej i będą piękne spodnie 😁
Wszystko ok. Materiał piękny, kolor rzeczywisty nie różni się od tego ze zdjęcia na stronie. Polecam.
Piękne materiały (w rzeczywistości kolory wyglądają tak dobrze jak na zdjęciach) w świetnej cenie

Materiały zgodne z zamówieniem kolory się zgadzają

Wiskoza z lnem
Rewelacja, sztruks super, duży wybór kolorów, na pewno nie jeszcze nie raz tu zawitam.
Super materiały!!! :) Czas dostawy mógłby być szybszy ale i tak nie długo czekałam.
Jestem zadowolona bo wszystko okazało się zgodne z ofertą i przyszło na czas