Klienci są bardzo zadowoleni z błyskawicznej, sprawnej realizacji zamówień i dostaw. Obsługa klienta jest opisywana jako miła, pomocna, zaangażowana i profesjonalna. Wysoko oceniana jest również jakość oferowanych produktów, ich zgodność z opisem oraz staranne wykonanie. Kontakt ze sklepem oceniany jest jako bardzo dobry, szybki i sprawny, a klienci doceniają fachowe doradztwo oraz gotowość do pomocy. Proces zwrotu lub wymiany produktów przebiega szybko i bezproblemowo. Pojawił się pojedynczy przypadek negatywny dotyczący obsługi klienta.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinie4ride.pl - Sklepy motocyklowe
RX-7V EVO
Panowie z 4ride Wrocław pomogli w wyborze kasku na najbliższe kilka lat... Wybór ARAI RX-7V EVO jednak musiałem się jeszcze zastanowić po przymierzeniu w sklepie. Dlatego kupiłem na 4ride.pl. Jedna uwaga jeśli chodzi o magazynowanie żeby nie kłaść nic ciężkiego na pusty karton od kasku bo trochę się przestraszyłem podczas otwierania w obecności kuriera że może być uszkodzony... 😀 Na szczęście nie był. Podsumowując polecam zakupy na 4ride.pl
Super!
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Wysyłka była ekspresowa, a spodnie motocyklowe w pełni zgodne z opisem i zdjęciami. Materiał oraz wykonanie są naprawdę wysokiej jakości. Zakupy przebiegły sprawnie i bezproblemowo. Zdecydowanie polecam ten sklep!
W sklepie zarówno stacjonarnym jak i internetowym obsługa na medal - pracownicy na najwyższym poziomie dobierają wszystko , wyjaśniają istotne sprawy , w internetowym szybko , sprawnie przesyłka. Polecam - Jestem Mega zadowolona i corka również.
Zamówiłam buty seca i kask hjc i71. Kask musiał upaść z regału w kartonie, bo miał przebity karton w miejscu tylnego spojlera a sam tylny spojler wyskoczył z miejsca montażowego. Pokazałam to sprzedawcy, patrzył na mnie jakbym sama to uszkodziła. W końcu przy użyciu siły wcisnął spojler na miejsce ale zaprzeczał jakoby kask upadl. Dodatkowo chciałam zamówić również interkom sena s50 lub r50 ale sprzedawca powiedział, że nie zna się na interkomach. W dodatku na tych interkomach wystawionych na półkę były naklejone karteczki z napisem tylko Mesh. Nie miałam pewności czy ten set będzie działać z moim interkomem S60 ale tego również nie udało mi się ustalić. Zamówienie na kask zostało złożone kilka dni wcześniej przez bardzo kulturalnego i pomocnego sprzedawcę z kręconym wąsikiem. Bardzo dziękujemy za pomoc w wyborze pierwszego kasku dla mojej koleżanki która za chwilę zaczyna kurs na prawko A. Niestety gdy przyjechałyśmy po odbiór pan z wąsikiem był zajęty a obsługiwał nas nieuprzejmy młody wysoki człowiek w czarnej koszulce Seca i ciemnymi krótkimi włosami. Można powiedzieć że był arogncki, w ogóle nie zainteresowany swoją pracą, nie umiał odpowiedzieć na pytania dotyczące interkomu. Odburkiwał po prostu, że nie wie albo gdy zwróciłam uwagę na wewnętrzne uszkodzenie kartonu które rozdarło od środka dziurę odparł, że "nie sądzę". Moja koleżanka kupiła ostatecznie ten kask tylko po to żeby już wyjść i nie wracać jak to powiedziała. Jest mi wstyd, bo zabrałam ją do tego sklepu i poleciałam go jej. Ja cały czas zastanawiam sie czy zwrócić tego kasku i zamówić w innym sklepie gdzie nie zleciał nikomu z półki. Wielki minus.... Wielki. Niech ten sprzedawca zastanowi się nad swoją karierą i czy aby to na pewno jest jego branża. W międzyczasie gdy nas obsługiwał koleżanki ze sklepu poinformowały go, że idą na papierosa i ewidentnie on bardzo chciał wyjść z nimi ale niestety ma niefarta i musi nas obsługiwać. Żenujące. Wizyta w sklepie 22 czerwca po południu.
Pozytywnie
Zamówiłem rękawice dostępne sklepie na stronie, lecz okazało się ,ze niestety nie bylo ich realnie dostępnych. W sklepie nastąpiła pomyłka magazynowa. W ramach rekompensaty obsługa sklepu zaproponowała mi inne droższe rękawice w cenie tych zamówionych. Jestem bardzo wdzięczny za taką postawę wobec klienta oraz bardzo zadowolony z nowych rękawic.Po tej sytuacji napewno bede Waszym klientem.
Szeroki wybór, pełne rozmiarowki w sklepie stacjonarnym, super muza :) przyjechałam, poprzymierzalam, i zamówiłam on linę, następnego dnia przesyłka była u mnie :)
jedyne co mnie zdziwiło, to że kupione w 4RIDE a wysłane z RRMOTO. Ale co do całej reszty nie mam uwag. Szybko, sprawnie i można jeździć
Spodnie bardzo fajne i wygodne, lekko elastyczne, mają ochraniacze kolan i bioder w zestawie. Zamówiłem zimą leżały chwilę w paczkomacie i jak je odpakowane ochraniacze były powyginane i sztywne, ale chwilka na grzejniku i wszystko wróciło do normy. Na jazdę poczekają do sezonu ale w dotyku i po przymiarce wydają się by bardzo spoko.
Polecam zakupy w 4Ride.pl
Towar otrzymalem bez zadnych uszkodzen. Swietna pomoc telefoniczna przy wyborze zestawu ubran motocyklowych a sama dostawa byl monitorowana dzieki trackingnumerowi DPD - dostawa do Niemiec. Korka, spodnie i buty Rebelhorn w super jakosci. Polecam zakupy w 4Ride.pl
Fajny i nieźle zaopatrzony sklep
Sprzedawcy w salonie przemili i bardzo pomocni, bez problemu poświęcili mi naprawdę sporo czasu, służyli fachową radą. Polecam!
Wszystko sprawnie i szybko zrealizowane , polecam ten sklep .
Produkt zgodny z opisem .
Zakup w sklepie.
Zamówiłem kurtkę do przymiarki w sklepie (drugi model był dostępny na miejscu) zostałem telefonicznie poinformowany o dostarczeniu zamówienia do sklepu. Panowie bardzo pomocni. Kurtka plus kilka drobiazgów zakupione. Jeszcze nie użytkowane. Na pewno wrócę do tego sklepu.
Bardzo miła obsługa. Po zakupie interkomu został on zamontowany. Polecam
Bardzo szybka wysyłka. Na ostatnie 4 zamówienie przesyłka była u mnie następnego dnia.
Szybka wysyłka, poza tym profesjonalna obsługa w sklepie stacjonarnym we Wrocławiu
Szybka realizacja.Rozmiar pasuje do określonej tabeli. Polecam
Zamowienia
Zamawiałem już kilka razy w tym sklepie. Zawsze dostawą na czas, kontakt z obsługą bardzo dobry. Rzeczy które zamawiałem bardzo dobrej jakości. W razie za małego lub za dużego rozmiaru zwrot bezproblemowy. Bardzo polecam sklep.
Obsługa. Szybkość dostarczonego zamówienia. Poprostu pierwsza klasa
Spodnie zgodne z opisem materiał dobrej jakości rozmiar zgodny z oczekiwaniami. Szybka dostawa. Polecam sklep.
Super sklep, wracam tam z przyjemnością, a niejedno kupiłam :) Bardzo szybka wysyłka, co dla mnie jest ogromnie ważne. Serdecznie polecam !