Klienci bardzo chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo pomocna, miła, kompetentna i profesjonalna. Jakość produktów oraz ich zgodność z opisem spotykają się najczęściej z pozytywnym odbiorem. Procedury wymiany i zwrotu są szybkie, bezproblemowe i satysfakcjonujące. Możliwość łatwego kontaktu oraz szybka odpowiedź na pytania są bardzo cenione przez klientów. Pojawiają się sporadyczne problemy z dostępnością produktów, choć sklep rekompensuje je korzystnymi rozwiązaniami. Zdarzają się pojedyncze negatywne uwagi dotyczące jakości produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinie4ride.pl - Sklepy motocyklowe
RX-7V EVO
Panowie z 4ride Wrocław pomogli w wyborze kasku na najbliższe kilka lat... Wybór ARAI RX-7V EVO jednak musiałem się jeszcze zastanowić po przymierzeniu w sklepie. Dlatego kupiłem na 4ride.pl. Jedna uwaga jeśli chodzi o magazynowanie żeby nie kłaść nic ciężkiego na pusty karton od kasku bo trochę się przestraszyłem podczas otwierania w obecności kuriera że może być uszkodzony... 😀 Na szczęście nie był. Podsumowując polecam zakupy na 4ride.pl
Pozytywnie
Zamówiłem rękawice dostępne sklepie na stronie, lecz okazało się ,ze niestety nie bylo ich realnie dostępnych. W sklepie nastąpiła pomyłka magazynowa. W ramach rekompensaty obsługa sklepu zaproponowała mi inne droższe rękawice w cenie tych zamówionych. Jestem bardzo wdzięczny za taką postawę wobec klienta oraz bardzo zadowolony z nowych rękawic.Po tej sytuacji napewno bede Waszym klientem.
Spodnie bardzo fajne i wygodne, lekko elastyczne, mają ochraniacze kolan i bioder w zestawie. Zamówiłem zimą leżały chwilę w paczkomacie i jak je odpakowane ochraniacze były powyginane i sztywne, ale chwilka na grzejniku i wszystko wróciło do normy. Na jazdę poczekają do sezonu ale w dotyku i po przymiarce wydają się by bardzo spoko.
Polecam zakupy w 4Ride.pl
Towar otrzymalem bez zadnych uszkodzen. Swietna pomoc telefoniczna przy wyborze zestawu ubran motocyklowych a sama dostawa byl monitorowana dzieki trackingnumerowi DPD - dostawa do Niemiec. Korka, spodnie i buty Rebelhorn w super jakosci. Polecam zakupy w 4Ride.pl
Zakup w sklepie.
Zamówiłem kurtkę do przymiarki w sklepie (drugi model był dostępny na miejscu) zostałem telefonicznie poinformowany o dostarczeniu zamówienia do sklepu. Panowie bardzo pomocni. Kurtka plus kilka drobiazgów zakupione. Jeszcze nie użytkowane. Na pewno wrócę do tego sklepu.
Zamowienia
Zamawiałem już kilka razy w tym sklepie. Zawsze dostawą na czas, kontakt z obsługą bardzo dobry. Rzeczy które zamawiałem bardzo dobrej jakości. W razie za małego lub za dużego rozmiaru zwrot bezproblemowy. Bardzo polecam sklep.
Spodnie zgodne z opisem materiał dobrej jakości rozmiar zgodny z oczekiwaniami. Szybka dostawa. Polecam sklep.
Super sklep, wracam tam z przyjemnością, a niejedno kupiłam :) Bardzo szybka wysyłka, co dla mnie jest ogromnie ważne. Serdecznie polecam !
Zamówienie bardzo szybko i sprawnie dotarło. Kurtka miała uszkodzenia, ale bez problemu następnego dnia po zgłoszeniu był u mnie kurier z nową sztuką. Bardzo profesjonalne podejście do sprawy!
Buty + spodnie Rebelhorn
Szybka dostawa do sklepu we Wrocławiu a w sklepie profesjonalna, pomocna i miła obsługa. Dziękuję za pomoc! Na pewno wrócę na zakupy
Sklep motocyklowy oceniam bardzo pozytywnie. Duży wybór części i akcesoriów, przejrzysta strona oraz szybka realizacja zamówienia. Produkty dobrze opisane, a obsługa klienta pomocna i sprawna.
przesyłka ekspertowa, spodnie super wykonane, rozmiar zgodny z podana rozmiarówką - polecam
Towar zgodny z opisem. Przesyłka dostarczona szybko. Doskonały kontakt ze sklepem.
Buty motocyklowe krótkie kupiłem przez internet. Towar zamówiłem i otrzymałem w błyskawicznym tempie. Jak na razie jestem zadowolony z zakupu. Zobaczymy jak będzie w praktyce.
Obsługa i Consumer Service!
Obsługa i zaangażowanie w skomplikowanym problemie z dostępnością produktu (strona www vs. Magazyn) na najwyższym poziomie. Dziękuję za jakość, kooperację, poradę i realizację. Tak trzymać!
Godny polecenia! Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, realizacja zamówienia przebiegła planowo. Towar bezpiecznie spakowany i zgodny z opisem.
Zakup karty podarunkowej przebiegł bez zarzutu. Szybka wysyłka, opakowanie. Polecam!
Myślę że dużym plusem jest PayPo i możliwość zamówienia z odroczoną płatnością
Bardzo szybka wysyłka
Super mega błyskawiczna wysyłka towaru.
Serdecznie polecam.
Towar zgodny z opisem.
Towar bardzo dobrej jakości w dobrej cenie.
Szybka realizacja zamówienia.