kubekcontigo.pl

Opinie łącznie (7997) Opinie (3206) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania produktów oraz ich trwałość. Większość użytkowników docenia szczelność kubków oraz brak przeciekania. Wygląd i estetyka kubków, w tym różnorodność kolorów i jakość wykończenia, są bardzo wysoko oceniane przez użytkowników. Klienci bardzo pozytywnie oceniają sprawność i profesjonalizm obsługi zamówień, w tym szybkość realizacji i rozwiązywanie problemów. Wygoda użytkowania, łatwość picia oraz ergonomia są często podkreślane jako ważne atuty produktu. Szybkość i terminowość dostawy są często chwalone. Część klientów pozytywnie ocenia jakość i bezpieczeństwo pakowania. Sporadycznie pojawiają się uwagi do detali lub elementów graficznych produktów. Niektórzy klienci wskazują, że kubek mógłby dłużej utrzymywać temperaturę. Zdarzają się również drobne uwagi dotyczące powiadomień lub opóźnień w dostawie. Wśród opinii pojawiają się także negatywne głosy dotyczące uszkodzeń opakowań prezentowych lub produktów.

Opiniekubekcontigo.pl

Świetny, kupiłam go dla 6-latków. Jest łatwy w obsłudze i nie wycieka płyn w plecaku. Chłopcy są zadowoleni z kolorów, które są intensywne i pięknie dobrane. Polecam!

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Polecam sklep. Byłam zmuszona zareklamować uszkodzony produkt i wszystko odbyło się błyskawicznie i bez żadnych problemów. Poza tym bardzo dobra jakość sprzedawanych produktów, mam już 2 termosy i 2 kubki, z których jestem bardzo zadowolona.

Solidny sprzęt!

Kubek wygląda solidnie i jest bardzo ładny, wygodny w uchwycie. Dobrze trzyma temperaturę. To co warto usprawnić to możliwość mycia w zmywarce korpusu.

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl

Contigo Byron 3 rodzaje kubków

Contigo Byron 590 ml nie był jeszcze używany. Contigo Byron Gunmetal 720 ml, to zakup nieprzemyślany, bo niezbyt wygodny do picia, poza tym nie trzyma ciepła przez 9 godzin. Contigo Byron 470 ml - pełne zadowolenie, bo wielkość odpowiednia i trzyma ciepło zgodnie z podaną.

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Bardzo szybka realizacja zamówienia z grawerem i bardzo ładne wykonanie. Kubek bardzo dobrej jakości to już kolejny tym razem dla bliskich.

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Termos od razu przetestowany w Bieszczadach. Świetnie się sprawdził 🙋‍♂️ Po 6 godzinach wędrówki herbata nadal wrząca 🙋‍♂️

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl

Błyskawiczna i profesjonalna realizacja zamówienia, używam od lat wyłącznie kubków contigo. Wysoka jakość produktów, kubki są praktyczne, przemyślane i dobrze się prezentują. Dziękuję i polecam

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Solidny kubek termiczny! To już mój drugi do kolekcji. Codziennie jest w nim robiona kawa do podróży autem. Polecam!!!

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Kubke spoko szkoda tylko ze pakujacy nie zadbal otp aby opakowanie prezentowe (dodatkowo platne) nie zostalo zniszczone. Kubek wepchany na sile w woreczki foliowym... zdeformowane opakowanie, slabo wizualnie to wygladalo...

Odpowiedź ze sklepu kubekcontigo.pl

Dziękujemy za opinię i cieszymy się, że sam kubek przypadł Pani do gustu 😊 Bardzo nam jednak przykro, że opakowanie prezentowe dotarło w niezadowalającym stanie. Zwracamy dużą uwagę na pakowanie zamówień, dlatego dziękujemy za tę uwagę — przekażemy ją do działu realizacji, aby podobne sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. Mamy nadzieję, że mimo wszystko kubek będzie dobrze służył 💙
Niestety mimo zapewnienia na stronie ze przy,zamówieniu do godz. 15 wysylka następuje w tym samym dniu ( piatek) tutaj wyslano dopiero w poniedziałek.Poza tym wszytsko ok:)

Odpowiedź ze sklepu kubekcontigo.pl

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię oraz zwrócenie uwagi na termin wysyłki. Przepraszamy za zaistniałą sytuację i rozumiemy Pani rozczarowanie. Dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia złożone do wskazanej godziny były wysyłane tego samego dnia, jednak w tym przypadku niestety doszło do opóźnienia. Cieszymy się, że poza tą niedogodnością wszystko było w porządku. Mamy nadzieję, że produkt spełnia oczekiwania. Pozdrawiamy, Zespół kubekcontigo.pl
Bardzo szybka realizacja zamówienia, w międzyczasie zmiana napisu na kubku bez najmniejszego problemu. Polecam!

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Bardzo szybką dostawa. Kubki dobrze zapakowane. Duży trochę krótko trzyma ciepło. Około 8 godzin. Ale jest to zgodne z ulotką. Nie przecieka. Jakość świetna. Polecam!!! To już moje trzeci i czwarty kubek.

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Bardzo ładny i spełnia oczekiwania. Mam zastrzeżenia do jakości grafiki- ma pęcherze, jakby nieprawidłowo naklejona, ściera się a użytkowanie dopiero roZpoczęte

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Bardzo szybka dostawa, dobrze zapakowany, piękny kubek, świetnie wykończone zdobienie.

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Długo się zastanawiałam jaki kubek kupić i jakiej firmy. Kupiłam contigo i nie żałuję, ponieważ jest super. Korzystam z niego od tygodnia i jestem mile zaskoczona bo trzy ma dluuugo ciepło. Polecam!!!❤️

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Dobre wykonanie i jakość przedmiotów, to już trzeci kubek do kolekcji. Tym razem z ładnym grawerem.

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Najlepszy kubek jaki miałam do tej pory. Mam już kupione ten większy, teraz zakupiony o mniejszej pojemności. Poręczny, dobrze trzyma ciepło, nie przecieka

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
To jest mój drugi wasz produkt, poprzedni przez lata użytkowania nakrętka się odbarwiła a guma zaczęła się lepić

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl
Super szybka realizacja zamówienia! Sprawdzona marka. Napoje w kubkach naprawdę długo utrzymują temperaturę - mam już 4 szt ( zaopatrzona cała rodzina)

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl

Kubek bardzo ładny, praktyczny, godny polecenia.

Kubek bardzo ładny, jednak temperaturę (warunkach zewn.) utrzymuje krócej aniżeli w opisie. Zakrętka absorbuje zapach kawy i w przypadku wymiany na inny napój wymaga wyparzenia. Zdecydowanie polecam za bardzo wygodny system dozowania płynu, za szczelność i za design. Gdyby miał uchwyt do zaczepienia dostałby ode mnie 5 *.

Odpowiedź ze sklepu kubekcontigo.pl

Bardzo dziękujemy za opinię❤️ jeśli występują jakieś wątpliwości co do prawidłowego utrzymywania temperatury, prosimy o kontakt do działu reklamacji: reklamacje@redbird.pl Pozdrawiamy, Kubekcontigo.pl