sklep.zolta.pl

Opinie łącznie (12 610)

12 610 reviews since 8 kwi 2024

Ważny od: 8 kwi 2024
sklep.zolta.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślali szybkość i terminowość dostaw, doceniając ekspresowe realizacje zamówień. Wielu klientów chwaliło wysoką jakość produktów i solidność wykonania. Obsługa klienta była oceniana jako profesjonalna, szybka i pomocna, co często wpływało na pozytywne wrażenia z zakupów. Klienci regularnie potwierdzali, że produkty odpowiadają opisom i zamówieniom, co budowało zaufanie do sklepu. Proces reklamacji i wymian został oceniony bardzo pozytywnie, a klienci doceniali sprawną obsługę zgłoszeń i szybkie rozwiązania problemów. Wiele osób chwaliło staranne i estetyczne pakowanie produktów, zwracając uwagę na bezpieczeństwo przesyłek. Sporadycznie pojawiały się uwagi dotyczące wad produktów lub niespełnionych oczekiwań.

Opiniesklep.zolta.pl

Dziękuję Wam

Wspaniały projektor nic nie można zrobić lepiej kiedy jest najlepiej dziękuję Wam i zamawiam kolejne 2 projektory
Zamówienie dostarczone w ciągu 20 godzin od złożenia zamówienia. Jest to już kolejne zamówienie z tej firmy - używam tych girland ogrodowych od 3 lat, są rewelacyjne i tworzą wieczorem piękny , nastrojowy klimat. POLECAM !!!
Szybka dostawa.towar ładnie spakowany w zgrabną paczuszkę ,instrukcja krótka wszystko tak jak ma być
Panel prysznicowy bardzo ładny i funkcjonalny. Realizacja zamówienia szybka. Polecam!
Cena była znakomita, ten sam produkt w znanym markecie budowlanym był trzy razy droższy. Szybka realizacja zamówienia.
Bardzo szybka przesyłka, kompletna, pięknie zapakowana. Bez problemowo. Dziękuje
Informacja sprzedażowa jest w pełni zgodna z zakupionym produktem. Dobrze by było, gdyby w dodatkowym wariancie sprzedaży była możliwość zakupu poliwęglanu litego zamiast komorowego.

Super firma

Jestem zadowolona z produktu. Polecam firmę: bardzo rzetelnie a dostawa szybka.
Wszystko dobrze, szybkość wysyłki, zasłona pięknie wykonana. Dziękuję.
Szybka dostawa. Pięknie zapakowane.Wszystko super. Gorąco polecam
terminowa i szybka dostawa. Zamówiony daszek posiada rynienkę do spływu wody - duża zaleta.
Przesyłka faktycznie z ciągu weekendu wysłana. W poniedziałek rano panel można było założyć. Brawa za słowność. Hydraulik mówi, że panel super.
Otrzymane zamówienie jest w stu procentach sprawne i jakościowo bardzo dobre
Leżak ok kiepskie rozwiązanie z rozkładaniem trzeba wstawać no i bardzo wąski
Doskonały kontakt ze sprzedawcą, szybka dostawa, towar w stanie idealnym. Wszystko w najlepszym porządku, pełen profesjonalizm.
Jestem bardzo zadowolona z zakupow :) Super szybka wysylka, dobra cena-na pewno jeszcze wroce. dziekuje i pozdrawiam!
Wszystko w porządku i zgodnie z opisem. Paczka zamówiona wieczorem, doszła następnego dnia rano!
Zamówiłam leżak plażowy,brakowało elementu .Pani na infolini bardzo sympatyczne szybko pomogła rozwiązać mój problem leżak już w domku Szybko sprawnie z troską o klient.Polecam

Wszystko tak jak oczekiwałam w porządku jest polecam
Piękne lampki, dobrze wykonane, ładnie świecą