bioeco-shoes.com

Opinie łącznie (2986) Opinie (2144) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają niezwykłą wygodę i komfort użytkowania obuwia, nawet przy długim noszeniu. Wysoka jakość wykonania, dbałość o detale oraz trwałość są regularnie chwalone przez użytkowników. Estetyka, elegancja oraz nowoczesny i kobiecy design obuwia również zyskują uznanie. Obsługa sklepu, szybkość odpowiedzi oraz profesjonalizm oceniane są bardzo wysoko, zarówno przy zwrotach, jak i wymianach. Dodatkowo doceniana jest szybka realizacja zamówień i sprawna dostawa. Proces zwrotu i wymiany również cieszy się pozytywnymi opiniami klientów. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące rozmiarówki – niektórzy klienci doświadczają problemów z dopasowaniem obuwia. Chociaż obsługa wymiany przebiega sprawnie, pojawiają się pojedyncze głosy wskazujące na konieczność poprawy wygody procedury zwrotu.

Opiniebioeco-shoes.com

(2018)
Otrzymałam niezgodny rozmiar butòw z zamòwionym. Po zgłoszeniu pomyłki już na drugi dzień otrzymałam buty zgodnie z zamòwieniem. Obslugę sklepu oceniam na 5 gwiazdek. Jeżeli chodzi o ocenę butòw ( sportowe z groszkowej skòry) to są b.starannie uszyte z dbałością o detale , miękka wkładka , przy mierzeniu wygodne, rozmiar zgodny z tabelą. Jak dla mnie mogłyby być troszkę lżejsze. Dodatkowo oceniam na plus sklep za możliwość wyboru przesyłki ekonomicznej. Polecam zakupy w tym sklepie.
Wiarygodny dostawca obuwia. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana i piękne buty. Muszę jednak zwrócić ponieważ wybrałam za mały rozmiar. Info dla producenta: zaprojektujcie obuwie dla kobiet 60 + co z tego, że jest tęgość H skoro w śródstopiu są ciasne. Produkujcie buty dla wszystkich kobiet. Na rynku jest bardzo trudno kupić eleganckie buty dla kobiet z szerokim śródstopiem. Sądzę, że w Polsce kobiet z podobnym problemem jest więcej. Zadbajcie o pracujące emerytki:) Pozdrawiam i życzę powodzenia w biznesie.

Butki na każdą okazję.

Buty letnie, delikatna skórka, wygodny obcas, dopasowane do stopy idealnie. Bardzo starannie wykonane. Kolor bardzo ładny, jednakże oglądając buty na stronie internetowaj odniosłam wrażenie, że kolor jest intensywniejszy. Pierwszy spacer zaliczony celująco. Buty ze mną zostają, mam nadzieję na dwa sezony.
Kiedyś przed 5 laty przez przypadek też zamówiłam internetowo piękne granatowe czółenka.Skóra przypominała rybią łuskę. Okazało się,że obuwie z tej firmy jest rewelacyjne,super wygodne dla moich stóp i tym razem też strzał w 10.Otrzymałam bardzo wygodne czółenka pomimo,że mam szeroką stopę.Dziękuję za tak doskonałą produkcję.
Buty są wykonane z wręcz mistrzowską precyzją, pięknie odszyte detale, perfekcyjne wykończenia i ten patent z super wygodną wkładką. Mam 4 różne modele i już zawsze będę stałą klientką, żadna firma na rynku nie może się z Państwem równać, a proszę mi wierzyć, że mam buty z wielu marek, tych premium również. Serdecznie pozdrawiam. Stała klientka.
Cudowne buty, jedne z najwygodniejszych butów na obcasie, jakie kiedykolwiek miałam! Kupiłam je na uroczystość komunijną i sprawdziły się idealnie. Bez problemu wytrzymałam w nich cały dzień, a stopy w ogóle nie były obolałe. Pięknie prezentują się na nodze, są bardzo wygodne i świetnie wykonane. Zdecydowanie polecam!
Kupiłam 2 pary butów; jedne szpilki perłowe z kokardką, drugie bordowe lakierki. Bardzo jestem zadowolona z zakupu. Buty piękne , wygodne, idealnie pasują. Na pewno kupię kolejne, ponieważ są bardzo kobiece i niektóre fasony oryginalne. Kolor już wybrałam. Czekam na mój rozmiar. Polecam.
Buty Bioeco to świetne połączenie wygody i jakości. Są bardzo komfortowe nawet przy całodziennym noszeniu, dobrze wykonane i estetyczne. Stopa oddycha, a podeszwa zapewnia dobrą amortyzację. Dodatkowo duży plus za nowoczesny wygląd i trwałość. Zdecydowanie polecam osobom, które cenią wygodę i solidne wykonanie.
Bardzo podobają mi się buty które zamówiłam. Piękny fason ale najbardziej wyściółka (jest baaaaaaardzo wygodnie) i spód bo idąc nie czuć ani kamyczka. Żałuję tylko, że akurat mi trafiła się para z krzywym lewym obcasem i niestety za późno było (bo wesele) aby odesłać i prosić o nową parę!
Jestem zadowolona zarówno z produktów jak i z obsługi. Przesyłka dotarła szybko, wszystko idealnie zapakowane. Buty...? Buty- rewelacja. Mam problem z doborem obuwia, jednak to jest idealne. Mam wiele par z bioeco i naprawdę jestem zadowolona. Ostatnio kupiłam kilka par z bioeco by Arka i napiszę krótko - wygoda i komfort przez cały dzień. Dziękuję.
Super obsługa. Zamówiłam buty, które byly ciasne. Dokonalam zwrotu i zamówilam większy rozmiar z prośbą o niezwłoczne nadanie przesyłki. Firma zgodnie z moją prośbą wyslała zamówienie niewłocznie. Pieniądze za zwrócone obuwie otrzymałam w ciągu 3 dni. Firma godna polecenia.
Przy wysokich kozakach można podać wysokość od kostki, czyli na jak długą łydkę jest but. Co fajne, szybka dostawa, ładnie zapakowany i dobrze zabezpieczony towar. Co nie fajne, pakowanie zwrotów. Dlatego najczęściej kupuję w sklepach stacjonarnych.
Buty, które kupiłam są bardzo wygodne, mięciutka wkładka, świetny, klasyczny fason i bardzo dobre wykonanie. Jedyne co bym poprawiła nie dotyczy samego obuwia tylko opisu na stronie sklepu - chodzi o brak podanego koloru obuwia w zakładce z obuwiem pokazowym rozm. 37. Natomiast buty są wspaniałe.
To nie mój pierwszy zakup butów bioeco i tym razem nie zawiodłam się. Brązowe szpilki są piękne. Dodatkowo zależało mi na szybkiej wysyłce, zadzwoniłam i poprosiłam o to - bez najmniejszego problemu moja prośba została spełniona i następnego dnia buty były u mnie ☺️Dziękuję za profesjonalizm.
To bardzo dobre buty, ich czółenka i kozaki są rewelacyjne. Jestem po operacji kolana, a w ich butach mogę chodzić na obcasach i nic się nie dzieje. Sandały trochę mniej wygodne, ale to zapewne kwestia moich stóp (nadwrażliwych).
Buty są tak wygodne, ze osoba która nigdy nie chodziła na obcasie będzie miała piękny płynny ruch. Buty są niesamowite, miękkie, wygodne,pięknie wykończone. Będę tu często wracać!!!
Same buty, ich jakość, wnętrze, wygląd wizualny super ale zastosowanie twardej podeszwy przy butach sportowych przesądziło o konieczności dokonania zwrotu. Szkoda, bo zapewne gdyby podeszwa byłaby elastyczna kupiłabym te buty również w innym kolorze. Brak funkcjonalności generowania zwrotu przez stronę sklepu i konieczność samodzielnego zamawiania przesyłki zwrotnej przez firmę kurierską jest niestety dość sporym brakiem względem innych sklepów internetowych i platform sprzedażowych, zniechęca też do kolejnych zakupów.
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Buty piękne, niestety nie pasowały na moją stopę :(. Zwrot przebiegł równie szybko jak zakup. Polecam gorąco sklep. To nie były moje pierwsze i ostatnie zakupy :).
M J
M J.
Bardzo profesjonalna obsługa. Od momentu zamówienia do odbioru wszystko sprawnie, szybko i bez zastrzeżeń. Polecam w 100% Dostarczony towar buty skórzane czarne czółenka świetnie się dopasowują do stopy. Wygodne i pięknie wyglądają.

dla mnie i córki

Córka wybrała , bo jej się podobały i widząc je na żywo była jeszcze szczęśliwsza. Moje - wielokolorowe - są bardzo oryginalne. Podoba mi się też, ze są polskie. Dziękuję za szybki odpis na fb.