bioeco-shoes.com

Opinie łącznie (2763) Opinie (2046) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wygodę butów, podkreślając miękkość, komfort noszenia przez cały dzień i dopasowanie do stopy. Jakość wykonania i materiałów jest często doceniana przez klientów, którzy zwracają uwagę na staranność, trwałość i solidność produktów. Klienci często podkreślają atrakcyjny wygląd, nowoczesny design i estetykę butów. Ekspresowa, szybka i sprawna dostawa jest wielokrotnie chwalona w opiniach klientów. Klienci bardzo pozytywnie oceniają kontakt z obsługą, fachową pomoc i sprawne rozwiązywanie problemów. Wielu klientów wspomina także o satysfakcji związanej z wygodnymi zwrotami oraz szybkim zwrotem pieniędzy. Pojawiają się jednak pojedyncze zastrzeżenia dotyczące kosztów lub wygody procesu zwrotów, a także problemy związane z dopasowaniem rozmiaru butów.

Opiniebioeco-shoes.com

(1929)
Szybka realizacja zamówienia, dobrze wykonane ,a wiem coś tym bo od dziecka miałam doczynienia z butami skórzanymi bo tata takie szył dla znanej wowczas marki i tylko takie wybieram.Buty miękkie i wygodne .Niestety mają jeden minus .Podeszwa mimo że miękka i lekka to jednak zbyt śliska i to nie tylko na oblodzonej powierzchni a również odczuwa się to na śniegu ,mimo traktorowej podeszwie.
Buty kupiłam z myślą, że i tak zwrócę😁a tu ogromna niespodzianka. Są super nawet na bardzo szeroką stopę, miękkie i wygodne! Warte swojej ceny. Polecam!
Obuwie bardzo wygodne ! Pod palcami słodka poduszeczka, która jest super zaprojektowana . Podnosi komfort na wysoki poziom.
Zamówione buty okazały się za duże ale bardzo żałuję bo były bardzo ładne. Musiałam zwrócić i szybko otrzymałam zwrot pieniędzy. Duży plus za obsługę i jakość 😊
Buty są bardzo ładne i bardzo dobrej jakości ,ale mam problem z zagłówkiem który mnie obciera .Mam nadzieję ,że skóra trochę zmięknie w trakcie noszenia ,póki co są trochę twarde.

Pozytywne zaskoczenie.

Wygląd obuwia oraz staranność wykonania oceniam bardzo pozytywnie, na wysokim poziomie. Każdy detal starannie wykonany, ponadto ładnie zapakowane. Firma podąża za trendami, jednocześnie dbając o wysoką jakość
Uwielbiam szpilki, wasze mają 7,5 cm idealnie, tak bardzo chciałam żółte że wzięłam ostatnie w roz 39 i oczywiscie, za małe. Na szczęście druga para roz 40 złote są dobre

Super buty !!!

Miękkie, wygodne i śliczne buty. Ekspresowa wysyłka. To już moje 4 buty tej marki i mam nadzieję nie ostatnie :-)

Bardzo wygodne

Buty starannie wykonane, świetnie wyprofilowane, miękka wkładka. To jedne z wygodniejszych butów jakie miałam.
Bardzo dobry kontakt . Niestety buty zwróciłam bo były za wąskie, pieniądze były na koncie dnia następnego .
Buty tak wygodne - 7 cm szpilki - jakbym chodziła w mokasynach. To kolejna kupiona para. Coś niesamowitego !!!
Wszystko perfekcyjnie, bardzo szybka dostawa, buty najwyzszy standard ale niestety za wąskie. Zwróciłam i też bardzo szybka realizacja i zwrot pieniędzy, polecam producenta i sklep. Dziękuję
Buty super leciutkie dobrze wyprofilowane skóra mięciutka rozmiar troszkę zawyżony i na mnie niestety za szerokie z żalem oddaje
Bardzo wygodne, lekkie, miękkie pantofle. To już kolejny mój zakup obuwia w Bioeco Arka. Wszystkie są bardzo starannie wykonane i wszystkie trzymają rozmiar! A to w zakupach internetowych jest bardzo ważne. Dziękuję.
Pierwsze zakupy w waszym sklepie. Buty jak na zdjęciach opisowych, Super jakość! I dodatkowy atut zakupowy PRODUKT POLSKI !
Jeszcze NIGDY nie kupiłam tak miękkich i wygodnych butów. Super wyglądają na nodze, mega wygodne!!!
Być może, że mogłabym otrzymać przesyłkę szybciej, ale może to kwestia ilości zamówień? U mnie w garderobie można znaleźć pewnie koło 10 par butów bioeco, które cenię za wygodę :)
polecam bardzo ,buty ładne zgodne z zamówieniem wykonamie i materiały dobrej jakosci .
Obuwie otrzymałam szybko, zwroty są bezproblemowe, a najważniejsze: buty są wygodne i odpowiadają moim problematycznym stopom (haluksy, wysokie podbicie).
Buty piękne. Ładnie wyszczuplają nogę. Lekkie i wygodne. Pasek dobrze trzyma nogę. Szybka realizacja zamówienia.