bioeco-shoes.com

Opinie łącznie (2986) Opinie (2144) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają niezwykłą wygodę i komfort użytkowania obuwia, nawet przy długim noszeniu. Wysoka jakość wykonania, dbałość o detale oraz trwałość są regularnie chwalone przez użytkowników. Estetyka, elegancja oraz nowoczesny i kobiecy design obuwia również zyskują uznanie. Obsługa sklepu, szybkość odpowiedzi oraz profesjonalizm oceniane są bardzo wysoko, zarówno przy zwrotach, jak i wymianach. Dodatkowo doceniana jest szybka realizacja zamówień i sprawna dostawa. Proces zwrotu i wymiany również cieszy się pozytywnymi opiniami klientów. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące rozmiarówki – niektórzy klienci doświadczają problemów z dopasowaniem obuwia. Chociaż obsługa wymiany przebiega sprawnie, pojawiają się pojedyncze głosy wskazujące na konieczność poprawy wygody procedury zwrotu.

Opiniebioeco-shoes.com

(2018)

dla mnie i córki

Córka wybrała , bo jej się podobały i widząc je na żywo była jeszcze szczęśliwsza. Moje - wielokolorowe - są bardzo oryginalne. Podoba mi się też, ze są polskie. Dziękuję za szybki odpis na fb.

Białe sneakersy nr 6815

Kupiłam białe sneakersy, buty są pięknie wykonane, z najwyższą starannością i precyzją, są bardzo wygodne, niestety musiałam zwrócić gdyż były za duże, mam rozmiar 38,5 a zamówiłam 39. Spróbuję rozmiar 38
Rewelacja! Żałuję, że tak długo zwlekałam z zakupem. Mam dwie pary 1)kozaki brąz na słupku 7cm - poezja, buty są bardzo wygodne, ale też pięknie się prezentują. Klasa! 2) druga para to czarne kozaki szpilki 10cm, du już wysokość czuć. Wolałabym żeby platforma była ciut grubsza , wtedy wysokość obcasa dla stopy by zmalała. Ale ogólnie są świetne. Czekam na wersję ze skóry zamszowej.

Wszystko jest super

Bardzo szybko otrzymałam zamówione buty. Jestem bardzo zadowolona z szybkości realizacji zamówienia oraz oczywiście z jakości otrzymanych butów..jak zawsze jesteście na medal
Buty jakie szukałam, niski stabilny obcas i przód niezaokrąglony. Naprawdę ciężko jest takie buty zdobyć. Bardzo dobre wykonanie.
Kolejna para bucików z których jestem zadowolona. Mam dość szeroką stopę na którą tegosc G jest idealna i wysmukla ją ☺️. Czółenka są bardzo wygodne i wyglądają elegancko.
M G
Monika G.

Ładne i wygodne buty

Ładne buty, porządnie wykończone, chociaż podeszwa mogłaby być bardziej elastyczna. Nie do końca też podoba mi się efekt "pogniecionej" skóry, którego na zdjęciach praktycznie nie widać - chyba taka informacja powinna się znaleźć w opisie produktu :)
Jesteście idealni, ekspresowa przesyłka, buty przepiękne, starannie wykonane! Żałuję jedynie, że były za duże ale tu też się nie zawiodłam. Zwrot pieniążków otrzymałam natychmiast po odebraniu przez Was przesyłki zwrotnej, dodam, że w sobotę. Bez żadnych problemów i przepychanek z bieżącą informacją o statusie zwrotu. Polecam!!!
Buty wygodne i ładne. Paczka ładnie zapakowana z dodatkowymi sznurówkami. Szybka realizacja przesyłki. Polecam i jestem zainteresowana kolejnymi zakupami. Dziękuję.
Buty Bioeco by Arka to świetne połączenie wygody i jakości. Miękka skóra i dobrze wyprofilowana podeszwa sprawiają, że są bardzo komfortowe nawet przy długim noszeniu. Klasyczny design pasuje do wielu stylizacji – idealne na co dzień.
Polecam. bardzo sprawna komunikacja, szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, buty idealnie dopasowane, miękka skóra. Mam duże stopy, więc czasem jest to dla mnie spore wyzwanie związane z zakupem przede wszystkim wygodnego obuwia. Szczerze polecam.

Polecam ogromnie!

Buty są piękne (kupiłam czółenka i sportowe) i niezwykle wygodne. Mam bardzo wrażliwe stopy, a te buty sprawdzają się na wiele godzin i w upały. Polecam absolutnie!

Eleganckie i wygodne sandały

Kupiłam idealne buty do wizytowej sukienki. Są dopasowane do mojej stopy - jakby "szyte na miarę". Szybka dostawa. Ładnie zapakowane. Dziękuję!
Szybka realizacja zamówienia, dobrze wykonane ,a wiem coś tym bo od dziecka miałam doczynienia z butami skórzanymi bo tata takie szył dla znanej wowczas marki i tylko takie wybieram.Buty miękkie i wygodne .Niestety mają jeden minus .Podeszwa mimo że miękka i lekka to jednak zbyt śliska i to nie tylko na oblodzonej powierzchni a również odczuwa się to na śniegu ,mimo traktorowej podeszwie.
Piękne buty, ale co najważniejsze, mega wygodne, nigdzie nie cisną, skórka mięciutka. Idealne. No może ozdoba mogłaby być odrobinę mniejsza, bo nie wiem, czy nie będzie się szybko niszczyć.

Wygodne sandałki

Sandałki bardzo wygodne, mięciutkie w środku i na zewnątrz. Obcasik komfortowy. Ozdoba z przodu dodaje elegancji i szyku…
Jestem bardzo zadowolona zarówno z dostawy jaki i samych butów ;-) Buty zgodne z rozmiarówką i bardzo wygodne, to moje kolejne już pary.
Super czółenka. Mimo lakierowane skóry mięciutkie. Mam problem z wrastający paznokciem o dziwo nie uwierają. Polecam serdecznie.

Profesjonalna obsluga.

Sprawna obsługa. Szybka dostawa towaru. Szybki i bezproblemowy zwrot kosztów po odesłaniu niepasującego obuwia.
Buty kupiłam z myślą, że i tak zwrócę😁a tu ogromna niespodzianka. Są super nawet na bardzo szeroką stopę, miękkie i wygodne! Warte swojej ceny. Polecam!