Opinie łącznie (3135) Opinie (2079) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie (2079) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wyjątkową wygodę butów, które nadają się na długie godziny noszenia i są komfortowe nawet dla wymagających stóp. Doceniają także wysoką jakość materiałów i staranność wykonania, zwracając uwagę na detale, trwałość oraz estetykę produktów. Obsługa sklepu jest oceniana bardzo wysoko – klienci chwalą profesjonalizm, szybkie reakcje na potrzeby, sprawną komunikację oraz bezproblemowe zwroty i wymiany. Dodatkowo szybka, sprawna i dobrze zorganizowana dostawa jest częstym powodem zadowolenia. Buty są postrzegane jako bardzo estetyczne, modne i eleganckie, często przewyższające oczekiwania klientów. Część klientów zwraca uwagę na dopasowanie i dostępność rozmiarów, przy czym pojawiają się zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie dotyczące szerokości, długości oraz wygody dla specyficznych stóp.

Opiniebioeco-shoes.com

(1958)
Buty, które kupiłam są bardzo wygodne, mięciutka wkładka, świetny, klasyczny fason i bardzo dobre wykonanie. Jedyne co bym poprawiła nie dotyczy samego obuwia tylko opisu na stronie sklepu - chodzi o brak podanego koloru obuwia w zakładce z obuwiem pokazowym rozm. 37. Natomiast buty są wspaniałe.
To nie mój pierwszy zakup butów bioeco i tym razem nie zawiodłam się. Brązowe szpilki są piękne. Dodatkowo zależało mi na szybkiej wysyłce, zadzwoniłam i poprosiłam o to - bez najmniejszego problemu moja prośba została spełniona i następnego dnia buty były u mnie ☺️Dziękuję za profesjonalizm.

Ponawiam zamówienie

Czółenka wygodne, z miękkiej skórki, eleganckie, okazały się jednak za wąskie, więc zwróciłam bez problemu. Zamawiam numer większe.
To bardzo dobre buty, ich czółenka i kozaki są rewelacyjne. Jestem po operacji kolana, a w ich butach mogę chodzić na obcasach i nic się nie dzieje. Sandały trochę mniej wygodne, ale to zapewne kwestia moich stóp (nadwrażliwych).
Buty są tak wygodne, ze osoba która nigdy nie chodziła na obcasie będzie miała piękny płynny ruch. Buty są niesamowite, miękkie, wygodne,pięknie wykończone. Będę tu często wracać!!!
Same buty, ich jakość, wnętrze, wygląd wizualny super ale zastosowanie twardej podeszwy przy butach sportowych przesądziło o konieczności dokonania zwrotu. Szkoda, bo zapewne gdyby podeszwa byłaby elastyczna kupiłabym te buty również w innym kolorze. Brak funkcjonalności generowania zwrotu przez stronę sklepu i konieczność samodzielnego zamawiania przesyłki zwrotnej przez firmę kurierską jest niestety dość sporym brakiem względem innych sklepów internetowych i platform sprzedażowych, zniechęca też do kolejnych zakupów.
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Buty piękne, niestety nie pasowały na moją stopę :(. Zwrot przebiegł równie szybko jak zakup. Polecam gorąco sklep. To nie były moje pierwsze i ostatnie zakupy :).
M J
M J.
Bardzo profesjonalna obsługa. Od momentu zamówienia do odbioru wszystko sprawnie, szybko i bez zastrzeżeń. Polecam w 100% Dostarczony towar buty skórzane czarne czółenka świetnie się dopasowują do stopy. Wygodne i pięknie wyglądają.

Piękne mokasyny

Bardzo porządnie wykonane buty, świetny materiał - mięciutka skórka. Błyskawiczna wysyłka. Polecam.

dla mnie i córki

Córka wybrała , bo jej się podobały i widząc je na żywo była jeszcze szczęśliwsza. Moje - wielokolorowe - są bardzo oryginalne. Podoba mi się też, ze są polskie. Dziękuję za szybki odpis na fb.
Szybka dostawa produkt bardzo dobrej jakości ,bardzo starannie zapakowane i estetycznie zapakowane
Buty przecudne , dostarczone bardzo szybko obsługa na medal .Polecam każdemu wykonanie jest perfekcyjne
Buty śliczne i niesamowicie wygodne. Na pewno wrócę do sklepu po następną parę butów.

Białe sneakersy nr 6815

Kupiłam białe sneakersy, buty są pięknie wykonane, z najwyższą starannością i precyzją, są bardzo wygodne, niestety musiałam zwrócić gdyż były za duże, mam rozmiar 38,5 a zamówiłam 39. Spróbuję rozmiar 38
Buty bardzo eleganckie, mięciutkie, pięknie leżą na stopie. Wyglądają bardzo dobrze. Polecam!
Buty bardzo wygodne, wyglądają elegancko. To już druga para od Was, dziękuję 👍

REWELACYJNY SKLEP

Bardzo szybka przesyłka która za każdym razem jest dobrze zabezpieczona. Zakupy to łatwizna a buty meeegaaa wygodne
Rewelacja! Żałuję, że tak długo zwlekałam z zakupem. Mam dwie pary 1)kozaki brąz na słupku 7cm - poezja, buty są bardzo wygodne, ale też pięknie się prezentują. Klasa! 2) druga para to czarne kozaki szpilki 10cm, du już wysokość czuć. Wolałabym żeby platforma była ciut grubsza , wtedy wysokość obcasa dla stopy by zmalała. Ale ogólnie są świetne. Czekam na wersję ze skóry zamszowej.
Bardzo wygodne butki, lekkie i wysokość obcasa akuratna, elegancki wygląd, jestem bardzo zadowolona
To już kolejna para z tej firmy, bardzo polecam, dobrej jakości obuwie. Rozmiar typowy. Dostawa szybka.