Uni-Lux.eu

261 reviews since 3 lip 2024

Ważny od: 3 lip 2024
uni-lux.eu spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają szybkie tempo realizacji zamówień i dostawy. Obsługa sklepu jest oceniana w większości pozytywnie, szczególnie za profesjonalizm, uprzejmość i pomocność personelu. Wielu klientów docenia również dobre zabezpieczenie przesyłek i zgodność produktów z opisem. Niektórzy chwalą także rzetelność przekazywanych informacji oraz sprawną komunikację ze sklepem. Pojawiają się jednak pojedyncze zastrzeżenia dotyczące organizacji przesyłek oraz problemów z kurierem. Część klientów zwraca uwagę na trudności z dodzwonieniem się na infolinię oraz niejasności czy braki w informacjach i instrukcjach do produktów. Zdarzają się także nieliczne uwagi na temat funkcjonalności produktów.

OpinieUni-Lux.eu

urządzenie działa ok, instrukcje mogłyby byś bardziej dokładne

urządzenie działa ok, i jako wiatrak i jako klimatyzator, niestety rury i ich wyprowadzenie nie jest zbyt wygodne i z pewnością wymaga miejsca, ale ok- taki typ. Problemem jest aplikacja mimo właściwych parametrów sieci bardzo trudno ją skonfigurować pod to urządzenie- brak w ogóle informacji w instrukcji jak urządzenie sparować z siecią - czy coś trzeba robić czy powinno wykryć sieć automatycznie samo itd.. Instrukcja plenum i dodatkowych akcesoriów również dosyć lakoniczna jak i w zasadzie dla całego urządzenia - rozumiem, ze to bardziej wina producenta ale niestety dystrybutor dostaje za to rykoszetem. Ogólnie przydałałaby się bardziej dokładna jak dla laika który ma pierwszy raz ogólnie z tego typu klimatyzacjami do czynienia, a jest bardziej dla tych którzy mieli już z tym jakieś doświadczenia, na szczęście są pomocne filmiki w internecie

Fatalna dostawa

Wysyłka najtańszym kurierem, bez możliwości przekierowania, jak masz jedną paczkę może jeszcze da rade, weźmiesz dzień urlopu i siedzisz cały dzień i czekasz na kuriera (bo oczywiście kurierzy nie dzwonią wcześniej ani firma kurierska nie daje znać w jakich godzinach będzie dostawa), jak masz więcej paczek to Tragedia! pomimo nadania kilku paczek jednocześnie dostarczane są w różnych dniach, to jest porażka!! Musisz brać kolejny dzień wolny by odebrać paczkę. (przekierowanie do np. punktu NIEMOŻLIWE) Zmieńcie formę wysyłki. Druga sprawa że niemożna się do was dodzwonić, od 30min. do ponad godziny czekania i nikt nie odbiera!
R P
Robert P.
Błyskawiczna realizacja zamówienia, zwłaszcza biorąc pod uwagę okres największych upałów i związane z nim wzmożone zainteresowanie akcesoriami do klimatyzacji. Przesyłka została nadana bez najmniejszej zwłoki. Świetna obsługa — zdecydowanie polecam ten sklep!

ładny design, dobre funkcjonowanie

Grzejnika używam od niedawna ale po pierwszych próbach wydaje mi się, że spełni moje oczekiwania w zakresie ogrzewania wraz z nawilżaniem z jednoczesnym małym zużyciem energii
Dostawa za pośrednictwem kuriera, do którego otrzymałam numer telefonu i mogłam ustalić formę odbioru. Szybka wysyłka - dobrze zabezpieczona przesyłka.
Bardzo szybka dostawa , klimatyzacja była już na następny dzień , dziękujemy , bardzo się przydała . Serdecznie Polecam sklep
Poinformować jeśli towar będzie dostarczony w dwóch niezależnych paczkach (dwie przesyłki w różnych terminach dostarczenia).

Kilmatyzarot Fralz adapterem obiegu powietrza.

Paczka z adapterem obiegu powietrza do klimatyzatora Fral mogła by zawierać krótką instrukcję montażu. Reszta OK.

Szybko i fachowo

Super firma a towar przy dostawie monitorowany i bez niespodzianek. Polecam

Oryginalne akcesoria FRAL

Towar dostępny, szybko dostarczony. Rzetelnie i profesjonalnie Dziękuję.
Dostępność i natychmiastowa realizacja przy osobistym odbiorze, oraz miła obsługa na miejscu. Pozdrawiam

Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem.

Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecamy
Szybka realizacja zamówienia, dobrze zabezpieczony produkt na czas transportu.
Szybka wysyłka. Dobry kontakt telefoniczny.
szybko,tanio,bez uwag
Bardzo pomocna obsługa,szybka wysyłka. Pełen profesjonalizm.

Polecam. Świetny sklep.

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Błyskawiczna i sprawna wysyłka towaru. Polecam!

• +48223956070
  • www.uni-lux.eu
  • sales@uni-lux.pl
  • Warszawa, POL

Witamy w sklepie internetowym firmy UNI-LUX Sp. z o.o. oferującym szeroki zakres urządzeń do utrzymania pożądanego mikroklimatu w pomieszczeniach. Oferujemy naszym Klientom możliwość zakupu oferowaneg...