Shima-sklep

952 reviews since 23 sty 2024

Ważny od: 29 sty 2024
shima-sklep.pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową wysyłkę. Większość klientów chwali profesjonalną, pomocną i sprawną obsługę sklepu. Zwracają uwagę na wysoką jakość produktów oraz ich trwałość i wygodę. Proces zwrotów i wymiany jest oceniany jako szybki, bezproblemowy i dobrze zorganizowany. Klienci często potwierdzają, że otrzymany towar jest zgodny z opisem i spełnia ich oczekiwania. Doceniają także duży wybór produktów oraz atrakcyjne promocje i gratisy. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące kontaktu ze sklepem. Wielu klientów komentuje kwestię rozmiarów i dopasowania, wskazując zarówno na zgodność, jak i sporadyczne trudności.

OpinieShima-sklep

Zbyszek

Produkt świetnie pasuje do posiadanych przeze mnie spodni Shima. Super szybka przesyłka. Zdecydowanie polecam.
Szybka dostawa, a jeszcze szybsza wymiana na inny rozmiar :). Byłem mega zadowolony z ekspresowej dostawy innego rozmiaru spodni.

Rękawice damskie

Zamówienie przyszło bardzo szybko, produkt zgodny z opisem na stronie. Dobra jakość, wygodne. Polecam. Napewno to nie będzie mój ostatni zakup w tym sklepie .
Wszystko ok.

Wszystko rewelacyjnie :)

Bardzo pożądny towar plus GRATISY Polecam w 100%
T H
Tomasz H.
Wszystko super. Natychmiastowe przyjęcie zwracanego produktu. Jedynie Pan na infolinii mogłyby być milszy, ale może po prostu miał gorszy dzień.
Informacje na bieżąco dotyczące zamówienia. Sprawna wysyłka.

Shima to polska marka specjalizująca się w produkcji odzieży motocyklowej, oferująca szeroki wybór produktów dla miłośników jazdy na jednośladach. W ofercie sklepu znajdziesz kurtki, spodnie, rękawic...

Wyświetl wszystkie profile