fruty.pl

Opinie łącznie (4210) Opinie (2425) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość materiałów oraz wykonania produktów. Zakup produktów oceniany jest jako bardzo korzystny cenowo, a ceny są uznawane za atrakcyjne i konkurencyjne. Większość opinii wskazuje na szybki czas realizacji i dostawy. Obsługa klienta jest chwalona za kompetencje, pomocność i profesjonalizm. Opinie często podkreślają szeroki wybór kolorów oraz zgodność kolorów produktów z opisem i zdjęciami. Pojawiają się także pojedyncze uwagi o słabszej jakości lub rozbieżności względem oczekiwań. Kilku klientów zgłasza opóźnienia w dostawie. Część klientów wskazuje na nieścisłości lub rozbieżności w dopasowaniu rozmiarów między modelami. Sporadycznie pojawiają się trudności z kontaktem z obsługą klienta.

Opiniefruty.pl

(2054)
Dziekuje za szybka wysylke i przejrzysty proces informacyjny. Koszulka wydaje sie byc ok
Koszulka podoba się mężowi że względu na skład 100% bawełny.Mam naszieje ,że po praniu się nie zmieni.
Bardzo dobry produkt,jakość nie tylko za tą cenę. Szkoda,że bez znaczka jak za dawnych lat. Produkcja w Maroko.
Kiedyś że 20 lat temu chodziłem w ty h ciuchach. Były inne może nawet lepsze. Dużo się zmienia , ale intensywny kolor , dalej zostaje z fruit of the loom
szybka realizacja, dobry kontakt telefoniczny, Pani po drugiej stronie słuchawki bardzo kompetentna i pomocna.
Świetna jakość i jeszcze lepsza cena. Bez zbędnych wzorków, klasyczne jednokolorowe koszulki z bawełny.
Towar zgodny z zamówieniem. Transakcja bez zbędnych opóźnień.
Przydałby się odbiór osobisty w siedzibie firmy. A tak musiałem czekać 3 doby mieszkając 10 minut od Was. Plus 23 PLN za pobraniem. Szkoda. Pozdrawiam.

Dobra jakość

Szybka realizacja zamówienia, produkty dobrze spakowane, koszulki dobre jakościowo, od kilku lat zamawiam koszulki w tym sklepie i nie mam do czego się przyczepić.
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Już kiedyś posiadałem koszulki Państwa firmy i na pewno jeszcze coś zamówię. Spokojnie mogę stwierdzić, że jakość jest na bardzo wysokim poziomie, a cena nie jest wygórowana.
Sprawna i profesjonalna obsługa, polecam.
Koszulki świetne jakościowo też fajne
Super jakość Suoer kontakt Szybka dostawa
Dobra jakość. Rozmiar odpowiada.
jakość, kolory, cena i dostawa - tak trzymać
Pani bardzo pomocna i szybko załatwiłyśmy sprawę. Polecam serdecznie. szybka wysyłka
Szybka wysyłka konkurencyjne ceny
Koszulki bardzo dobrej jakości zgodne z opisem bardzo atrakcyjna cena

O.K.

Witam, koszulki dotarły. Wszystko O.K. 4 gwiazdki za brak bieżącej informacji o statusie zamówienia.
Szybka wysyłka i zgodnosć z opisem.