Klienci doceniają szybką i sprawną dostawę, wysoką jakość produktów zgodnych z opisem oraz bardzo dobrą obsługę klienta, która wyróżnia się profesjonalizmem, pomocnością i indywidualnym podejściem. Kontakt ze sklepem jest oceniany jako sprawny i efektywny, co umożliwia szybkie rozwiązywanie problemów i uzyskiwanie wsparcia technicznego. Niektórzy klienci zgłaszają jednak trudności z komunikacją z kurierem oraz sporadyczne uwagi dotyczące pochodzenia lub stanu towaru.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklep.somfy.pl
Doradztwo w doborze sprzętu oraz koniecznych akcesoriów, dostawa, uruchomienie - PERFEKCJA.
Towar zgodny z opisem , super zapakowany .
Szybka dostawa.Czy jestem zadowolony nie wiem jeszcze nie zamontowałem
Wszystko ok.
Bardzo dziękuję za ponowne wysłanie zamówienia, które zostało zwrócone do Państwa w dniu 8.08.2025 r. z powodu nie odebrania przesyłki przez zamawiającego. Ponownie przesłane zamówienie dotarło do mnie 19.08.2025 r. przez kuriera DHL. Niestety informacji o planowanym dostarczeniu przesyłki nie otrzymałem w żadnej formie (e-mail, telefon czy sms). Co ciekawe kurier w sms-ie poinformował: " Nie udało się nam dziś dostarczyć przesyłki 29450213450 od SOOMFY Sp. z o.o. CENTRUM SERWISOWE. Spróbujemy ją ponownie doręczyć w kolejnym dniu roboczym.