kuchenne.pl

Opinie łącznie (1449) Opinie (322) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną i sprawną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Opinie klientów wskazują, że produkty są oceniane jako dobrej lub bardzo dobrej jakości. Klienci często zauważają, że otrzymane produkty są zgodne z opisem i spełniają ich oczekiwania. Wielu klientów pozytywnie wypowiada się na temat solidnego i bezpiecznego zapakowania przesyłek. Klienci wyrażają wysoką satysfakcję z zakupów oraz deklarują powrót do sklepu. Wygląd i estetyka produktów są istotne dla klientów, którzy często podkreślają atrakcyjność wizualną.

Opiniekuchenne.pl

Towar bardzo ładny,żona zadowolona zapakowanie towaru do wysyłki, jak powiem że bardzo dobre to i tak będzie za mało. Ale przewoźnik nie spisał się najlepiej, karton uszkodzony, na szczęście towar cały. O zdarzeniu poinformowałem firmę In Post.
Bardzo ładny wzór, talerze dobrze wykonane, tym razem bez zbędnych kropek , które zdarzały się przy poprzednich zamówieniach.
Szybka realizacja zamówienia i wszystko zgodne z opisem,chętnie będę korzystać z zakupów jak będę coś potrzebowała.

Towar super , z małymi mankamentami.Spodobał mi się wzór

Spodobał mi się wzór, czasami są widoczne nie potrzebne kropki na środku talerza, lub salaterki, proszę zwrócić uwagę na te mankamenty. Ogólnie zakup bardzo ładny, i może się podobać.
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Słoiki dobrze zapakowane
szybko a przede wszystkim produkt jest dobrej jakości.

Deski bambusowe

Deski bardzo ładne, błyskawiczna dostawa, przesyłka bdb zapakowana. Bardzo dziekuje i polecam.
Bardzo dobrze zapakowany towar, szybka dostawa, dobra jakość.
Towar i bezpieczne opakowanie
Podstawka tacka jest peknieta