neokoszulki.pl

Opinie łącznie (615) Opinie (520) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość oferowanych produktów, podkreślając solidność materiałów, trwałość nadruków oraz staranne wykonanie. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo miła, profesjonalna, pomocna i sprawna, co budzi zaufanie i zachęca do powrotu. Większość klientów chwali bardzo szybką realizację zamówień oraz sprawny przebieg całego procesu od złożenia zamówienia po dostawę. Nadruki są oceniane bardzo pozytywnie – klienci doceniają ich trwałość, ostrość i zgodność z projektem. Klienci często zwracają uwagę na dobre dopasowanie, standardową rozmiarówkę i wygodę noszenia ubrań. Cena produktów jest postrzegana jako bardzo korzystna w stosunku do jakości. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach w realizacji zamówień oraz błędy w nadrukach. Niektórzy klienci sygnalizują także zbyt wysokie koszty dostawy.

Opinieneokoszulki.pl

Profil prywatny
Bardzo udane zakupy! Świetna jakość, materiał przyjemny w dotyku i dobrze się nosi. Nadruk dokładny i trwały. Szybka realizacja zamówienia — na pewno jeszcze wrócę!
bardzo szeroki wybór koszulek
Bluza jest naprawdę rewelacyjna! Materiał jest gruby i miękki, a od razu czuć wysoką jakość wykonania. Jestem pod wrażeniem szybkości wysyłki i dbałości o klienta. Paczka była świetnie zabezpieczona, a bluza dotarła ekspresowo. Oferują świetny asortyment wysokiej jakości. Zdecydowanie polecam ten sklep, to był bardzo udany zakup!
Profil prywatny
Solidna koszula z długim rękawem. Standardowa rozmiarówka, materiał dobrej klasy, bardzo staranne wykończenie. Duży plus za możliwość personalizacji! Przesyłka dotarła błyskawicznie, a produkt spełnia wszystkie oczekiwania. Zasłużone 5 gwiazdek!
Profesjonalna obsługa klienta, realizacja zamówienia z zaangażowaniem na 200%. Błyskawicznie zrealizowane i dostarczone zamówienie. Wyszło przepięknie. Bluzy cieplutkie , miły materiał, długie rękawy . Gorąco polecam
Zamówiłam bluzy z nadrukiem. Szybka realizacja, nadruk nie zmywa się w praniu, bluzy bardzo dobrej jakości. Polecam!
Dobry materiał zgodny z opisem nadruk prosty solidny polecam firmę solidna zadzwonili doradzili i wykonali wszystko bardzo dobrze i sprawnie Brawo
Koszulka polo jest świetna! Materiał jest miękki i przyjemny w dotyku, a kolor jest żywy i nasycony, dokładnie taki jak na zdjęciu. Krój jest dobrze dopasowany co ładnie podkreśla sylwetkę. Idealna na co dzień i do pracy. Sklep zapewnił sprawną i szybką realizację zamówienia. Paczka była dobrze zapakowana.

super jakość za tę cenę

uper jakość za tę cenę! Rozmiarówka jest standardowa, koszulka świetnie leży i jest bardzo wygodna. Wybrałem model Roly Prince i jestem bardzo zadowolony z fasonu. Przesyłka dotarła szybko, a kontakt ze sklepem był bezproblemowy. Na pewno wrócę po kolejne kolory.
Patrycja S.

Bardzo polecam

Ładny odcień błękitu, dobra jakość materiału. Rozmiarówka standardowa. Polecam!
Super jakość za tę cenę. Materiał elastyczny, nie traci fasonu po praniu. Rozmiarówka standardowa. Bardzo szybka wysyłka, polecam produkt i sklep.

Rweluk

Marudziłem, dopytywałem, no jak to ja;) Mimo to, obsłużono mnie profesjonalnie, ku mojemu pełnemu zadowoleniu. Polecam wszystkim ze spokojnym sumieniem!
Najlepsza odzież reklamowa. Próbowałem wiele sklepów i ten jest najlepszy. Dobra jakość materiału, nadruk nie schodzi w praniu i dobrze wygląda
Bardzo wygodna bluza
Profil prywatny
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, świetna jakość i starannie wykonany nadruk
Profil prywatny
Bardzo udane zakupy. Kontakt ze sprzedającym był wzorowy, a zamówienie dotarło idealnie na czas. Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi i samego produktu!
Świetny, jakościowy produkt. Polecam ten sklep wszystkim którzy szukają tanich i jakościowych produktów, a przy tym miłej obsługi!