neokoszulki.pl

644 reviews since 1 mar 2024

Ważny od: 2 kwi 2024
neokoszulki.pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości materiałów, wykonania oraz trwałości produktów. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo profesjonalna, pomocna i miła, co znacząco zwiększa satysfakcję z zakupów. Klienci bardzo doceniają jakość i trwałość nadruków, które są zgodne z projektem i nie zmywają się w praniu. Wielu klientów uznaje ceny za bardzo przystępne w stosunku do oferowanej jakości. Produkty są często opisywane jako bardzo wygodne, dobrze dopasowane i praktyczne do codziennego użytku. Szybkość realizacji zamówień oraz sprawna dostawa są często chwalone przez kupujących. Sporadycznie pojawiają się uwagi na temat opóźnień w realizacji zamówień oraz dostaw, co bywa źródłem niezadowolenia dla części klientów.

Opinieneokoszulki.pl

Kupiłam tę bluzę jako bazę pod własny projekt i jestem zachwycona. Materiał jest solidny, a kaptur dobrze się układa. Beżowy kolor jest bardzo uniwersalny i 'na czasie'. Proces zamawiania z własnym nadrukiem był banalnie prosty, a efekt końcowy wygląda jak z markowego butiku. Na pewno wrócę po kolejne sztuki!
Bardzo fajne, basicowe dresy. Kupiłem je do noszenia na co dzień i sprawdzają się super. Po kilku praniach materiał trzyma formę, a kolor nie blaknie. Za tę cenę to naprawdę świetny i praktyczny wybór.
Profil prywatny
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Wszystko przebiegło sprawnie – od złożenia zamówienia po szybką dostawę. Produkt był dokładnie taki, jak w opisie, solidnie zapakowany i w bardzo dobrej jakości. Zdecydowanie polecam i chętnie skorzystam ponownie.
Bluzka bardzo wygodna i dobrze dopasowana. Materiał przyjemny w dotyku, a kolor wygląda jeszcze lepiej na żywo. Świetna jakość w dobrej cenie.

Świetny polar

Bardzo ciepły i miły w dotyku materiał. Kolor w rzeczywistości jest głęboki i nasycony, dokładnie taki jak na zdjęciach. Rozmiarówka standardowa, szybka realizacja, polecam!
Super jakość
Świetna koszulka w bardzo energetycznym kolorze! Na żywo prezentuje się jeszcze lepiej. Krój ładnie podkreśla sylwetkę, a przy tym nie krępuje ruchów. Bardzo polecam!
Super jakość do dobrej ceny :)
Super produkt

Super bluza

Materiał bluzy jest gruby i porządny, a nadruk wykonany z dbałością o detale. Duży plus za pomocną obsługę, która sprawnie odpowiedziała na moje pytania o wymiary. Wysoka jakość w dobrej cenie

Neokouszlki.pl to internetowa hurtownia z Warszawy. Zajmujemy się dystrybucją i produkcją odzieży reklamowej, roboczej i biznesowej. Na każdym z twoich produktów możemy wykonać spersonalizowany nadruk...

Wyświetl wszystkie profile