Ważny od: 22 paź 2021
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną, ekspresową realizację zamówień i szybkie dostawy. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości, smaczne dla zwierząt i zgodne z opisem. Klienci doceniają sprawną, bezproblemową realizację zamówień i obsługę na każdym etapie zakupów. Paczki są dobrze zapakowane, nieuszkodzone i bezpieczne dla produktów. Wielu klientów wyraża ogólne zadowolenie z zakupów i poleca sklep innym. Klienci podkreślają, że ich zwierzęta chętnie jedzą karmę, którą zamawiają w sklepie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieskleppodpsem.pl
Fajny sklep
Bardzo szybka realizacja zamówienia, karna odchudzająca bardzo przypadła do gustu psiakowi, zobaczymy czy będą efekty, dobry skład i fajna konsystencja mokrego jedzenia, co nie zdarza się często w przypadku karm weterynaryjnych
Jak mój piek je te pyszności z puszek przy otwarciu zapach na cały dom
Wiarygodna, sprawnie działająca firma.
Bardzo długo szukałam dobrej karmy dla mojej suni wreszcie jakimś cudem trafiłam na was i wreszcie jestem zadowolona Miseczka zjadana do końca brak wzdęć Dziekuje
Bardzo dobra karma. Chcę jeszcze więcej zamówić.
Cała rodzina zajada się karmą z koziny. Postanowiono, że zawsze będzie na niedzielny obiad
Jest super
Szybko przyszla paczka
Super sklep. Kolejne zakupy i wciąż jestem zadowolona. Żwirek, który zamówiłam jest bardzo dobrej jakości i nie śmierdzi moczem Bardzo szybka realizacja. Dziękuję
Oryginalna karma. Pies ja uwielbia. Blyskawiczna wysylka
Szybkość z jaką zrealizowano zamówienie.
skleppodpsem.pl
- +48713370287