Polska ceramika Bolesławiec

Opinie łącznie (13 510) Opinie (6160) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są zachwyceni wysoką jakością wykonania ceramiki oraz jej trwałością i dbałością o detale. Podkreślają piękno, unikalność i bogactwo wzorów oraz ręczne zdobienia jako ogromną zaletę produktów. Zdecydowana większość klientów bardzo chwali staranne, bezpieczne i profesjonalne zabezpieczanie paczek przed uszkodzeniem. Doceniana jest także bardzo szybka, sprawna i terminowa realizacja zamówień oraz dostawa produktów. Klienci chwalą również profesjonalizm, uprzejmość i pomocność obsługi, zarówno w kontakcie mailowym, jak i telefonicznym. Część klientów zwraca uwagę na ograniczoną dostępność niektórych produktów i oczekuje szerszego wyboru wzorów oraz modeli.

OpiniePolska ceramika Bolesławiec

Przepiękna ceramika. Produkty na żywo wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Bardzo wysoka jakość wykonania i dbałość o detale. Przesyłka była świetnie zabezpieczona, więc wszystko dotarło w całości. Zdecydowanie polecam każdemu, kto ceni unikalne przedmioty

Idealny zestaw

Zestaw filiżanka z czajniczkiem jest idealny dla jednej osoby, czajniczek długo utrzymuje ciepło, jest bardzo zgrabny i pięknie wykonany. Pojemność czajniczka starcza na 1,5 filiżanki herbaty. Klasyczny wzór idealnie zdobi każdy stół.
Zamówienie doszło w całości, ale amortyzacja folią bąbelkową była zrobiona w taki sposób, że (jak to określił syn)możnaby kopać tą paczką, a nic by się nie stało:)mega zabezpieczone, doszło w całości, chociaż miałam obawy. Wyroby przepiękne. Danuta Poremska. Zbieram sobie pomału na prezent dla córki. Jedynie mam malutką uwagę, że klej od cenki zostaje na naczyniach. Wiadomo, że to się umyje, ale mogłoby się nie kleić.

Odpowiedź ze sklepu Polska ceramika Bolesławiec

Szanowna Pani, Pragniemy serdecznie podziękować za podzielenie się z nami swoją opinią oraz miłe słowa na temat naszych wyrobów. Cieszymy się, że przesyłka dotarła w doskonałym stanie, a wyjątkowe zabezpieczenie, które stosujemy, spełniło swoje zadanie. W e-manufaktura dbamy o najwyższą jakość zarówno produktów, jak i pakowania, aby zapewnić pełną satysfakcję Klientom. Doceniamy również Pani uwagę dotyczącą kleju od cenki, jest dla nas ważna i przekażemy ją odpowiedniemu działowi. Z wyrazami szacunku, Zespół e-manufaktura
Szybko dostawa, profesjonalnie zabezpieczony towar. Nie ma możliwości uszkodzenia. Nie pierwszy raz zamawiam u Państwa ceramikę i na pewno nie ostatni! Na kubki długo polowałam ale się udało 👍

Absolutna rewelacja

Wszystko od początku do końca godne najwyższej pochwały. Doskonały kontakt, od uzyskania mailowo informacji o dostępności produktu bardzo szybka realizacja zamówienia (3 dni), niezwykle staranne, bezpieczne opakowanie i przepiękna jego zawartość, która oczywiście dotarła bez żadnego szwanku. Ze wszech miar polecam sprzedawcę i sklep :)

Odpowiedź ze sklepu Polska ceramika Bolesławiec

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą opinię na temat zakupów w e-manufaktura. Cieszymy się, że nasz zespół zapewnił profesjonalną obsługę, szybki kontakt oraz bezpieczeństwo opakowania, co jest dla nas niezwykle istotne. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt trafiał do klientów w idealnym stanie, a Państwa satysfakcja jest dla nas największą nagrodą. Z wyrazami szacunku, Rodzina Polskiej Ceramiki Bolesławiec
Wszystko dotarło w całości i bardzo szybki termin realizacji zamówienia. Bardzo dobrze zapakowane talerzyki. Są przepiękne . Polecam wszystkim kupującym .
W zamówieniu były 2 zamówione kubki i jeden nie taki jak zamawiałam. Dobrze, że z wyprzedzeniem zamówiłam na prezent, bo byłaby wtopa. I ważna sprawa: kubki są na prezent a nie ma u Państwa opakowania, które by pasowało do rozmiaru kubka. Myślę, że warto nadrobić tę kwestię. Bo tworzyłoby to całościowy prezent oryginalnie zapakowany z Waszym znakiem. Oddzielnie zamawiałam u Was kartonik i do zamówionego rozmiaru kubka do ziół, musiał być trochę nagięty wierzch, bo większego nie ma. Kubki, które przyszły zgodne z zamówieniem są ładne. Tydzień wcześniej koleżanka zamawiała kubek z pawiem - też super.

Odpowiedź ze sklepu Polska ceramika Bolesławiec

Szanowna Pani, Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat zamówienia w e-manufaktura. Cieszymy się, że kubki spełniły Pani oczekiwania i będą pięknym prezentem. Doceniamy także cenne uwagi dotyczące opakowań – dokładamy wszelkich starań, aby nasza oferta była jak najbardziej kompletna, dlatego sugestie od naszych klientów są dla nas niezwykle istotne i pomogą nam w dalszym rozwoju. Z wyrazami szacunku, Rodzina Polskiej Ceramiki Bolesławiec
Polecam. Przesyłka dotarła do mnie szybko. Kontaktowałam się też mailowo z obsługą klienta i dostałam sprawnie odpowiedź, także jestem zadowolona. Polecam! 💙
Ceramika Bolesławiec, dzięki unikatowemu wzornictwu, nowym i tradycyjnym wzorom , ciekawym formom i starannemu wykonaniu to piękno samo w sobie.

Szybka dostawa, wszystko super zapakowane. Gdy jeden z talerzy był pęknięty, reklamacja przebiegła bez problemu. Otrzymałam nowy talerz. Polecam

Wspaniale! Polecam!

Miałam kłopot z platnością i mailowo zostałam bardzo sprawnie pokierowana. Ceramika przyszla zapakowana pancernie, nie miałam wątpliwości że przyszła cała. Jest piękna. Dziękuję!
Polecam z całego serca! Pięknie zapakowane, moi przyjaciele zachwyceni z prezentu. Bardzo dziękuję za szybką przesyłkę, bardzo dobrze zapakowaną. Napewno to nie ostatni zakup ☺️
Jestem bardzo wdzięczna, ponieważ, pomimo braku zamówieonego towaru, szybko otrzymałam informację o produktach, które sa dostępne od ręki, dzięki temu moje zamówienie dotarło na czas. Obługa na najwyższym poziomie, na pewno będe często wracać po kolejne piekne elementy ceremiki bolesławieckiej.

Odpowiedź ze sklepu Polska ceramika Bolesławiec

Szanowna Pani, Serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa oraz docenienie naszej pracy. W e-manufaktura dokładamy wszelkich starań, aby nasi Klienci otrzymywali rzetelne informacje oraz szybkie realizacje zamówień, nawet w sytuacjach związanych z dostępnością produktu. Cieszymy się, że obsługa spełniła Pani oczekiwania i że nasze piękne elementy ceramiki bolesławieckiej będą towarzyszyć Pani na co dzień. Zapraszamy do częstych odwiedzin – zawsze służymy pomocą. Z wyrazami szacunku, Rodzina Polskiej Ceramiki Bolesławiec
Piękne filiżanki do kawy. Przesyłka przyszła błyskawicznie. Towar bardzo dobrze zabezpieczony przed zniszczeniem. Na pewno wrócę po kolejne zakupy.
Kubek piękny! Napisaliśmy w opisie, że będzie dawany jako prezent i został cudownie zapakowany, ktoś się bardzo postarał:). Ślicznie dziękujemy i polecamy!!

dzieło ludzkich rąk

ceramika jest piękna, niepowtarzalna dzieło ludzkiej pracy, talentu .Nakrywając stół myślę o artyście, który ją stworzył.
Ksztalt , wygodny uchwyt , wzory. Przydaloby sie wiecej kolorow np czerwony a mniej granatu chiciaz jest ladny nie zawsze pasuje
Świetna jakość wykonania ceramiki wiadomo- Polska firma z tradycjami. Szybki transport i porządne opakowanie. Polecam!!
Ceramika piękna, trzeba tylko zwracać uwagę na kurierów bo mimo oznakowania pudełka dostałam jeden półmisek potłuczony, ale panie w dziale pomocne i miłe. Na pewno zamówię jeszcze coś.
Ceramika z Bolesławca wyróżnia się pięknym, ręcznie wykonywanym wzornictwem i wyjątkową trwałością. To połączenie tradycji, jakości i niepowtarzalnego stylu, które sprawia, że każdy produkt zachwyca na co dzień.