Opinie łącznie (14 022) Opinie (6057) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 23 mar 2015

e-manufaktura.com spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci są zachwyceni pięknem, unikatowością oraz wysoką jakością wykonania ceramiki, podkreślając dbałość o detale i rękodzielniczy charakter wyrobów. Bardzo często chwalą oryginalne, dopracowane wzory o polskim, tradycyjnym charakterze. Produkty są estetyczne i często wybierane na prezent, a możliwość pakowania na prezent spotyka się z uznaniem. Doceniana jest również szybka realizacja zamówień, ekspresowe dostawy oraz sprawna obsługa logistyczna. Klienci pozytywnie oceniają solidne i bezpieczne zabezpieczenie produktów na czas transportu, co minimalizuje ryzyko uszkodzeń. Obsługa klienta wyróżnia się uprzejmością, zaangażowaniem oraz skutecznością zarówno w kontakcie mailowym, jak i telefonicznym. W przypadku reklamacji związanych z uszkodzeniami podczas transportu, klienci podkreślają sprawność i bezproblemowość procesu rozpatrywania reklamacji. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące dostępności produktów oraz dostępności odpowiednich opakowań prezentowych.

OpiniePolska ceramika Bolesławiec

Na TAK: Jakość wyrobu; telefoniczna pomoc Pani z obsługi klienta Na NIE: cena przyklejona do talerzyka; cena na naklejce byla niższa niz na stonie internetowej
dostępność produktów w aktualnym okresie jest bardzo ograniczona, wymaga poprawy, aby podstawowe kolekcje były dostępne przez cały rak w sprzedazy

Odpowiedź ze sklepu Polska ceramika Bolesławiec

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat dostępności produktów w e-manufaktura. Bardzo cenimy wszelkie wskazówki od naszych Klientów, gdyż pomagają nam stale poprawiać jakość usług. Zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, aby nasze kolekcje były zawsze łatwo dostępne i spełniały oczekiwania nawet najbardziej wymagających odbiorców. Państwa uwagi są dla nas ważnym impulsem do dalszego rozwoju i optymalizacji oferty. Z wyrazami szacunku, Rodzina Polskiej Ceramiki Bolesławiec
Sprawna wysyłka i bardzo miła obsługa w sklepie stacjonarnym na Alejach Jerozolimskich. Dziękuję za staranne zapakowanie paczki, jechałam z nią rowerem i wszystko było tak zabezpieczone przez panią ekspedientkę, że nawet jajko by się nie stłukło :)
Mam nadzieję że córce mojej będzie się podobał. To ona ktore mieszka w Australii poprosiła mnie abym jej kupiła Waszą porcelanę. Na pewno jeszcze coś jej dokupię.

Odpowiedź ze sklepu Polska ceramika Bolesławiec

Szanowna Pani, Serdecznie dziękujemy za zaufanie i wybór produktów e-manufaktura. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić oczekiwania i mamy nadzieję, iż porcelana przypadnie do gustu Państwa córce w Australii. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze wyroby łączyły w sobie najwyższą jakość i tradycyjne rzemiosło, co sprawia, że są wyjątkowe. Z niecierpliwością czekamy na kolejne zamówienia i możliwość obsługi Państwa ponownie. Z wyrazami szacunku, Rodzina Polskiej Ceramiki Bolesławiec
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Produkt dobrze zapakowany. Jedna filiżanka przyszła potłuczona, reklamacja została uznana bez problemu i na drugi dzień otrzymałam nową filiżankę.

Odpowiedź ze sklepu Polska ceramika Bolesławiec

Szanowni Państwo, Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią. W e-manufaktura bardzo cenimy sobie szybkie i sprawne realizowanie zamówień oraz wysoką jakość pakowania produktów, aby dotarły one do Państwa w idealnym stanie. Jednocześnie cieszymy się, że mogliśmy szybko rozwiązać sytuację z uszkodzoną filiżanką, gdyż satysfakcja klienta jest dla nas priorytetem. Z wyrazami szacunku, Rodzina Polskiej Ceramiki Bolesławiec
Wszystko zgodne z zamówieniem. Bardzo dobra jakość wykonania zestawu oraz solidne zabezpieczenie podczas transportu. Firma godna polecenia:)
Kubek zakupiony na prezent. Bardzo się podobał. Osoba obdarowana posiada kolekcję kubków z Bolesławca i bardzo sobie zachwala. Piękne wykonanie.
Cudne! Kubeczki na żywo prezentują się jeszcze lepiej, będą nam towarzyszyć codziennie w kawiarni. Bardzo dziękujemy i wrócimy po więcej <3
Produkty bardzo dobrze zabezpieczone. Wszystko dotarło bezpiecznie. Przepiękna ceramika która zachwyca każdego. Wykonana starannie i precyzyjnie. Polecam serdecznie. Na pewno jeszcze nie raz tutaj wrócę ❤️
Oryginalna porcelana produkowana przez Zakłady Ceramiczne Bolesławiec. Bardzo dobry kontakt ze sklepem , szybka wysyłka, dobrze (bezpiecznie) zapakowany towar. Bez problemu przekierowano moją przesyłkę na inny wskazany adres paczkomatu. Polecam! Napewno jeszcze zrobię zakupy w tym sklepie.
szybko i bezproblemowo. Towar zapakowany starannie. Wszystko spełniło moje oczekiwania. Kubeczki piękne i bardzo poręczne.
Świetny produkt. Bardzo ładny wzór, taki delikatny. Bardzo wygodnie trzyma się ten produkt i jeszcze lepiej smakuje kawa! Polecam z całego serca. Nie jest to moje jedyne zamówienie, będę wracać tutaj po inne piękne rzeczy!
Wszystko planowo dostarczone i zgodne z zamówieniem. Naczynia prawidłowo zabezpieczone w transporcie. Oczywiście ceramika przepiękna. Polecam!!!!

Odpowiedź ze sklepu Polska ceramika Bolesławiec

Szanowni Państwo, serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że zamówienie zostało dostarczone terminowo oraz zgodnie z oczekiwaniami, a naczynia dotarły do Państwa w nienaruszonym stanie. W e-manufaktura dbamy o najwyższą jakość produktów i bezpieczne pakowanie, aby każda ceramika zachwycała swoim pięknem i trwałością. Państwa rekomendacja jest dla nas niezwykle ważna. Z wyrazami szacunku, Rodzina Polskiej Ceramiki Bolesławiec
Nie ma na świecie piękniejszej ceramiki niż ta z Bolesławca. Talerz pięknie prezentuje się na ścianie. Z pewnością wrócę z zakupami do tego sklepu.
Zestaw doniczka plus podstawka źle dobramy kolorystycznie. Jakby z "innej bajki" a zestaw stworzony "na siłę". Podstawka powinna być z delikatnym motywem granatu taki jak na szczycie doniczki. Wąski pasek na szarym tle. Masywność granatu podstawki nie pasuje do delikatnego motywu górnej części doniczki. I bron boże jagódki na spodku bo sie wszystko "zleje". Doniczki śliczne. Podstawki wszystko psują. I tak jesteście boscy.

Odpowiedź ze sklepu Polska ceramika Bolesławiec

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat zestawu doniczka plus podstawka od e-manufaktura. Doceniamy wszelkie sugestie dotyczące kolorystyki i designu, gdyż staramy się tworzyć produkty, które harmonijnie łączą estetykę z funkcjonalnością. Każda opinia pomaga nam doskonalić naszą ofertę i utrzymywać wysoką jakość, z której słynie e-manufaktura. Z wyrazami szacunku, Rodzina Polskiej Ceramiki Bolesławiec

Bolesławiec na medal

Szybkąa realizacja zamówienia a ceramika piękna! Kolejne okazy do mojej kolekcji, którą od lat nieustannie się cieszę!

Odpowiedź ze sklepu Polska ceramika Bolesławiec

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za miłe słowa oraz za to, że wybrali Państwo ceramikę e-manufaktura. Cieszymy się, że nasza szybka realizacja zamówienia oraz piękno naszych wyrobów spotkały się z Państwa uznaniem. W e-manufaktura dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt był nie tylko estetyczny, ale także wyjątkowy i trwały, co pozwala cieszyć się nim przez długie lata. Państwa satysfakcja jest dla nas największą nagrodą i motywacją do dalszej pracy. Z wyrazami szacunku, Rodzina Polskiej Ceramiki Bolesławiec
Jeżeli chodzi o sam produkt to jest najwyższej jakości. Natomiast kupowanie że strony e manufaktura w Warszawie to tragedia. Miałam kupon upominkowy nie zrealizowany rok. Na stronie szeroki wybór natomiast produktów dostępnych mało. Powiadom o dostępności to fikcja. Proszę sie zastanowić przed zakupem bonu upominkowego

Odpowiedź ze sklepu Polska ceramika Bolesławiec

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat e-manufaktura. Cieszymy się, że docenili Państwo jakość naszych produktów, ponieważ w e-manufaktura przykładamy ogromną wagę do najwyższych standardów wykonania oraz satysfakcji klientów. Jednocześnie przykro nam z powodu niedogodności związanych z realizacją kuponu upominkowego i dostępnością produktów. Państwa uwagi są dla nas bardzo cenne i pomagają nam ciągle doskonalić oferowane usługi. Z wyrazami szacunku, Rodzina Polskiej Ceramiki Bolesławiec
Nie był to zwykły zakup – to była podróż do krainy tradycji i kunsztu. Każdy element ceramiki z Bolesławca wygląda jak dzieło sztuki, które przetrwa pokolenia. Paczka dotarła perfekcyjnie zabezpieczona, a jakość… absolutnie królewska. Czuję się, jakbym sprowadził do domu kawałek polskiego dziedzictwa
Szybka sprawna dostawa. Produkty super zabezpieczone na czas transportu. A Bolesławiec jak zwykle przepiękny.
Przepiękna ceramika. Produkty na żywo wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Bardzo wysoka jakość wykonania i dbałość o detale. Przesyłka była świetnie zabezpieczona, więc wszystko dotarło w całości. Zdecydowanie polecam każdemu, kto ceni unikalne przedmioty

Polska ceramika Bolesławiec

Prawdziwy luksus z tradycją. Poznaj e-manufaktura.com Szukasz naczyń z duszą, które podkreślą prestiż Twojego domu i zamienią codzienne chwile w ekskluzywny rytuał? W e-manufaktura zebraliśmy dla Cieb...