Polska ceramika Bolesławiec

Opinie łącznie (12 925) Opinie (6133) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają solidność, staranność i bezpieczeństwo pakowania produktów, co przekłada się na brak uszkodzeń podczas transportu. Wyroby ceramiczne wyróżniają się wysoką jakością, trwałością, estetyką oraz dbałością o detale. Szybkość i terminowość dostaw są często chwalone, podobnie jak profesjonalna, uprzejma i pomocna obsługa klienta, zapewniająca łatwy kontakt i sprawne rozwiązywanie problemów. Wiele pozytywnych opinii dotyczy również unikatowego, ręcznie malowanego wzornictwa, szerokiego wyboru motywów oraz oryginalności produktów, które są chętnie wybierane na prezenty. Niektórzy klienci zwracają uwagę na problemy z dostępnością wybranych wzorów i modeli. Pojawiają się również pojedyncze uwagi dotyczące opakowań prezentowych.

OpiniePolska ceramika Bolesławiec

Dziękuję za sprawną realizację zamówienia. Porcelana jest przepiękna, a na żywo wzbudza jeszcze większy zachwyt dzięki oryginalnym malunkom jaskółek.

Odpowiedź ze sklepu Polska ceramika Bolesławiec

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za podzielenie się tak miłą opinią na temat porcelany od e-manufaktura. Cieszymy się, że oryginalne malunki jaskółek wzbudzają zachwyt i że realizacja zamówienia spełniła Państwa oczekiwania. W e-manufaktura przykładamy ogromną wagę do jakości oraz unikalności naszych wyrobów, by zawsze dostarczać produkty, które zachwycają na żywo i w codziennym użytkowaniu. Z wyrazami szacunku, Rodzina Polskiej Ceramiki Bolesławiec

Kubek jamnik

Kubek fajny, kupiony dla córki na jej życzenie:) mi osobiście się średnio podoba chodzi mi o kolor tła ogólnie wyrazistość kolorów nie moja bajka. I oczywiście cena wiem , że to Bolesławiec , ale ceny gdyby były niższe na pewno kolekcja byłaby o wiele większa.
Szybka wysyłka, duży wybór wzorów i kształtów, jednak ostatnio część towary jest niedostępna. Mam nadzieję że asortyment zostanie uzupełniony wkrótce, zamierzam znów zrobić zakupy
wysyłka bardzo szybko zostala wyslana i dostarczona i dodatkowo sposob zapakowania genialny nic nie zostalo potluczone wszystko dojechalo w 100% cale dziekuje pieknie
sam chlebak piękny, ale nie kupiłabym gdyby mi się nie podobał - natomiast bałam się o transport, czy przyjedzie do mnie w jednym kawałku. jestem pod wrażeniem zabezpieczenia - brawo

Cudowne wzornictwo

Przepięknie wykonane kubeczki i talerzyki, a co najważniejsze nie zawierają szkodliwych substancji. Bezpieczne do używania na co dzień
Bardzo polecam.Zamawialam kilka razy,Szybka dostawa ,pancerniie zapakowane a co ważne można zamówić za granicę w cenie przesyłki pocztowej a co najważniejsze piękne niepowtarzalne kubeczki ,filiżanki i talerzyki, Serdecznie polecam

Odpowiedź ze sklepu Polska ceramika Bolesławiec

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz wyrażenie zadowolenia z naszych produktów i obsługi. W e-manufaktura dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić szybkie i bezpieczne dostawy oryginalnej ceramiki oraz możliwość zamówienia także zza granicy. Cieszymy się, że doceniają Państwo niepowtarzalny charakter naszych kubeczków, filiżanek i talerzyków, które tworzymy z pasją i dbałością o najwyższą jakość. Z wyrazami szacunku, Rodzina Polskiej Ceramiki Bolesławiec

Zadowolony klient

Szczególnie podoba mi się fakt że sklep jest otwarty tak długo nawet w sobotę dzięki czemu mogłem odebrać zamówienie Bardzo dziękuję miłej obsłudze

Super :)

Wszystko odbyło się bardzo sprawnie, błyskawiczna wysyłka, wszystko dokładnie, bezpiecznie zapakowane! No i śliczny asortyment!
Naczynia spełniły moje oczekiwania,bardzo dobrej jakości.Paczka bardzo starannie zapakowana.Jestem zadowolona z zakupów i na pewno nie są to moje ostatnie zakupy. Pozdrawiam.E.L.
Super zapakowane, nie ucierpiało w dostawie, mimo, ze opakowanie zostało pogniecione przez firmę kurierską. Wszystko na plus.
Jestem zachwycona Waszymi produktami. Kupuję w prezencie synowej i synowi. A moja córka kupuję dla mnie w prezencie. Super zakup, super wykonanie. Każdy produkt widać że to dzieło ręcznie malowane.

Odpowiedź ze sklepu Polska ceramika Bolesławiec

Szanowna Pani, Serdecznie dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią na temat produktów e-manufaktura. Cieszymy się, że nasze ręcznie malowane dzieła spełniają Pani oczekiwania i stanowią wyjątkowy prezent dla najbliższych. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt wyróżniał się niepowtarzalnym charakterem oraz najwyższą jakością wykonania, co jest dla nas priorytetem. Z wyrazami szacunku, Rodzina Polskiej Ceramiki Bolesławiec
Potrzebowałam bon upominkowy na ostatnia chwilę i dzięki Waszej ofercie to sie udało. Szybka realizacja zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu Polska ceramika Bolesławiec

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią na temat e-manufaktura. Cieszymy się, że nasza szybka realizacja zamówienia spełniła Pani oczekiwania i pomogła w zakupie bonu upominkowego na ostatnią chwilę. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci mogli liczyć na profesjonalną obsługę oraz wygodne i szybkie zakupy. Z wyrazami szacunku, Rodzina Polskiej Ceramiki Bolesławiec
Zamówienie spełnia moje oczekiwania, produkty wykonane pięknie i z dużą starannością. Wysyłka szybka, paczka bardzo dobrze zabezpieczona.
Piękny i nietypowy wzór z motywem rowerków. Mógłby być większy wybór naczyń z tym motywem, szczególnie większe kubki i jakieś miski :)
Wszystko było idealnie. Piękne produkty, bardzo dobrze zapakowane, kontakt w momencie gdy nie było danego produktu, ekspresowe wysłanie. Jesteście super, oby tak dalej!
Dekoracja “Jamniki” jest cudowna! Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Caly proces przebiegl bardzo sprawnie i bezproblemowo. Bardzo dziekuje I wroce po wiecej 😁
Zamówienie przebiegło sprawnie. Zamówiony mlecznik przyszedł pancernie zapakowany. Polecam zakupy w sklepie.
Szybka przesyłka, towar bardzo dobrze zabezpieczony. Kupuję już po raz kolejny od tego sprzedawcy. Polecam bardzo!

Ok

Wszystko z dostawą ok . Zabezpieczone na podróż super . Tylko problem z asortymentem , poluje na kubki beczki 0,32 i upolować nie mogę . No ale myślę że kiedyś się uda .

Odpowiedź ze sklepu Polska ceramika Bolesławiec

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że dostawa spełniła Państwa oczekiwania i że nasze zabezpieczenia sprawdziły się podczas transportu. W e-manufaktura dokładamy wszelkich starań, aby oferować najwyższą jakość produktów oraz szeroki asortyment. Mamy nadzieję, że wkrótce znajdą Państwo wymarzone kubki w naszej ofercie. Zapraszamy do dalszego śledzenia naszych nowości. Z poważaniem Rodzina Polskiej Ceramiki Bolesławiec