Opinie łącznie (7) Opinie (7) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 14 sie 2026

aurasana.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

OpinieAURASANA

Świetne wsparcie codziennego dbania o siebie

Jestem bardzo zadowolona z generatora wodoru i korzystam z niego regularnie. Dzięki systematycznym inhalacjom czuję się lepiej, mam więcej energii i bardzo polubiłam ten element mojej codziennej rutyny. Woda wodorowa świetnie działa na mój żołądek i zdecydowanie poprawia mój komfort. Uwielbiam też robić maski wodorowe- po nich moja skóra wygląda na świeżą, promienną i ma przepiękny glow. Dla mnie to urządzenie stało się świetnym wsparciem codziennego dbania o dobre samopoczucie i wygląd! :)
Najpierw wypożyczylismy sprzęt, ale po tym czasie zdecydowaliśmy się zostawić go na stałe. Jesteśmy zadowoleni z efektów. Widzimy różnicę w poziomie energii i regeneracji. Z urządzenia korzysta też cała rodzina, przy okazji zapraszamy bliskich na inhalacje. Fajna obsługa i możliwość wcześniejszego przetestowania sprzętu zdecydowanie na plus. Teraz trochę o urządzeniu : Szczerze mówiąc, na początku myślałem, że obsługa generatora będzie bardziej skomplikowana. Okazało się że urządzenie jest bardzo proste. Co około 2 tygodnie dolewam trochę wody destylowanej i właściwie to tyle. Działa bezproblemowo, ma bardzo fajne podświetlenie i dobrze wygląda. Jesteśmy zadowoleni z zakupu i korzystamy z niego regularnie.
Po prostu pracowałem przy biurku i robiłem godzinne sesje wodorowe. Samo wdychanie wodoru to bardzo przyjemne uczucie, a o wąsach zapomina się po chwili. Już po kilku dniach zacząłem zauważać u siebie wyraźną różnicę w samopoczuciu i komforcie oddychania. Przy moich długotrwałych problemach z zatokami szczególnie zwróciłem uwagę na to, że oddychało mi się swobodniej i miałem poczucie większego komfortu w obrębie zatok. Jestem zadowolony z całego doświadczenia i z pewnością będę korzystał z takich sesji ponownie.

Zdecydowanie lepszy sen

Jestem bardzo zadowolona z maszyny do wodoru molekularnego. Po jej zastosowaniu czuję się lepiej, mam więcej energii, a przede wszystkim zdecydowanie lepiej śpę i czuję się bardziej wypoczęta. Dla mnie efekty są naprawdę zauważalne i cieszę się, że zdecydowałam się na jej zakup.
Bardzo miła obsługa i super sprzęt, jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam
Świetna, współpraca. Polecam

AURASANA

AURASANA to polska marka z obszaru wellness i longevity, specjalizująca się w nowoczesnych technologiach wspierających świadome podejście do zdrowego stylu życia i dobrostanu. Oferujemy wysokiej jakoś...