stylowo.online

Opinie łącznie (4829) Opinie (1999) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają niezwykle szybką i sprawną dostawę zamówionych produktów. Są również bardzo zadowoleni z wysokiej jakości materiałów i wykonania ubrań. Kontakt ze sklepem, życzliwość obsługi oraz pomoc w realizacji zamówienia są często chwalone. W większości przypadków produkty są zgodne z opisem i zdjęciami. Proces zwrotu i zwrot pieniędzy oceniany jest jako szybki i bezproblemowy. Sporadycznie pojawiają się uwagi o braku pełnych informacji dotyczących produktów. Często pojawiają się także różne opinie na temat dopasowania rozmiaru, co bywa problematyczne szczególnie przy zamówieniach online.

Opiniestylowo.online

Dwie stylizacje

Jak się okazało to zamówiłam dwie jednakowe marynarki. Doceniam to, że nie zostały mi one wysłane , tylko najpierw skontaktowano się ze mną i zapytano czy na pewno chcę je dwie. Zwrot pieniędzy za jedną z nich był błyskawiczny. Należałoby jednak jednakowo opisywać te same produkty, bo mój bład był spowodowany tym, iż każda stylizacja tej samej marynarki opisana była inaczej i wyglądało to tak, jakby były to dwie różne marynarki, tylko kolor był podobny.
Super zestaw. Jest mega🤩polecam jak najbardziej. Trochę długo czekałam że względu na brak rozmiaru na stanie. Taka informacja powinna być od razu przekazana klientowi. Ale nie mam zastrzeżeń, bo kontakt był szybki i uzyskałam odpowiedź bardzo szybko. Także polecam i zestaw i sprzedającego.
Produkt jakościowo dobry. Natomiast paczka zamiast kurierem trafiła do punktu w Żabce, ostatniego dnia odbioru zostałam o tym poinformowana. Opakowanie rozerwane, opakowanie dla rozmiaru M , zamawiałam L. Poza tym jestem zadowolona z zakupu
Jestem zachwycona zakupami w butiku Stylowo. W dzisiejszych czasach tak wspaniały kontakt e-mailowy i życzliwość obsługi to rzadkość. Zakupione ubrania marki La Perla są przepiękne i świetnej jakości. Cały proces – od zamówienia po ekspresową wysyłkę – przebiegł idealnie. Dziękuję za tak profesjonalne podejście do klienta, to była czysta przyjemność!"
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Kurtka rewelacyjna , ciepła, piękna, przyszła błyskawicznie, była starannie i estetycznie zapakowana. Duży plus za dołączony formularz zwrotu – to naprawdę świadczy o profesjonalizmie firmy i trosce o klienta. Rozmiarówka idealnie dopasowana, wszystko zgodne z opisem. Jakość kurtki bardzo dobra, a cały proces zamówienia bez najmniejszych problemów. Zdecydowanie polecam – zakupy w takim sklepie to czysta przyjemność!
Wszystko super wysyłka express garnitur jest świetny porządny materiał nic nie prześwituje leży świetnie. Zamawiałam z innej firmy garnitur na komunię i nie byłam zadowolona tutaj na zakupy wrócę na pewno. Polecam !! ❤️

Ekspresowe tempo

Przesyłka dotarła do mnie w ekspresowym tempie, dobrze zapakowana. Rozmiar zgodny z opisem, doskonale uszyte, polecam i już wiem, że to nie był ostatni zakup
Jestem bardzo zadowolona z szybkiej dostawy nie czekałam długo cena również była względna a najbardziej sam płaszczyk bardzo mi się spodobał bardzo ładnie odszyty i pasował jak ulał. Poprostu super 😍 Polecam wszystkim
Polecam sklep , świetny kontakt , błyskawiczna realizacja zamówienia. Sukienka śliczna , chociaż okazała się za duża bezproblemowy zwrot . Dziękuję i pozdrawiam
Ekspresowa wysyłka , doskonale uszyte i bardzo dobra jakość materiału. Jestem bardzo zadowolona z zamówienia i przesyłki. Bardzo polecam. Wrócę jeszcze nieraz na pewno.
Szybką wysyłka i towar zgodny z opisem jestem bardzo zadowolona i na pewno wrócę jeszcze na zakupy czekam aż będzie dostępny mój rozmiar Pozdrawiam
Świetny kontakt, szybka wysyłka, a ubrania zgodne z opisem i zdjęciami na stronie. Jakość materiału rewelacyjna. Polecam z czystym sumieniem
Kupiłam dwa garnitury jeden za mały drugi za duży, ciężko z rozmiarowka . Ogólnie warunki bardzo dobre .Czas realizacji szybki.
Bardzo szybka wysyłka. Produkt starannie uszyty z lepszej jakości materiału.
Super jakość, szybka wysyłka i bardzo szybki zwrot kasy. Polecam serdecznie można zamawiać bez obaw!
Wszystko super. Komplecik jest przepiękny.. kolor petarda. Wysyłka ekspres. Jak najbardziej polecam♥️♥️
Zamówiony towar dotarł na drugi dzień. Garnitur idealny, szyty na miarę z dobrego gatunkowo materiału. Jedynie spodnie musiałam skrócić. Polecam ten sklep.
Rozmiar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Garnitur przepiękny. Jestem bardzo zadowolona, na pewno wrócę.
Komplet Sofia brązowy w groszki przepiękny. Jakość materiału i szycia bardzo dobra.
Jestem zawsze zadowolona z zakupów. Są to produkty dobrej jakości i nigdy się jeszcze nie zawiodłam. Są super.