Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość i wygodę materacy, podkreślając poprawę komfortu snu oraz pozytywne zmiany zdrowotne. Wielu klientów zauważa, że cena jest adekwatna do jakości oferowanych materacy, a także docenia konkurencyjność cenową. Użytkownicy cenią sobie profesjonalne i rzeczowe doradztwo, które pomaga w wyborze odpowiedniego produktu. Klienci wyrażają zadowolenie z poziomu wiedzy oraz kompetencji personelu sklepu. Wielu klientów podkreśla uprzejmość, profesjonalizm oraz skuteczną pomoc ze strony obsługi sklepu. Klienci często odnoszą się do czasu realizacji zamówienia, wskazując zarówno pozytywne, jak i negatywne doświadczenia związane z terminowością dostaw.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemaybebaby.eu
Pomimo iż nie znałam firmy, zakupiłam materac lateksowy 160/200, który był bardzo dobrze zabezpieczony. Materac jest bardzo wysokiej jakości zaś cena konkurencyjna.
Obsługa sklepu wyjątkowo pomocna i miła, reagowała na wszelkie wątpliwości oraz pomagała mi w kontakcie pomiędzy firmą kurierską a mną.
Będę polecała zakupy na stronie "MaybyBaby" bo nie tylko jakość jest świetna, ale i obsługa, a każdy z nas lubi być dobrze obsłużonym!
Zacznę od tego co możecie zrobić lepiej. Nie wysyłajcie na ostatnią chwilę, chociaż w czasie. Jaka by to była niespodzianka, gdybyście wysłali po 3, a nie 5 dniach 😁. Tym bardziej, że materac nawierzchniowych, lateksowy jest rewelacyjny. Polecam
Super sklep, duży wybór towaru, profesjonalna obsługa. Realizacja zamówienia mógłby być szybsza ale to normalne że przy okresach gdzie klieci robią dużo zakupów ..przesyłki mogą wychodzić troszkę opóźnione. Ogólna ocena BARDZO DOBRA .
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i doradzenia mi który materac powinnam wybrać do stelaża eletktrycznego ,pomógľ.mi na czcie Pan Tomek dziękuję za miłą obsługę .
Z poważaniem Ewa D.
Spełnione życzenie z terminem dostawy.
Materac lateksowy NAJLEPSZY .
Materac lateksowy polecam dla osób które mają problem z kręgosłupem. Już się przekonałem nie pierwszy raz . Poprzednie były piankowe i wstawałem "połamany" Teraz wstaje wyspany i nie jestem obolały . Co najważniejsze nie wierce się w nocy , nie budzę na lateksowym .
Materac był dobrze zabezpieczony do wysyłki .Wygodny i nie bolą rano plecy , mogę polecić wszystkim nie zdecydowanym cena raczej właściwa przy tak dobrym materacu i wykonany z lateksu .
Konkurencyjni producenci są o wiele drożsi albo materace mają tylko cienką warstwę lateksu.
Polecam Andrzej
Zdecydowanie miła obsługa i profesjonalne doradztwo. Ponadto dotrzymywanie terminowości. Gdy zaistniała potrzeba wymianu nieużywanego materaca z H2 na H3, to wszystko odbywa się bardzo sprawnie i bez problemów.
Dziękuję:)
POLECAMY TEGO SPRZEDAWCĘ !!!
Profesjonalna informacja i szybka obsługa zamówniea.
Super materac i sprawna dostawa. Bardzo polecam
Kompetencja pani koordynatorki❤️
Materace dotarły zgodnie z prośbą na wskazany termin. Jeszcze nie zdążyłam wypróbować ale wyglądają dobrze.
Bardzo kompetentna i przemiła Pani Kamila!!! Dziękujemy. Materace dotarły w idealnym stanie no i w krótkim czasie od zamówienia. Bardzo polecam firmę. Pełny profesjonalizm!!
Materac lateksowy 160/200
Do tej pory spałem na materacu sprężynowym , różnica jest kolosalna . Materac wart swojej ceny. Polecam bo śpi się wspaniale