Klienci konsekwentnie chwalą wysoką jakość produktów oraz ich trwałość. Większość klientów podkreśla bardzo pozytywne doświadczenia z obsługą klienta oraz kontaktem ze sprzedawcą. Klienci często zwracają uwagę na szybką realizację i sprawną dostawę zamówień. Doceniany jest także atrakcyjny wygląd, kolory oraz estetyka produktów. Wielu klientów powtarza zakupy i deklaruje lojalność wobec marki. Komfort noszenia produktów jest również często wymieniany w opiniach. Pojawiła się pojedyncza uwaga dotycząca dopasowania produktów, co może wskazywać na potencjalną przestrzeń do poprawy w tej kwestii.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieyellowyarnyyak.com
Fantastyczna czapka chunky. Miękka, lekka, zupełnie nie gryzie. Doskonale chroni przed wiatrem i mrozem. Wspaniały odcień brązu. Przede wszystkim też bardzo miły kontakt.Czekam na możliwość zamówienia szalika do kompletu. Naprawdę świetne rzeczy i świetna obsługa.
Komplet z merino idealny! YYY mamy i nosimy całą Rodziną. To moja siódma czapka i trzeci komin tej marki. Pierwszą bawełnianą kupiłam z drugiej ręki, od niej wszystko się zaczęło. Potem kupowałam już nowe, najpierw sobie już z wełny a następnie dla całej Rodziny i na prezenty. Polecam, to jakość na lata!
Dzień dobry, bardzo podoba mi się fason czapki, jestem zachwycona kolorystyką, ale wg. mnie czapki powinny być troszeczkę luźniejsze, nie tak zbite; dla mnie czapka była za ciasna, mimo że wzięłam rozmiar L/XL. Może innym taki rozmiar i wielkość pasuje, jednak ja myślałam, że będzie trochę luźniejsza, nie tak sztywna. Pozdrawiam i życzę mniej wybrednych klientów niż ja ;)
Wspanialy sweter. Luksusowy produkt. Ciepły i nie gryzie. Kontakt z właścicielką bardzo miły. Pani odpowiada na pytania , wszystko przebiega więc w fajnej atmosferze. Dziękuję. Na pewno wrócę
Super sprzedawca!
Polecam:)
Zakup trafiony!!!
Cała nasza rodzina chodzi w Waszych czapkach od lat. Niektóre małe głowy już urosły, więc powoli będziemy zmieniać rozmiarówkę :)
Wspaniały sweter. Kolor jest obłędy. Mogłabym go nie zdejmować. Polecam
Jestem zachwycona zamówionym kompletem (czapka, komin, rękawiczki). Świetna jakość, myślę, że to nie będzie moje ostatnie zamówienie! Super kontakt, polecam serdecznie!
bardzo szybka dostawa i świetnie zapakowane zamówienie!
Otrzymałam zamówiony pompon i jestem zachwycona jego jakością oraz tym, z jaką miłością został zapakowany. Stylowo, uroczo i po prostu super!
Dziękuję i życzę powodzenia!🤍🤍🤍
Cudne, to juz nasze kolejne zamowienie, jakość👌🌟
Wszystko ok. Szybka dostawa, a zamówiony artykuł zgodny z opisem. Kolor o jaki mi chodziło. Będę polecała.
Szybka realizacja zamówienia i bardzo wysokiej jakości produkt :D
Super jakość wykonania i materiałów. Polecam i zachęcam do zakupów 🙂
Spinki są super :)
Pozdrawiam serdecznie,
Arek
Oryginalne , dobrej jakości swetry , wykonane z troską o każdy detal. Dziękuję!
YYY - najlepsze akcesoria na jesień i zimę! 🫶
YYY to mój ulubiony sklep z jesienno-zimowymi akcesoriami, do którego już 3 sezon wracam po kolejne kolory czapek i kominów. To chyba mówi samo za siebie! 🫶🫶🫶
Kocyk jest cudny, ekspresowa realizacja i duża otwartość na potrzeby klienta. Rewelacyjny kontakt, który umożliwił mi zakup personalizowanego prezentu praktycznie z dnia na dzień!
Kocyk
Super jakość ,szybka dostawa ,obaluga na poziomie