pitbull.pl

Opinie łącznie (17 734) Opinie (3898) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość materiałów i wykonania produktów, co przekłada się na ich trwałość i zadowolenie z zakupu. Zdecydowana większość klientów chwali bardzo szybką i sprawną wysyłkę zamówień oraz dobre zapakowanie produktów. Obsługa klienta oceniana jest bardzo pozytywnie, klienci chwalą profesjonalizm, łatwość kontaktu i pomocność pracowników. Klienci zwracają uwagę na atrakcyjny wygląd produktów, ciekawe wzory oraz nowoczesne fasony. Wielu klientów docenia promocje i akceptuje poziom cen. Pojedyncze uwagi dotyczą rozbieżności w rozmiarach lub problemów z rozmiarówką. Część klientów zwraca również uwagę na wysokość cen lub brak dodatkowych gratisów przy większych zamówieniach.

Opiniepitbull.pl

Kupiłem już druga kurtkę przejściowa - super

Kupiłem już druga kurtkę przejściowa, jest super material, nie przepuszcza wiatru dzięki czemu jest ciepła, fajny designe, naklejki nie schodzą....jestem bardzo zadowolony

Pitbull Poznań

Witam.Koszulki doleciały pod wskazany adres naprawdę sprawnieJakościowo to wciąż jest PITBULL. Za pomysł grafiki na koszulce należą się pomysłodawcy wszyskie możliwe nagrody tego świata.!!!
Na stronie jest błąd w opisie kurteczki brak w modelu naszywki przy kieszeni oraz na prawym rękawie Ogólnie jestem zadowolony z kurteczki dla PitBull Piąteczka
Polecam serdecznie przede wszystkim za gatunek ubrań ubiera się w nie cała moja rodzina mało w tych czasach jakościowych ubrań do tego super wzory na tshirt

100 % zadowolenia

Bardzo szybka wysylka , jeden produkt okazal sie za maly , bezproblemowy zwrot towaru oraz środkow. Tak naprawdę to nie ma sie czego doczepić nawet gdybym chcial.
Widzę, że dostępność towaru Wam się polepszyła i to bardzo. Za to wielki plus 😁. Różnorodność towarowa też zasługuje na drugi dzień wielki plus. Aby tak dalej...
Wysyłka zajebiście szybko dotarła a co do plecaka i koszulki od dawna marzyłem o nich aż w końcu spełniłem je kupując najlepszej jakości produkty w waszym internetowym sklepie☺️🤑🫡
Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie ,rozmiary 3xl mogły by być wszystkie szerokości powyżej 70 cm pod pachami tak jak niektóre 73 było by super.
Jako nieliczny sklep zamawiając internetowo nie trzeba czekać paru dni na dostawę. Przybyło nast dzień. Zaebiste ciuchy miła obsługa polecać polecać
Produkty dobrego gatunku mam nadzieje że po pierwszym praniu się nie zawiodę. Fajna też promka nie pierwsza na którą warto było się skusić.
Mam dobre doświadczenia z dostawcą. Sklep działa zgodnie z oczekiwaniem - zamówienie zostało zrealizowane szybko i zakupiony towar był zgodny z opisem i dobrej jakości.
Jestem bardzo zadowolona! Wygląda cudnie! W końcu mogę wszystko zmieścić w tym plecaku. Polecam serdecznie kto lubi duże plecaki.
Podane wymiary są zgodne z rzeczywistością co bardzo cenię jako wysoka osoba,wszystko zgodne z opisem,rewelacja. Zamówiony produkt już następnego dnia został dostarczony .

Bardzo dobra firma

Z marki Pitbull korzystamy już od jakiegoś czasu Bardzo dobre produkty przede wszystkim bardzo dobrej jakość wykonanie jestem mega zadowolony
Wszystko super dostawa szybka i dostaje to co zamawiam jestem bardzo zadowolony z jakości materiału.
Jestem bardzo zadowolona z jakości i szybkiej dostawy. Polecam wszystkim osobom które jeszcze nie mogą się zdecydować na zakup.

Dobra jakość!

Bardzo jasno opisana rozmiarówka, dopasowałem bez problemu zarówno rashguard jak i koszulkę typu t-shirt. Jakość materiału i zapakowanie imponujące! Tak trzymać

Pitbull forever

Wasze produkty są najwyższej jakości:) zawsze pasują, trwałe materiały i marka nie mająca sobie równych. Od lat Mi towarzyszy:) a paczki zawsze bardzo szybko docierają:)
Profesjonalna obsługa zamówienia, informacje na każdym etapie realizacji zamówienia, szybka wysyłka, dobrze zapakowany towar. Polecam