Klienci doceniają dobrą jakość produktów, profesjonalną i sprawną obsługę sklepu oraz szybkie i sprawne realizacje dostaw. Większość osób potwierdza zgodność otrzymanych produktów z zamówieniem, a pakowanie i zabezpieczenie przesyłek oceniane są pozytywnie, co zapewnia bezpieczny transport. Wśród opinii pojawiają się jednak uwagi dotyczące opóźnień w dostawie, otrzymania produktów z uszkodzeniami lub niedoskonałościami, a także przypadki rozbieżności lub braków w zamówieniach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepatiomeble.eu
Profesjonalna i szybka realizacja zamówienia. Wysoka jakość zamówionych mebli.
Szybka i sparwana obługa i wysyłka towaru.
Wymiary produktu to nie kwestia gustu, tylko konkretne odzwierciedlenie rzeczywistości, na którą producent ma wpływ. Jako kupujący oczekuję, że wymiary zamawianej rzeczy będą zgodne z tymi podanymi w ofercie. Nie były. Żaden z wymiarów się nie zgadzał. Wysokość mniej, głębokość więcej, szerokość mniej. Liczba śrub potrzebnych do montażu też nie była adekwatna. O ile nadmiar nie szkodzi, o tyle brak zmusza do dodatkowych wypraw do sklepu. Precyzja w deficycie.
Szybka dostawa, dobrze zabezpieczona zawartość i bardzo ładna komoda.
Opinia importowana
Jak zwykle super 🤩 pierwsze meble kupiłam w 2003 a teraz dwa wymieniłam na nowe identyczne i są idealne 🤩 zawsze będę polecać ten sklep 😄♥️
👍
Szybka dostawa