sklep.yasumi.pl

6120 reviews since 31 maj 2022

Ważny od: 22 cze 2022
sklep.yasumi.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą niezwykle szybką realizację i dostawę zamówień. Estetyczne i staranne pakowanie produktów oraz wyjątkowa prezentacja prezentów są bardzo cenione przez klientów. Produkty, zwłaszcza kosmetyki i akcesoria, są oceniane jako wysokiej jakości i skuteczne. Próbki, gratisy i upominki dołączane do zamówień są postrzegane jako miły dodatek do zakupów. Obsługa klienta jest najczęściej oceniana bardzo pozytywnie jako profesjonalna, szybka i pomocna. Proces zamawiania oceniany jest jako łatwy, szybki, przejrzysty i bezproblemowy. Zdarzają się jednak pojedyncze negatywne doświadczenia związane z obsługą klienta.

Opiniesklep.yasumi.pl

Możliwość wymiany bonu na kod, dzięki czemu mogłam zrobić zakupu w sklepie internetowym. Dodatkowo jestem zadowolona z szybkiego czasu dostawy.
Szybko i sprawnie przesłane zamówienie. Eleganckie opakowania zamówionych produktów.
Świetnie zapakowane zamówienie, mimo zamówienia tylko vouchera w pudełku znajdowały się również dodatkowe rzeczy. Idealna forma prezentu.
Sprzet do kawitacji jest dobrej jakości, łatwy w obsłudze. Polecam
Bardzo szybka wysyłka, a nie ukrywam, że zależało mi na czasie :) Prezent bardzo ładnie zapakowany, dodatkowo dużo informacji dot realizacji bonu , które są napisane w sposób jasny, klarowny :) osoba obdarowana bardzo zadowolona
Szybka realizacja zamówienia regularna aktualizacja zamówienia.
Zawsze próbki do zamówienia- nie mam słów by opisać tak wysoki poziom dbania o klienta ! Jestem Zachwycona
Super.Krem do opalania rewelacyjny.Jedyny, który nie uczula mojej skóry wokół oczu i świetnie chroni skórę przed słońcem.Polecam w 100%
Wszystko bardzo dobrze funkcjonuje, bardzo szybka przesylka. Dziekuje.
Akcesoria kosmetyczne wysokiej jakości szybka dostawa
Bardzo profesjonalnie Państwo załatwiacie sprawę obsługi klienta.
Estetyczne zapakowanie , ciekawy bilecik
Wszystko zgodnie z zamówieniem, szybka wysyłka.
Miłe jest pamiętanie o przesłaniu próbek . Dziękuję ! Poznałam produkty o których wcześniej nie wiedziałam, z pewnością wypróbuję pełnowymiarowe opakowanie.
Niezwykle delikatnie zapakowany prezent, śliczne kolory takie to proste,że poprostu pieknie
Zamówienie wysłane tego samego dnia, kiedy zostało złożone. Bardzo dobrze zapakowane. Szczerze polecam zakupy w Yasumi.
Łatwe i intuicyjne zamawianie. Szybka wysyłka. Jestem super zadowolona z obsługi i realizacji zamówienia. Ampułki na razie testuję ale już czuję że będę wracać po nie
Świetny krem – dobrze nawilża, szybko się wchłania i pozostawia skórę miękką oraz przyjemną w dotyku. Bardzo udany zakup
Szybka realizacja zamówienia
Ekspresowa dostawa ale nie miałam okazji jeszcze użyć tego co zamówiłam. Dziękuję za świetnie próbki do twarzy i ciała.

• +485013873
  • sklep.yasumi.pl
  • sklep@yasumi.pl
  • Kalisz, POL

YASUMI to największa w Polsce (ponad 150 punktów) sieć Instytutów kosmetycznych i SPA z ponad 20-letnią tradycją. Realizujemy ideę całościowej pielęgnacji, dbając o wygląd skóry oraz spokój ducha, pon...