sklep.yasumi.pl

Opinie łącznie (5639) Opinie (3159) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę przesyłek. Estetyka i staranność zapakowania produktów oraz prezentów są często wymieniane jako duża zaleta. Produkty oceniane są bardzo wysoko za skuteczność, jakość i efekty stosowania. Klienci doceniają dołączane próbki, gratisy i drobne upominki jako miłe i wartościowe dodatki. Obsługa klienta jest doceniana za sprawność, uprzejmość i pomocność przy zamówieniach oraz płatnościach. Klienci chwalą atrakcyjne ceny, promocje i możliwość zakupu produktów w outlecie. Vouchery oraz opcja zakupu na prezent cieszą się popularnością. Pojawiają się nieliczne uwagi dotyczące realizacji voucherów oraz zakupu na prezent.

Opiniesklep.yasumi.pl

mam bardzo cienkie, wypadające i bardzo przetłuszczające się włosy . Używam obu szamponów do mycia i czekam na efekt. Chętnie przyjmę porady. Pozdrawiam
Przesyłka jest expresowa i próbki kosmetyków to świetny pomysł na wypróbowanie nowości.
Produkty jak zawsze świetne, szybka dostawa, pełna informacja realizacji zamówienia. Polecam.
Wszystkie produkty które zamówiłam są super dziękuję napewno jeszcze wrócę po kolejne kosmetyki do pielęgnacji pozdrawiam
Przesyłka szybko dotarła. Produkty dobrze zabezpieczone, zgodne z opisem. Polecam serdecznie.
Szybka płatność poprzez in post - zakładania konta, szybka dostawa, fajne ceny w outlecie
Super upakowane, szybka realizacja, są prezenty, i to jest bardzo milo. Będę polecać ten sklep

SUPER ZAKUPY

pięknie zapakowany voucher i bilecik, kosmetyki naprawdę rewelacyjne. Polecam
Produkt dotarł szybko , spełnia moje oczekiwania , pieknie opakowany . Brakuje mi tylko dokladnej instrukcji urzadzenia mam na mysli porady od strony kosmetycznej czyli jak stosowac konkretne programy itp.
Piękne opakowanie, super zawartość, mam nadzieję, że solenizantka bedzie zachwycona
Wszystko super, szybka dostawa, ladnie zapakowane, mozliwosc zakupienia za duza mniejsza kwote pelnowartosciowych produktow w outlecie. Na pewno skorzystam ponownie

Dostępność interesujących mnie artykułów, dobra cena, duży wybór, kontakt w sprawie wysyłki i finalnie zakupiony produkt, z którego jestem bardzo zadowolona.
Szybka wysyłka vouchera podarunkowego, odpowiednio zapakowany aby nic nie uległo zniszczeniu. Polecam:)
Wszystko na najwyższym poziomie polecam a kosmetyki sa rewelacja
Bez problemu można kupić bardzo szybka przesyłka czytelna strona z opisami poszczególnych przedmiotów napewno jeszcze skorzysta pozdrawiam serdecznie cały zespół który dba o każdy szczegół miłego dnia życzę 😊
kolejne zakupy, kolejny raz udane,super promocje i doskonała jakość
Produkty zamawiam już trzeci raz. Jestem z nich bardzo zadowolona.
Wszystko zgodnie z ofertą ze strony internetowej, piękne opakowanie, bardzo szybka dostawa, dziękuję
kosmetyki sa rewelacyjne, jestem bardzo zadowolona, na pewno jeszcze raz skorzystam

Fajny produkt, ale o skuteczności można powiedzieć dopiero po jakimś czasie. Dostawa szybka. Produkt porządnie zapakowany