WallMuralia.pl

Ważny od: 10 wrz 2020
wallmuralia.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

OpinieWallMuralia.pl

Odpowiedź ze sklepu WallMuralia.pl

Witamy, Dziękujemy za najwyższą ocenę! Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. W razie jakichkolwiek pytań służymy pomocą! Pozdrawiamy, Zespół Wallmuralia
ho ricevuto l'ordine rotto e anche se ho inoltrato un reclamo, con immagini annesse, non ho ricevuto alcuna risposta. non siete seri

Odpowiedź ze sklepu WallMuralia.pl

Buongiorno, Grazie per aver condiviso la vostra opinione. Ci dispiace che la vostra esperienza non abbia soddisfatto le vostre aspettative. Vi preghiamo di controllare la cartella SPAM. La soddisfazione dei nostri clienti è per noi fondamentale e speriamo di riuscire a trovare una soluzione al problema. Cordiali saluti, Il team di Wallmuralia

Odpowiedź ze sklepu WallMuralia.pl

Witamy, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że Państwa doświadczenia nie spełniły oczekiwań. Prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej abyśmy mogli zaproponować odpowiednie rozwiązanie. Zależy nam na satysfakcji naszych klientów i mamy nadzieję, że uda się znaleźć sposób na rozwiązanie problemu. Z poważaniem, Zespół Wallmuralia
Super obraz

Dobra jakość

Odpowiedź ze sklepu WallMuralia.pl

Witamy, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z zakupu. Zapraszamy ponownie i służymy pomocą przy kolejnych zamówieniach. Pozdrawiamy, Zespół Wallmuralia
Wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie. Polecam ten sklep

polecam solidna firma

Szybko i sprawnie

• +48327003438
  • wallmuralia.pl
  • biuro@wallmuralia.pl
  • Tychy, POL

Dzięki wyjątkowej jakości nadrukom na szkle, akrylu czy też płótnie canvas, można dziś tworzyć niezwykłe aranżacje wnętrz. Niezwykłe kolory, nadruki oddające każdy szczegół to charakterystyczne cechy ...

Wyświetl wszystkie profile