Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieWallMuralia.pl
Witamy,
Dziękujemy za najwyższą ocenę! Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania.
Zespół Wallmuralia
Obraz jest piękny. Taki, jak chcialam. Obsługa na 6+. Mily kontakt, konkretna rozmowa i szybka realizacja. dziękuje i pzdr.
Dzień dobry,
Serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa. Cieszymy się, że obraz się podoba a obsługa spełniła państwa oczekiwania— to dla nas ogromna satysfakcja i wyróżnienie.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Wallmuralia
Przez ponad 7 dni czekam na fakturę proforma.
Witamy,
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że Państwa doświadczenia nie spełniły oczekiwań. Prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej abyśmy mogli zaproponować odpowiednie rozwiązanie.
Zależy nam na satysfakcji naszych klientów i mamy nadzieję, że uda się znaleźć sposób na rozwiązanie problemu.
Z poważaniem,