Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania mebli oraz użytych materiałów. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo profesjonalna, sympatyczna i pomocna na każdym etapie zamówienia. Wielu klientów podkreśla niezwykłą wygodę i komfort użytkowania kupionych mebli. Dostawa mebli przebiega szybko, terminowo i bezproblemowo, często z pochwałami dla ekipy transportowej. Wygląd mebli, ich estetyka i dopasowanie do wnętrz są bardzo wysoko oceniane przez klientów. Proces komunikacji oraz kontakt ze sklepem oceniany jest jako szybki, sprawny i bezproblemowy. Możliwość wyboru materiałów, kolorów oraz dostosowania mebla do własnych potrzeb jest bardzo doceniana przez klientów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewww.mononi.pl
Świetny kontakt na każdym etapie zamówienia. Sam naroznik cudo! Jakoś wykoniania pierwsza klasa. Brawo!!!👏❤️
Odpowiedź ze sklepu www.mononi.pl
Bardzo dziękujemy za opinię :)
Bardzo dobra jakość wykonania ,dobre materiały do wyboru .Szkoda ze w tym modelu jest niskie oparcie tak nie mam zastrzeżeń .Bardzo dobry i miły kontakt telefoniczny -fachowe doradztwo .jednak w rzeczywistości narożnik wydaje sie bardziej jasny niz próbka .takze warto na to zwrócić uwagę .
Odpowiedź ze sklepu www.mononi.pl
Dziękujemy za szczerą opinię :)
Miła obsługa i bardzo dobra jakość narożnika, której nie spodziewałem się zamawiając przez internet. Jak najbardziej polecam
Wspaniały!
Narożnik (Look) przyjechał przepiękny. Miękki jak trzeba, cudowna tkanina, solidnie zabezpieczony. Cały proces tworzenia jego układu, rozmiaru i dobierania materiału to przyjemność, zwłaszcza z pomocą Pani Agaty. Polecam z całego serca.
Odpowiedź ze sklepu www.mononi.pl
Cieszymy się bardzo, że mebel spełnia Twoje oczekiwania!
Warte pieniędzy
Kontakt z biurem obsługi idealny, pani przesympatyczna i chętnie udziela informacji. Sam mebel prezentuje się natomiast świetnie. Wygoda z jakością idą w cenie, więc jak ktoś się wacha czy warto, moim zdaniem tak. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu www.mononi.pl
Dziekujemy za tak miłe opinie. Cieszymy się, że nasze produkty spełniają oczekiwania :)
Kanapa super. Bardzo fajny sklep internetowy. W ciemno można kupować w Mononi. Wszystko sprawnie bez problemu. Dostawa w terminie . Kurier mistrzostwo świata można dopasować transport do swoich możliwości czasowych. Materiał kanapy dobrany idealnie do zwierząt. Polecam zakupy
Odpowiedź ze sklepu www.mononi.pl
Bardzo dziękujemy za opinię :)
Super jakość. Piękny i wygodny!
Dziękujemy
Wygodny i piękny narożnik.
Bardzo miły kontakt
Bardzo polecam
Meble świetnej jakości oraz obsługa klienta na najwyższym poziomie :) Polecam!
Odpowiedź ze sklepu www.mononi.pl
Dziękujemy, staramy się, żeby klienci byli zadowoleni z zakupów i obsługi :)
Dziękujemy!
Kanapa bardzo ładna, dostawa wg planu, rzetelna firma, polecam.
Odpowiedź ze sklepu www.mononi.pl
Dziękujemy za wystawienie opinii :)
Dziękujemy!
Piękny narożnik. Prosta forma zamówienia, wszystkie informacje na bieżąco na mailu. Długość oczekiwania odpowiednia, bez wydłużeń. Miła obsługa kurierska.
Dziękujemy za wystawienie opinii
Niesamowicie wygodna kanapa , jakość premium! POLECAM .