www.pedyipaki.pl

Opinie łącznie (897) Opinie (897) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają zauważalne, pozytywne efekty stosowania produktów, takie jak nawilżenie, wygładzenie skóry, redukcja cieni i obrzęków pod oczami. Wielu klientów docenia przyjemny, naturalny zapach kosmetyków. Klienci często chwalą lekką, przyjemną konsystencję produktów, ich łatwość rozprowadzania i szybkie wchłanianie się. Wysoko ceniona jest naturalność, delikatność i brak uczulających składników w kosmetykach, co podkreślają osoby ze skórą wrażliwą i alergiczną. Klienci bardzo często chwalą szybkie i sprawne realizowanie zamówień oraz błyskawiczne dostawy. Estetyka, staranność i bezpieczeństwo pakowania produktów są często podkreślane jako duża zaleta. Klienci doceniają profesjonalizm, uprzejmość i pomocność obsługi, a także szybkie rozwiązywanie spraw i bonusy w postaci gratisów. Sporadycznie pojawiają się głosy, że niektóre produkty pachną mniej atrakcyjnie. Choć pakowanie produktów jest chwalone za estetykę i bezpieczeństwo, czasem pojawiają się drobne zastrzeżenia do jego funkcjonalności.

Opiniewww.pedyipaki.pl

Serum i krem naturalny produkt na okolice oczu godny zaufania i polecenia

Produkt godny polecenia szybka dostawa zauważalne efekty już po kilku dniach stosowania rozświetlona i nawilżona skóra wokół oczu efekt utrzymuje się cały dzień obrzęki i zasinienia niewidoczne .

Odpowiedź ze sklepu www.pedyipaki.pl

Dziękujemy serdecznie za wystawienie opinii 5 gwiazdek! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wasza ocena i zaufanie są dla nas niezwykle ważne. Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Pani oczekiwania! 💚 Pozdrawiam serdecznie! 🌿 Zespół Pędy i Pąki
Kosmetyki sa super.Nie podrażniają mojej wrażliwej cery. Pozdrawiam Panią która pomogła dobrać zestaw. Jestem bardzo zadowolona i polecam koleżankom :)

Odpowiedź ze sklepu www.pedyipaki.pl

Szybka wysyłka,pięknie pachnie i wchłanianie

Szybka wysyłka, dobrze zapakowane, co do produktów, to pięknie sie wchłaniają ale nie wiem czy działają bo jeszcze za wcześnie to oceniać .

Odpowiedź ze sklepu www.pedyipaki.pl

Wszystko super, szybka i sprawna dostawa. Ponieważ dopiero od kilku dni stosouję kosmetyki to na efekty muszę poczekać, to co mogę stwierdzić już dziś, to z pewnością są wydajne, no i mają przyjemny naturalny zapach, do tego pięknie zapakowane. Z pewnością wrócę tu po zakupy

Odpowiedź ze sklepu www.pedyipaki.pl

Dziękujemy z całego serca za tak piękną opinię! 💚🌿⭐ Bardzo się cieszymy, że: 💚 Dostawa była szybka i sprawna! 💚 Produkty są wydajne - naprawdę mała ilość wystarczy! 💪 💚 Przyjemny naturalny zapach się podoba! 💚 Piękne opakowanie zrobiło wrażenie! ✨ 💚 Planuje Pani wrócić po zakupy - będziemy zaszczyceni! 🥰 Trzymamy kciuki za efekty - adaptogeny pokażą swoją pełną moc po 4-6 tygodniach systematycznego stosowania! 💪 Dziękujemy za zaufanie i za tak wspaniałe słowa! Pozdrawiamy serdecznie! 💚 Zespół Pędy i Pąki
To moje pierwsze zamówienie i napewno nie ostatnie szybka przesyłka gustowne zapakowane a prezent bardzo fajny i najważniejsze , kosmetyki są bardzo przyjemne czekam na efekty.

Odpowiedź ze sklepu www.pedyipaki.pl

Szybka wysyłka, ładne opakowanie, atrakcyjny gratis. Konsystencja i zapach produktów odpowiadają mi. Co do skuteczności, na razie trudno powiedzieć, dopiero zaczęłam używać.

Odpowiedź ze sklepu www.pedyipaki.pl

Kosmetyki rewolucja serum pod oczy i krem fantastyczne, lekkie i dobrze się wchłaniają,czekam na efekty. Dziękuję za szybką dostawę.Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu www.pedyipaki.pl

Szybka dostawa, wszystko ładnie zapakowane. Rozczarował mnie zapach kremu nawilżającego. Miałeam nadzieję, że będzie miał taki piękny zapach jak serum nawilżające. Niestety nie ma.

Odpowiedź ze sklepu www.pedyipaki.pl

Dziękujemy serdecznie za wystawienie opinii ⭐⭐⭐⭐ Wasza ocena i zaufanie są dla nas niezwykle ważne.💚 Pozdrawiam serdecznie! 🌿 Zespół Pędy i Pąki
Szybka dostawa, ładnie pachnące produkty i ładnie zapakowane. Co do działania, bo za krotko używam.

Odpowiedź ze sklepu www.pedyipaki.pl

Stosuję na razie zbyt krótko aby móc wypowiedzieć się w temacie skuteczności receptur , natomiast estetyka produktu, zapakowania przesyłki, zapachu i konsystencji kremików jak dla mnie super, ocena maksymalna. Jeśli samo działanie okaże się dla mnie pozytywne to z pewnością podzielę się tym w komentarzu/opini i zamówię ponownie miksturki od Was.

Odpowiedź ze sklepu www.pedyipaki.pl

Dziękujemy z całego serca za tak miłą opinię! 💚⭐ Bardzo się cieszymy, że estetyka produktów, zapakowanie przesyłki, zapach i konsystencja przypadły Pani do gustu! To dla nas ogromnie ważne! 🌿✨ Trzymamy mocno kciuki za wspaniałe efekty i czekamy na dalsze wrażenia! Będziemy bardzo wdzięczni, jeśli podzieli się Pani opinią po dłuższym stosowaniu! 💚 Dziękujemy za zaufanie i za tak ciepłe słowa! Pozdrawiamy serdecznie! 🌿 Zespół Pędy i Pąki

Jestem zachwycona

Ponieważ moja ulubiona od lat marka kosmetyczna zamknęła działalność, zachęcona promocyjną ceną, postanowiłam sięgnąć po Pędy i pąki. Już na wstępie użytkowania widzę (i czuję, bo zapachy fantastyczne), że znalazłam świetną alternatywę i zostanę przy niej na dłużej!

Odpowiedź ze sklepu www.pedyipaki.pl

Dziękujemy z całego serca za tak piękną opinię! 💚🌿⭐ Bardzo się cieszymy, że znalazła Pani u nas alternatywę dla swojej ulubionej marki! To dla nas ogromne wyróżnienie i odpowiedzialność jednocześnie 💪 Cieszy nas, że już na początku widzi i czuje Pani różnicę, a zapachy przypadły Pani do gustu! ✨ Dziękujemy za zaufanie i witamy w rodzinie Pędy i Pąki na dłużej! 💚 Trzymamy kciuki za dalsze efekty - adaptogeny pokażą swoją pełną moc po 4-6 tygodniach! Pozdrawiamy serdecznie! 🌿 Zespół Pędy i Pąki
Kosmetyki wydają się być fajne (dopiero zaczynam ich testowanie). Szybka przesyłka, dobrze zapakowana. Super kontakt z obslugą sklepu. Polecam

Odpowiedź ze sklepu www.pedyipaki.pl

Dziękujemy z całego serca za taką piękną opinię! 💚🌿 Trzymamy kciuki za testowanie! Pamiętaj że adaptogeny pokazują pełną moc po 6-8 tygodniach systematycznego stosowania. Czekamy chętnie na Pani opinię po tym okresie! 💚 Dziękujemy za zaufanie i za takie serdeczne słowa! To dla nas ogromna motywacja! 🌿 Pozdrawiamy serdecznie! 💚 Sylwia - Zespół Pędy i Pąki
Niedawno zaczęłam stosować, więc nie mogę narazie nic stwierdzić, ale produkty były ładnie zapakowane i przyjemnie pachną

Odpowiedź ze sklepu www.pedyipaki.pl

Dziękujemy serdecznie za wystawienie opinii 5 gwiazdek! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wasza ocena i zaufanie są dla nas niezwykle ważne. 💚 Pozdrawiam serdecznie! 🌿 Zespół Pędy i Pąki
Szybkie doręczenie .Moze w prezencie tylko probki asortymentu np oczy?.Pozdrawiam i dziekuje.🌹🌹

Odpowiedź ze sklepu www.pedyipaki.pl

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie! Przyjemne kosmetyki. Potrzebuję jeszcze chwilkę potestować, żeby być pewną efektu. Pierwsze wrażenie jest bardzo dobre!

Odpowiedź ze sklepu www.pedyipaki.pl

Preparatów jeszcze nie wypróbowałam, natomiast sama obsługa zamówienia przebiegła szybko i sprawnie, dostawa również, dziękuję. Dziekuję również za dodatkowe , gratisowe opakowanie serum :)

Odpowiedź ze sklepu www.pedyipaki.pl

Dziękujemy serdecznie za wystawienie opinii 5 gwiazdek! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wasza ocena i zaufanie są dla nas niezwykle ważne. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszej obsługi ! 💚 Pozdrawiam serdecznie! 🌿 Zespół Pędy i Pąki

dziękuję

dziekuję bardzo za pieknie zapakowane kosmetyki , za cudowny produkt gratis. za wczesnie by powiedziec o dzialaniu kosmetykow, ale jestem dobrej mysli, gdyż są to produkty naturalne a to jest dla mnie najważniesze. będę polecać. pozdrawiam serdecznie

Odpowiedź ze sklepu www.pedyipaki.pl

Dziękujemy serdecznie za wystawienie opinii 5 gwiazdek! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wasza ocena i zaufanie są dla nas niezwykle ważne. Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Pani oczekiwania! 💚 Pozdrawiamy serdecznie! 🌿 Zespół Pędy i Pąki
Szybka realizacja, pięknie zapakowane zamówienie i same produkty. Obawiałam się troszkę tych perfum w składzie bo na wszystko mam uczulenie ale już kilka dni i nic złego się nie dzieje. Cera za to świetnie nawilżona już po tych kilku dniach

Odpowiedź ze sklepu www.pedyipaki.pl

Dziękujemy z całego serca za tak piękną opinię! 💚🌿⭐ Bardzo się cieszymy, że: 💚 Szybka realizacja i piękne opakowanie się podobały! 💚 Kosmetyki nie wywołały u Pani uczulenia - to wspaniałe, szczególnie przy wrażliwej skórze! 💪 💚 Cera świetnie nawilżona już po kilku dniach - super początek! ✨ Trzymamy kciuki za dalsze efekty - adaptogeny pokażą swoją pełną moc po 4-6 tygodniach systematycznego stosowania! 💪 Dziękujemy za zaufanie i za tak wspaniałe słowa! Pozdrawiamy serdecznie! 💚 Zespół Pędy i Pąki
Szybka dostawa. Gustownie opakowane. Zapachy kremow przyjemne .

Odpowiedź ze sklepu www.pedyipaki.pl

Dopiero zaczynam przygodę z kremami tej firmy.Jak na początek jestem bardzo zadowolona.Najważniejsze,że mają czysty i bogaty skład.Po dłuższym okresie stosowania będę mogła napisać więcej spostrzeżeń.

Odpowiedź ze sklepu www.pedyipaki.pl

Dziękujemy z całego serca! 💚🌿⭐ Bardzo się cieszymy, że: 💚 Zaczyna Pani przygodę z naszymi kremami! 💚 Jest Pani bardzo zadowolona na początek! 🥰 💚 Docenia Pani czysty i bogaty skład - to dla nas najważniejsze! ✨ Trzymamy kciuki za dalsze efekty - adaptogeny pokażą swoją pełną moc po 4-6 tygodniach systematycznego stosowania! 💪 Czekamy z niecierpliwością na więcej spostrzeżeń po dłuższym okresie stosowania! 🌿 Dziękujemy za zaufanie!