Opinie łącznie (385) Opinie (250) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 30 maj 2024

artera.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania oraz solidność lamp. Wygląd i design lamp są regularnie podkreślane jako bardzo atrakcyjne i wyjątkowe. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo miła, profesjonalna i pomocna, a rozwiązywanie problemów przebiega sprawnie. Klienci doceniają bardzo dobre zabezpieczenie przesyłek, co minimalizuje ryzyko uszkodzeń w transporcie. Klienci z dumą podkreślają, że lampy produkowane są w Polsce i cenią wspieranie lokalnych marek. Informacje przekazywane przez sklep oceniane są jako jasne i szybkie, a kontakt ze sprzedawcą sprawny. Dostawa jest zazwyczaj zgodna z ustaleniami, choć część klientów podkreśla dłuższy czas oczekiwania.

Opinieartera.pl

Jestem zachwycona zakupem! Lampa jest cudowna, dodatkowy plus za konfigurację kloszy (Lampa wisząca z trzema barwnymi kloszami FILO 3 MULTICOLOUR)) Paczka była super zabezpieczona, wszystko dotarło w idealnym stanie. Obsługa klienta przemiła, pomocna i profesjonalna. Z całego serca polecam i na pewno jeszcze wrócę 🤩🤩🤩

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Bardzo dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię! Cieszymy się, że lampa FILO 3 MULTICOLOUR zachwyciła, a cała realizacja zamówienia przebiegła bez zarzutu. Będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie!
Lampy świetnej jakości, widać, że polska produkcja, przepiękne! Bardzo dobrze zapakowana przesyłka. Super obsługa, jedna lampa przez pomyłkę przyszła uszkodzona. Nie było problemu z wymianą, wszystko sprawnie ogarnięte. Jedyny minus to sposób montażu szklanych kloszy - druty, które trzymają klosze są bardzo widoczne przez klosz, zwłaszcza, gdy światło jest włączone.

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i życzliwą opinię. Dziękujemy również za zrozumienie w sytuacji z uszkodzoną lampą - dokładamy wszelkich starań, aby ewentualne problemy rozwiązywać szybko i bezproblemowo, dlatego bardzo miło nam czytać, że wymiana przebiegła sprawnie :) Doceniamy także uwagę dotyczącą montażu kloszy. Każda taka sugestia jest dla nas cenna i pomaga nam dalej udoskonalać nasze produkty. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że nasze lampy będą cieszyć przez długie lata!
Kupiłem tutaj lampę nad stół do jadalni i jestem mega zadowolony. Troche się obawiałem jak będzie wyglądać na żywo, ale okazała się nawet ładniejsza niż na stronie. Wszystko dobrze zapakowane. Jak ktoś szuka dobrej jakosci lamp to zdecydowanie warto zajrzeć. Załączam zdjecia.

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Bardzo dziękujemy za zaufanie i zakupy! Cieszymy się, że lampa nad stołem w jadalni spełniła, a nawet przewyższyła Pana oczekiwania. Niech lampa pięknie rozświetla każdy wspólny posiłek!
Produkty na najwyższym poziomie a ich kolory przepiękne. Dwa z czterech kloszy z lampy pinne 4 Baby Blue miały wyszczerbienia, które od razu mi wymieniono - kontakt z biurem obsługi błyskawiczny i przerósł moje oczekiwania. Polecam każdemu polską markę i styl, którego nie da się kupić w chińskim sklepie.

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i życzliwą opinię! Cieszy nas ogromnie, że docenia Pani jakość naszych produktów oraz ich kolorystykę 😊 Przepraszamy za niedoskonałości w kloszach, ale tym bardziej dziękujemy za wyrozumiałość. Cieszymy się, że mogliśmy szybko rozwiązać problem i sprostać oczekiwaniom. Ogromnie miło czytać, że wspiera Pani polskie marki i design - to dla nas naprawdę ważne. Dziękujemy za polecenie!
Sklep znalazłem przypadkiem i nie żałuje. Zamówiona lampa przyszła dobrze zabezpieczona, nic nie było uszkodzone. Sam produkt zgodny z opisem, wykonanie na prawde bardzo dobre. Wszystko sprawnie i bez zbędnych komplikacji.

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Mamy nadzieję, że ten szczęśliwy przypadek sprawi, że zagości Pan u nas na dłużej! Cieszymy się, że jakość produktu oraz sprawna realizacja zamówienia spełniły Pana oczekiwania. Dziękujemy za opinię!

W prostocie ukryte piękno

Piękne lampy - w prostocie kształtów, jakości wykonania tkwi piękno. Produkt bardzo dobrze zapakowany i przygotowany do wysyłki. Dodatkowy plus za współpracę z inną polską firmą produkującą żarówki. Gdyby można było zmieniać lampy jak garderobę, byłabym stałym klientem.

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Bardzo dziękujemy za tak piękne słowa! Miło nam, że zwróciła Pani uwagę na pakowanie oraz naszą współpracę z innymi polskimi markami - to dla nas ważna część całego procesu. A co do zmieniania lamp jak garderoby… kto wie, może kiedyś to ułatwimy 😉 Będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie!

Design i jakość na 6!

Świetny design, rewelacyjna jakość. Dostawa trwa dosyć długo, więc warto to uwzględnić przy zakupie. Lampy robią niesamowitą robotę i są warte swojej ceny.

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Bardzo, bardzo dziękujemy za tak cudowną ocenę! 😊 Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie!
Lampy fantastyczne, dostawa i cała obsługa na najwyższym poziomie. To wszystko zasługa firmy oraz, Pani Karolina, jako kompetentna i fantastyczna osoba. Polecamy wszystkim potencjalnym klientom tą firmę, potrafią ogarnąć wszystkie możliwe problemy. Nasz jadalnia wygląda przepięknie, Pozdrawiam Anna Ryterska

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Pani Anno, bardzo dziękujemy za tak cudowną opinię i zaufanie! Cieszymy się, że jadalnia wygląda przepięknie, a współpraca spełniła Pani oczekiwania. Pani Karolina również serdecznie dziękuje za miłe słowa :) Życzymy wielu wspaniałych chwil w nowej aranżacji i serdecznie pozdrawiamy!
Okres oczekiwania na zamówienie jest dosyć długi , ale dobrze, że jest informacja dlaczego tak jest . Także ja jestem zadowolona

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Bardzo dziękujemy za Pani cierpliwość i wyrozumiałość! Każdą naszą lampę tworzymy ręcznie z dbałością o detale, co przy dużej liczbie zamówień wymaga nieco czasu. Niezmiernie cieszy nas, że końcowy efekt przyniósł Pani satysfakcję i że warto było poczekać na lampę FLASK 😊 Pozdrawiamy serdecznie!

Jakość i niezawodność

Jakość, design, świetne zabezpieczenie produktu na czas przesyłki, obsługa zamówienia i komunikacja bez zarzutu. Będziemy wybierać jeszcze nie raz.

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Serdecznie dziękujemy! To ogromna radość wiedzieć, że zarówno nasze lampy, jak i obsługa oraz pakowanie zasłużyły na tak wysoką ocenę. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
Asortyment sklepu bardzo mi się podoba, jest nowoczesny i stylowy, ale zdjęcia są mało precyzyjne, nie zawsze dobrze widać produkt. Chociaż estetycznie super, to jednak jako kupujący chciałabym zobaczyć realne zdjęcia, np. jak lampa wygląda w aranżacji, jej wielkość itp. Na minus długi czas oczekiwania na przesyłkę.

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Dziękujemy za opinię oraz za tak dobre słowa o naszym asortymencie - bardzo nam miło 😊 Rozumiemy też uwagę dotyczącą zdjęć. Estetyka to jedno, ale wiemy, że w zakupach online liczy się również konkret. Traktujemy to jako ważny kierunek i już pracujemy rozwiązaniem, które pozwoli nam pokazywać produkty w jeszcze bardziej praktyczny sposób. Jeśli chodzi o czas realizacji - dokładamy wszelkich starań, aby utrzymać wysoką jakość wykonania i jednocześnie dotrzymywać deklarowanych terminów. Wiemy, że oczekiwanie bywa niełatwe, ale wierzymy, że dobrze dopracowany produkt wynagradza te kilka dni cierpliwości. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie wszystko będzie już w pełni zgodne z oczekiwaniami!
Produkty godne polecenia, starannie wykonane. Zamówienie zrealizowane zgodnie z terminem nadanym przez sklep.

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Bardzo dziękujemy - dbałość o detale i rzetelność to nasze priorytety. Zapraszamy ponownie!

Bardzo efektowne lampy polskiego producenta

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą i lampy, które naprawdę są efektowne, i co dla mnie również istotne- polskie i starannie wykonane. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że docenia Pani zarówno wykonanie lamp, jak i kontakt z nami.
Świetnie się prezentujesz w salonie. W wykonaniu dwóch obwodów jest bardzo funkcjonalny.

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Dziękujemy za wsparcie i zaufanie – pięć gwiazdek to najpiękniejsza nagroda!
Bardzo ładne lampy, dostawa zgodnie z ustaleniami.

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Serdecznie dziękujemy za 5 gwiazdek i tak miły komentarz! To dla nas najlepsza motywacja do dalszej pracy :)
Wszystko sprawnie i lampa jest świetna!
Bardzo dziękuję za przyspieszenie wysyłki, lampa bardzo dobrze zabezpieczona, dziękuję :)

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Cała przyjemność po naszej stronie! Staramy się wychodzić naprzeciw potrzebom naszych klientów, dlatego cieszymy się, że paczka dotarła bezpiecznie. Dziękujemy za miłe słowa :)

Polecam produkt i firmę

Lampa jest ładnie wykonana, kolory jak na zdjęciach, wygląda bardzo ładnie. Obsługa na 5+

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Taka ocena dla naszej obsługi to dla nas największa nagroda! Bardzo dziękujemy za uznanie. Cieszymy się, że kolory i wykonanie lampy w pełni odpowiadają opisowi. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
Lampa przyszła co prawda częściowo w innym kolorze ale równie ładnym :)

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Bardzo dziękujemy za wyrozumiałość i tak pozytywne podejście! Choć zawsze dążymy do perfekcji w realizacji zamówień, ogromnie nas cieszy, że ta drobna niespodzianka kolorystyczna również zyskała Pani uznanie i lampa się podoba :)
wszystko super zabezpieczone. Dostawa zgodnie z terminem przesłanym w mailu.

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Bezpieczeństwo przesyłki to dla nas podstawa, dlatego bardzo dbamy o solidne pakowanie. Dziękujemy za opinię i potwierdzenie, że wszystko dotarło na czas i w idealnym stanie!

• +48790420270
  • www.artera.pl