parasol.com.pl

Opinie łącznie (4129) Opinie (1318) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania parasoli, solidność, trwałość oraz estetykę produktów. Wielu klientów pozytywnie ocenia kontakt ze sklepem, pomocność i profesjonalizm obsługi klienta. Bardzo wielu klientów podkreśla ekspresową lub szybką dostawę i sprawną realizację zamówienia. Klienci doceniają trwałość, solidność i odporność parasoli na trudne warunki pogodowe. Z dumą podkreślają również, że parasole są produkowane w Polsce i cenią rodzime produkty. Pozytywnie wypowiadają się o estetyce, elegancji oraz szerokiej gamie kolorów i wzorów parasoli.

Opinieparasol.com.pl

Jak zwykle szybko I profesjonalnie. Zabezpieczenie rączki/uchwytu na potrzeby transportu mogłoby być lepsze. To kolejny produkt tej firmy.
Parasol wydaje się dobrej jakości Dastawa sprawna i szybka. Szkoda że duża część parasoli pokazanych na stronie jest niedostępna
Świetny parasol, bardzo wysokiej jakości. Kupiłem z polecenia narzeczonej która używa parasola od 2 lat i bardzo sobie chwali. Polecam.

Parasol XXL sekret service

Parasol jest bardzo duuuuży. Zarówno w stanie rozłożonym co jest na plus, jak i w stanie złożonym, co nieco utrudnia przechowywanie oraz noszenie go. Przy tym jest ciężki. Chciałem duży parasol ale chyba do końca nie przemyślałem kwestii jego rozmiaru. Póki co trafił na tylną półkę w samochodzie, bo na klapie bagażnika też się nie mieści i muszę pomyśleć o drugim, mniejszym - może automat ? Jeśli chodzi o jakość wykonania, to widać i czuć że ma się w ręku produkt premium. Parasol jest elegancki, widać dbałość o szczegóły, wysoka jakość użytych materiałów, nie ma niedoróbek. Nawet nasadka jest metalowa. Realizacja zamówienia przebiegła szybko i bezproblemowo.
Firma przyjazna klientowi, Bardzo szybka dostawa, Produkt dobrej jakości, Polecam,

Parasol damski

Parasol bardzo ładny.zgodny z opisem. Szybka dostawa. Wszystko ok. Polecam naszą polską firmę.
Świetna jakość wykonania, małe poręczne i wygodne, duży elegancki i faktycznie mieści dwie osoby, bez efektu przemoczonych ramion.
Parasol super, prawie identyczny gdzieś zgubiłem kilka dni temu dlatego szukalem identycznego i znalazłem.
Jakość produktu na najwyższym poziomie. Wykonanie, szczegóły, materiały. Proces realizacji zamówienia sprawny i bezproblemowy.

Bardzo dobry zakup

Parasol jest piękny, wygodne składanie i rozkładanie, solidna konstrukcja, materiał wygląda na wytrzymały. Polecam🙂
Wysyłka ekspresowa! Dziękuję Panu, który na moją prośbę wysłał zamówienie w trybie ekspresowym. Jakoś produktu bardzo dobra.
Super Firma polecam. Produkt wysłany do Hiszpani dotarł w całości i idealnie dobrany
Parasole super, dostawa bardzo szybko, polecam jak najbardziej
Zamówiłem dwa parasole, dostawa zgodnie z ofertą i w terminie, starannie zapakowane.
Kolejny udany zakup parasola!! Produkty na najwyższym poziomie. Warte każdej złotówki. Polecam
Jestem bardzo zadowolona z zakupu! Parasolka jest wysokiej jakości, ładnie wygląda i jest wygodna w użyciu. Szczególnie chcę podkreślić szybkość realizacji zamówienia — została wysłana bardzo szybko. Polecam ten sklep! ☂️😊
To już kolejne parasole tej firmy. Poprzedni był niezniszczalny, niestety zgibiłem go
Wszystko jest dobrze,parasol ocenię w trakcie użytkowania.
Parasol bardzo dobrej jakości, przesyłka expresowa, cena rozsądna dziękuję bardzo
Parasol w porządku. Solidna konstrukcja i sprawny mechanizm. Godny polecenia