axel-sport.pl

946 reviews since 22 mar 2017

Ważny od: 22 maj 2017
axel-sport.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową dostawę. Obsługa sklepu jest oceniana jako bardzo profesjonalna, pomocna, życzliwa i rzetelna. Klienci bardzo pozytywnie wypowiadają się o starannym, bezpiecznym i profesjonalnym zapakowaniu rowerów oraz przesyłek. Bezproblemowy, szybki i kompetentny kontakt ze sklepem lub sprzedawcą jest często podkreślany jako duża zaleta. Większość klientów jest bardzo zadowolona z jakości roweru oraz jego zgodności z opisem. Instrukcje dołączone do roweru oraz filmy instruktażowe są oceniane jako bardzo pomocne i czytelne, co ułatwia samodzielny montaż. Choć obsługa sklepu jest zazwyczaj wysoko oceniana, sporadycznie pojawia się krytyka. Incydentalnie pojawiają się również uwagi o drobnych usterkach w rowerach.

Opinieaxel-sport.pl

To mój drugi zakup w tej firmie i tak jak za pierwszym wszystko profesjonalnie, to znaczy z dobrym kontaktem, szybko. Od początku do końca czułem się Klientem którym Firma interesuje się od początku do końca. Dzięki
Zakup oceniam na \(5/5\). Rower dotarł ekspresowo, świetnie zabezpieczony. Po przejechaniu pierwszych \(500\text{ km}\) mogę śmiało powiedzieć, że osprzęt jest niezawodny, a sam rower prowadzi się bardzo stabilnie. Kontakt ze sklepem i obsługa na najwyższym poziomie.”
Bardzo udany zakup. Rower zgodny z opisem, dobrze zapakowany i szybko dostarczony. Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Polecam sprzedawcę!
W rozmowie telefonicznej otrzymałem pomoc przy wyborze roweru oraz dodatkowych jego elementów. Uzyskałem pełne wsparcie. Rower został szybko wysłany i dotarł w bezpieczny sposób.
Profesjonalny personel, zaangażowany, pomocny i sympatyczny. Wysyłka natychmiastowa w dniu otrzymania płatności. Polecam współpracę i zakupy.

Rowerek super.Polecam każdemu

Rowerek super.Dla mnie mogłby być jeszcze bagażnik z przodu.Dziś pierwszy raz jechałam rowerkiem i jestem zachwycona.
Bardzo szybka i sprawna dostawa. Sam rower co mogę powiedzieć po przejechaniu 10 km jest niesamowity. Już się lubimy
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Dostawa następnego dnia .Bravo.....szybko ,sprawnie .10/10 Dziękuję
Jestem zadowolona z obslugi, kontak z klientem byl czyli zainteresowanie. W rowerze mozna poprawic blotniki na lepsze, mocniejsze, te sa takie troche delikatne ale to raczej uwaga do producenta. Pozdrawiam
Podejście do klienta pełna profesja. Kupiłem rower w promocji i jeszcze rabat dostałem. Produkt szybko dotarł zabezpieczony w 100% Pracownicy i sklep na medal 👍
Kupiłem drugi rower. Błyskawiczna dostawa. W rowerze był drobny defekt, ale Axel przysłał część na wymianę i już wszystko gra. POLECAM

Szybka wysyłka,Idealnie zapakowany .Rower przewyższył moje oczekiwania.polecam
Obsługa telefoniczna profesjonalna i miła. Przesyłka przyszła na czas. Rowerek super, tylko lampka tylna uszkodzona. Generalnie jestem zadowolony
Zdecydowanie polecam tą firmę. Ekspresowa realizacja. Wszystko w najlepszym porządku.

Błyskawiczna dostawa

Zamówiłem rower we wtorek w południe a w środę koło 10-tej kurier przywiózł przesyłkę. Pół godziny montażu i jazda! POLECAM !!!
Super szybka wysyłka. Ogromnym plusem przy zakupie roweru był filmik instruktażowy jak złożyć rower z krótkim objaśnieniem użytkowania umieszczony na stronie sklepu.
Szybko i sprawnie, towar dobrze zapakowany. Teraz pozostaje jezdzic I testować
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Babcia zachwycona, teraz szybko kupuję 2. egzemplarz dla Dziadka :-) Mam nadzieję, że dojdzie równie szybko!
Polecam! Bardzo szybka realizacja. Rower dobrze zapakowany, już złożony (poprosiłem fachowy serwis) i pierwsze jazdy zaliczone. Wszystko sprawne, póki co nie mam negatywnych uwag.
Zakup roweru poszedł sprawnie.Szybka dostawa.Kurier z DPD bardzo uprzejmy i pomocny.Rower spełnił moje oczekiwania.Wczoraj złożony.Mam nadzieję że będzie dobrze się sprawdzał podczas jazdy.To już drugi rower kupiony w Państwa sklepie.Dziękuję i pozdrawiam