Happykoala.pl

Opinie łącznie  (6227)Opinie (1661) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybkość oraz sprawność dostawy, wygodę i dopasowanie produktów, szczególnie butów, a także wysoką jakość oferowanych produktów. Wielu klientów docenia uprzejmość i pomocność obsługi klienta. Dodatkowo, część osób pozytywnie ocenia sprawność procesu zwrotów oraz cieszy się z otrzymywanych prezentów-niespodzianek. Z drugiej strony, pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w dostawie. Część klientów doświadcza niedopasowania rozmiarów, co prowadzi do zwrotów i rozczarowania. Zgłaszane są również problemy z jakością materiałów lub wykonania niektórych produktów. Obsługa klienta bywa krytykowana za brak odpowiedzi na zgłoszenia, a proces zwrotów – za długi czas oczekiwania na zwrot pieniędzy. Niektórzy klienci są rozczarowani jakością lub niezgodnością prezentów-niespodzianek z oczekiwaniami. Sposób pakowania przesyłek również budzi zastrzeżenia ze względu na zgniecenia i brak odpowiednich kartoników.

OpinieHappykoala.pl

Lubię Wasz sklep. Tym razem trwało to długo i miałam opóznienie(buty bÿły prezentem). Ale i tak Was będę polecać Małgorzata.

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Dziękujemy za pozytywną ocenę. Cieszymy się, że doświadczenie zakupowe w naszym sklepie było dla Państwa satysfakcjonujące. Z przyjemnością zapraszamy do kolejnych odwiedzin. Z poważaniem, Zespół HappyKoala.PL
Kapcie ładne cieplutkie ale nie zgadza się z moim zamówieniem ponieważ zamawiałam mniejsze a dostałam większe .Nie odesłałam ponieważ znalazła się osoba co ma większą stopę.

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Dzień dobry, dziękujemy za ocenę. Cieszymy się, że zakupy w naszym sklepie spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, Zespół HappyKoala Polska
L K
LILLA K.
PIESZYCE
Buty ładne ,ale bardzo wąskie na bardzo szczupłą nogę.Ja musiałam odesłać,bo nie włożyłam nogi.Powinna być informacja ,że buty są na szczupłą nogę, zaoszczędziło by to kłopotu z odesłaniem butów

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Dzień dobry, dziękujemy za ocenę. Przykro nam, że zakupy w naszym sklepie nie spełniły oczekiwania. Zapraszamy do kontaktu, aby wyjaśnić zaistniałą sytuację i rozwiązać problem. Pozdrawiamy, Zespół HappyKoala Polska
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, tylko zapłata miała być za pobranie a musiałem zapłacić blikiem.

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za miłą opinię. To dla nas ogromna radość, że są Państwo zadowoleni z zakupów. Zapraszamy ponownie — będzie nam bardzo miło gościć Państwa znów. Pozdrawiamy serdecznie, HappyKoala.PL
Do moich butów dostałem niespodziankę-3 pary skarpetek. Bardzo miło i dziękuję 🤩

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Produkt dobry, tylko niespodzianka nie trafiona, nie ten rozmiar klapków.

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Szanowni Państwo dostawa szybka ok.Kolor butów nie ten który zamawialam otrzymałam białe zamiast beżowych na tych mi zależało, zostałam zmuszona do noszenia białych gdy bym chciała to bym zamówiła. Rozważam zamówienia u Was bo nie stać mnie na Wasze pomyłki.

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Szybka I solidna dostawa. Zgodny towar z opisem i rozmiarem. Zobaczymy hak będą się nosić

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Trochę długo trwała dostawa ale doszło. Kapcie fajne

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Kapcie otrzymałam w większym rozmiarze niż były zamówione i są za duże! A „prezent” klapki w rozmiarze 38, a ja noszę 41, czyli muszę szukać kogoś w rodzinie i oddać. Wolałabym już jakaś ścierkę czy ręcznik dla siebie! Takie prezenty to jakaś pomyłka!!!

Zadowolona

Buty są świetne, ciepłe, wygodne i nie przemakają. Byłam w nich w górach, gdzie było dużo błota i dużo wody, a noga sucha. Jestem zadowolona i mogę polecić. Boję się o tylko o rzepy, jak długo wytrzymają ale na razie jest ok

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Buty bardzo ciepłe i wygodne, niestety już po pierwszym użyciu wkładki nadają się do wyrzucenia. Bardzo cienkie i niepodklejone, od razu się popodwijały i pogniotły. Co do firmy, nie odpisują na wiadomości, mimo zgłoszenia prawdopodobnego wycieku danych. Totalne olewanie klienta. Więcej nie zamówię i nie polecam

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Ładne botki jednak bardzo wąskie cholewki, ciężko założyć. Prezent za pol ceny ok jednak rozmiar mniejszy niż zakupione botki.

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Główne zamówienie buty męskie ok, ale niespodzianka jakiej klapki damskie rozmiar 36 to mega negatywne zaskoczenie jak dla mnie szkoda 20 zł , co to za niespodzianka dla faceta co kupuję męskie buty?

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Dzień dobry, dziękujemy za ocenę i za poświęcony czas. Jest nam szczerze przykro, że zakupy w HappyKoala Polska nie spełniły Państwa oczekiwań. Zależy nam na tym, aby każdy klient czuł się u nas dobrze obsłużony, dlatego bardzo prosimy o kontakt — wspólnie postaramy się ustalić, co poszło nie tak, i zaproponować odpowiednie rozwiązanie. Chcemy, aby każda sytuacja została wyjaśniona w sposób uczciwy i satysfakcjonujący. Pozdrawiamy, Zespół HappyKoala Polska
Niespodzianka jest w rozmiarze 37 a ja xamówiłam buty w rozmiarze 42, nie mam nikogo kto nosi taki rozmiar butów

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Zamówione buty damskie są zgodne z zamówieniem. Dostawa przebiegła szybko. Jeden mały minus za samo zabezpieczenie towaru. Zawsze jeden z butów jest zgnieciony. Może wystarczy buciki włożyć do kartonika. Pozdrawiam serdecznie.

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Mam już drugą parę są bardzo dobre pierwszą parę mam już trzy lata jeszcze są w dobrym stanie.

Dzień dobry już 3, par kupiłam i jestem bardzo zadowolona 🌺🏵️💐

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Bardzo dobra obsługa klienta, ale zamówione buty musiałam zwrócić ,za szczupłe w kostkach i nie można było zapiąć zamka.Pomoc, jak zwrócić zamówiony towar. Dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Dokonałem już kilku zakupów z tą firmą i jestem bardzo zadowolony

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.