pasiekajanczarczyk.pl

Opinie łącznie (664) Opinie (254) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką i sprawną dostawę zamówień. Większość klientów podkreśla doskonałą lub bardzo wysoką jakość miodów i innych produktów. Klienci doceniają staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Opinie klientów o obsłudze są bardzo pozytywne i wskazują na kompetencję, profesjonalizm i miły kontakt. Klienci bardzo często zachwycają się smakiem i świeżością miodów. Wielu klientów deklaruje, że regularnie wracają do sklepu i są zadowoleni z kolejnych zamówień. Klienci często podkreślają brak komplikacji i sprawny przebieg procesu zamówienia. Sporadycznie wskazywane są drobne niedogodności związane z pakowaniem przesyłek.

Opiniepasiekajanczarczyk.pl

Zamawiam miody w Pasiece Janczarczyk od dłuższego czasu i mogę szczerze polecić zakup :-) miody pyszne, szybka i bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka nawet przy dużym zakupie. Rewelacyjne miody zarówno te tradycyjne jak rzepakowy i lipowy ale również smakowe w szerokim wyborze. Polecam :-)
Wszystko bardzo dobrze, mam tylko jedną prośbę. Chodzi o to, że list przewozowy był naklejony na spodzie pudełka, więc gdy otworzyłam przesyłkę słoiki były do ,, góry nogami ". Nic się nie stało, miodku nie wyciekły, ale to miodki - różnie może być a szkoda , żeby takie dobro się zmarnowało. Pozdrawiam 😊.
Szybka przesyłka, starannie i solidnie zapakowane produkty - pyłek pszczeli. Gorąco polecam!!! Na pewno jeszcze skorzystam.
Wszystko było zgodne zopisem.jestem bardzo zadowolona, paczka przyszła bardzo szybko. W .pięknie zapakowana nienaruszona.polecam ten sklep
Miodki bardzo dobre, tutaj nie mam zastrzeżeń, zamówienie szybko dotarło i było dobrze zabezpieczone. Zabrakło tylko dokładności w realizacji zamówienia, bo zamiast mniszkowego, który zamawiałam, dostałam chabrowy, a zamiast wielokwiatowego z Afryki otrzymałam eukaliptusowy z Afryki.
Dziękuję.Szybka dostawa.Mam nadzieję że produkt pomoże na moje dolegliwosci ,ale trzeba czasu.Pozdrawiam✋🏻
Szybka dostawa, pyłek pszczeli doskonały, to mój kolejny zakup i zapewne nie ostatni, polecam.
Wspaniała dostawa miodu dla naszej 101 letniej Mamy ! Zawsze wdzięczni Jadwiga i Robert
Doskonały miód! Świeży, pachnący, pyszny. Dostawa błyskawiczna.
Złożyłam już opinię w poprzedniej wiadomości. Potwierdziłam przesyłkę
Zamówienie bardzo szybko dostarczone. Jedyny problem miałalam z podaniem numerem konta brak w e-mail ale telefonicznie załatwione bez problemu
Świetne naturalne produkty i szybka wysyłka
J M
Janusz M.
Dobrze zabezpieczona przesyłka. Słoiki pysznego miodu dotarły w całości.
Drugi rok konsumuje z rodziną wasze miody i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Kolejne zamówienie, miod przepyszny, szybka dostawa

Wszystko OK

Nie było żadnych problemów
Wszystko przebiegło ok. Szybko, sprawnie. Towar dobrze zapakowany.
Bardzo doceniam szybką wysyłkę paczki, a także intuicyjną stronę internetową :-)
Wszystko jest super! Miód przepyszny!
Najlepszy miód gryczany