Ważny od: 12 kwi 2024
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą szybkość realizacji zamówienia oraz błyskawiczną dostawę. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo miła, profesjonalna i pomocna, co budzi zadowolenie kupujących. Produkty w większości przypadków odpowiadają opisowi i spełniają oczekiwania klientów. Klienci pozytywnie oceniają jakość oraz użyteczność zamówionych produktów. Doceniane są także staranne, bezpieczne opakowanie przesyłek oraz atrakcyjne i konkurencyjne ceny produktów. Pojawiły się pojedyncze uwagi dotyczące estetyki opakowań.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniecezal24.pl
Wszystko bylo w nalezytym porzadku
Transakcja przebiegła pomyślnie. Miła obsługa, produkt zgodny z opisem i szybka wysyłka, wszystko co najważniejsze ;)
Odpowiedź ze sklepu cezal24.pl
Dziękujemy za rewelacyjną ocenę! Takie opinie dają nam mnóstwo energii do pracy. Zapraszamy na kolejne zakupy z kodem rabatowym -5%: trusted5
wszystko ok
szybka obsługa.
Szybka dostawa. Zakupiony towar spełnia oczekiwania. Prawidlowy rozmiar, zgodny z wykazem
Odpowiedź ze sklepu cezal24.pl
Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i zaufanie! Cieszymy się, że nasze usługi spełniły oczekiwania. W ramach podziękowania przekazujemy kod rabatowy -5% na cały asortyment: trusted5
Pozdrawiamy, Zespół Cezal24.pl
Bardzo miła obsługa. Polecam sklep.
Szybko sprawnie.
Szybkość realizacji, duży plus!
Super produkt dziękuję
szybko i sprawnie
Produkt zgodny z przeznaczeniem , Proponuję popracować nad estetyką opakowania
Moje nowe odkrycie sklepowe. Bardzo pozytywne. Jeszcze nie raz zrobię tam zakupy.
Odpowiedź ze sklepu cezal24.pl
Rewelacyjna ocena, dziękujemy! W podziękowaniu za zaufanie przesyłamy kod promocyjny -5% na cały asortyment: trusted5
Pozdrawiamy, Zespół Cezal24.pl
Polecam serdecznie, bardzo szybka wysyłka i świetny produkt
Odpowiedź ze sklepu cezal24.pl
Dziękujemy za rewelacyjną opinię! W podziękowaniu za zaufanie przygotowaliśmy kod rabatowy -5% na cały asortyment: trusted5
cezal24.pl
- +48885996255