Klienci doceniają wysoką jakość produktów oraz staranne wykonanie mebli. Dostawa zazwyczaj przebiega szybko i sprawnie, a obsługa klienta jest postrzegana jako miła, pomocna i sprawna. Proces reklamacyjny jest zwykle skuteczny, a montaż mebli przeważnie oceniany jako prosty. Wiele osób chwali również wygodę użytkowania mebli. Pojedyncze uwagi dotyczą uszkodzeń produktów podczas dostawy lub produkcji, a także sporadycznych trudności związanych z brakiem instrukcji montażu lub niedokładnym wykonaniem elementów. Zdarzają się również drobne zastrzeżenia dotyczące funkcjonalności mebli.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieo-sofa.pl
Sofa jest bardzo wygodna i zgodna z zamówieniem
Odpowiedź ze sklepu o-sofa.pl
zdecydowanie polecam tę firmę innym osobom.
Pełen profesjonalizm,sklep godny zaufania.
Dziekuje :)
Jakość super
Opinia
- +48737897097
- o-sofa.pl
- biuro@o-sofa.pl
- Galewice, POL
O-sofa powstała z pasji, pierwiastka, który jest doskonałym paliwem i napędem dla wszystkiego. W naszej ofercie znajdziesz meble, więcej mebli i jeszcze więcej mebli zarówno do salonu, sypialni, kuchn...