klikmeble.pl

Opinie łącznie (226) Opinie (190) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci w większości chwalą solidność mebli oraz ich wykonanie, a także atrakcyjne ceny oferowane przez sklep. Pozytywne opinie pojawiają się również na temat terminowości dostawy oraz sprawności realizacji zamówień. Wysoko oceniana jest jakość kontaktu z obsługą sklepu, zwłaszcza komunikacja mailowa i telefoniczna, a także bieżące informowanie o statusie zamówienia. Część klientów pozytywnie wypowiada się również na temat czytelności instrukcji oraz łatwości montażu. Niektórzy klienci zgłaszają jednak problemy z opóźnieniami w dostawie lub z kurierem. Pojawiają się także uwagi dotyczące uszkodzeń mebli lub jakości materiałów. Opinie są podzielone w kwestii instrukcji i montażu – niektórzy zwracają uwagę na niejasności czy braki w zestawach. Dodatkowo, część klientów spotkała się z problemami podczas reklamacji lub nie zawsze uzyskała szybką i satysfakcjonującą reakcję na zgłoszone reklamacje.

Opinieklikmeble.pl

Zamawiałam kanapę w ciemno…

Narożnik Olio II kolor EGON: Zamówiłam kanapę w ciemno, ponieważ nigdzie nie mogłam znaleźć opinii ani zobaczyć jej na żywo. Ostatecznie zdecydowałam się na zakup tutaj, bo oferta była najkorzystniejsza. Dostawa przebiegła sprawnie. Raz została przełożona, ale już następnego dnia zaproponowano nowy termin, więc nie musiałam dłużej czekać. Z kanapy jestem bardzo zadowolona. Jest duża i bez problemu mieszczą się na niej dwie osoby, nawet przy narzeczonym, który ma prawie 2 metry wzrostu. Kolor jest odrobinę jaśniejszy niż na zdjęciach, ale mi to nie przeszkadza. Na ten moment kanapa jest wygodna, a jej wykonanie sprawia wrażenie naprawdę solidnego. Montaż był bardzo prosty, a kontakt z kurierem bezproblemowy. Poniżej zostawiam kilka zdjęć – może komuś pomogą w podjęciu decyzji o zakupie.

Narożnik idealnie pasuje! Pozdrawiamy, Zespół KlikMeble

Piękne meble & konkurencyjne ceny

Meble są przepiękne o w bardzo konkurencyjnych cenach w porównaniu do innych sklepów. Kominikacja ze sklepem jest sprawna, szybko odpowiadają na maile etc. Jedyne co - faktycznie trzeba się nieco uzbroić w cierpliwość w przypadku dostawy, bo od momentu wysłania, dostawca potrzebował - w moim wypadku - tygodnia na dostawę (wszystko trwało 2 tygodnie)
Kupilam u Was szafe Majorka 250cm szer. Kurier caly czas informowal o ktorej przywiezie paczki, bardzo sympatyczny. Caly towar bez usterek. Monterzy ktorzy skladali szafe nie mieli zadnych zastrzezen i zlozyli w ciagu 1,5h. Dziekuje wszystkim, ktorzy brali w tym udzial.
W Jednej firmie kupiłem meble, druga ze mną korespondowała, trzecia przywiozła ( o ile czegoś nie poplątałem) Dużo kupuje w internecie i jak dostaje sms od firmy której nie zna, która nie przedstawia się nazwą pierwszej/nr. zamówienia/ nazwą kupionego produktu to bladego pojęcia nie mam o co chodzi. Instrukcja składania dramat. Sama dostawa ok, kier. był w określonym czasie, miły , anonsował się przed 30min wcześniej - super W opisie na stronie była wzmianka o wysokim połysku nie spodziewałem się, że będzie tylko na dwóch frontach. Najchętniej bym je zwrócił, ale nie chce mi się go rozkręcać i skręcać kolejnego.

Odpowiedź ze sklepu klikmeble.pl

Szanowny Panie, na podstawie Pana zamówienia mogę powiedzieć, że na 100% Pana maile nie były kierowane na adres sklepu. Natomiast firma kurierska specjalizująca się w dostawie mebli, którą Pan wybrał jest osobną firmą. W temacie połysku prosimy następnym razem o kontakt, jeśli jest Pan niepewny. Zakupiony przez Pana produkt ma w tytule "biały / biały połysk" co znaczy, że nie jest cały w połysku bądź w macie. Instrukcja jest stworzona przez producenta. Pozdrawiamy serdecznie i mamy nadzieję, że biurko spełni Pana oczekiwania. KlikMeble
Polecam dostarczony mebel, ale jeden minus od producenta, że dostałem w opakowaniu błędnie dwie takie same części i brakowało jednej, ale wystarczyło dorobić 4 otwory i stwierdziłem, że nie będę się bawił w reklamacje.
Zamówione biurko okazał się że mają na stanie a czekałem bo ponoć wysłali zamówienie do producenta mimo iż podczas zamawiania widniał czas dostawy do dwóch tygodni to musiałem czekać ponad trzy na wysyłkę po tym jak zapytałem co z biurkiem (nagle się że mają je na stanie) i około tygodnia trwała dostawa to jakiś koszmar.
Wszystko odbyło się bez problemu. O tym że przesyłka będzie opóźniona byłam od razu poinformowana przy składaniu zamówienia. Kontakt z kurierem cały czas
Stolik jest super. Wszystko było dobrze zapakowane. Instrukcja dobrze opisana i mebel łatwy do złożenia. Polecam
Polecam,cena konkurencyjna tego samego przedmiotu co w innych sklepach tylko czas oczekiwania dłuższy ale warto było czekać super
Produkt zakupiony jak w opisie, szybka dostawa wcześniej niż była przewidziana.polecam
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, dogodne terminy dostawy. Towar dobrze zabezpieczony, co ważne -dołączona bardzo czytelna instrukcja montażu.Polecam
Termin zapowiedziany przez kuriera i dotrzymany.
ciekawe meble do kompaktowych aranżacji
Wszystko szybko sprawnie
wszystko ok
Instrukcja mało czytelna. Długi czas oczekiwania na realizację zamówienia. Finalnie produkt dobrze się złożył i ładnie wygląda. Funkcjonalny. Opcjonalnie przydałyby się kółka.

Odpowiedź ze sklepu klikmeble.pl

Szanowny Panie, przepraszamy za wydłużony czas oczekiwania. Natomiast co do instrukcji to odpowiada za nią producent. Pozdrawiamy i mamy nadzieję, że stół będzie Panu dobrze służyć.
Wszystko ok. Dziękuję.