Ważny od: 31 paź 2025
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci często podkreślają, że otrzymane produkty są zgodne z opisem oraz spełniają ich oczekiwania. W większości są zadowoleni z jakości ubrań i materiałów, określając je jako wysokiej klasy. Wielu kupujących chwali łatwość zakupów, zwrotów oraz brak problemów podczas realizacji zamówienia. Doceniają również prostotę i szybkość procesu zwrotów. Kupujący zauważają także atrakcyjne ceny, szczególnie podczas wyprzedaży, uznając je za korzystne w stosunku do jakości. Większość klientów pozytywnie ocenia szybkość wysyłki. Pojawiają się jednak pojedyncze głosy o opóźnieniach w dostawie oraz sugestie dotyczące udoskonalenia usługi zwrotów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieKids Brand Store PL
Kids Brand Store PL
- +46771515161
- kidsbrandstore.pl
- info@kidsbrandstore.pl
- Västerås, SWE
Kids Brand Store PL
Jesteśmy sklepem internetowym sprzedającym odzież, obuwie i akcesoria dla dzieci i młodzieży w wieku od 8 do 16 lat. Dzięki naszemu unikalnemu skupieniu się na starszych dzieciach oferujemy modny i st...