Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną lub bardzo szybką realizację zamówień oraz dostawę. Recenzenci podkreślają profesjonalizm, uprzejmość i bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Wielu klientów wyraża zadowolenie z wysokiej jakości oferowanych produktów. Klienci doceniają kompetentne, indywidualne i empatyczne doradztwo zespołu SurfPeople. Wiele opinii podkreśla, że otrzymane produkty są zgodne z opisem i zamówieniem. Klienci zwracają uwagę na dobre, profesjonalne zapakowanie przesyłek i czasem drobne gratisy. Klienci często wspominają o szybkim, sprawnym i łatwym kontakcie, choć sporadycznie pojawiają się uwagi o braku odpowiedzi.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesurfpeople.pl
Wszystko zgodne z zamówieniem. Szybko i sprawnie.
Polecam . Szybka dostawa , towar zgodny z zamówieniem. Profesjonalna strona , czytelna dla zamawiającego . Dużo zdjęć towaru , testy .
Dziękuję bardzo, bluza jest piękna,jest prezentem gwiazdowym.Nic nie można zrobić lepiej😀
Dziś okaże się czy to dobry rozmiar.
Jeżeli byłoby inaczej to jest możliwa wymiana na inny rozmiar?
Jestem wdzięczna za szybką interwencję ze sklepu co do rozmiarów zamówionych rzeczy :) i że mimo iż na ostatnią chwilę to wszystko doszło na święta !!!:) jestem Wam mega wdzięczna 🥹
Jezeli kochasz wode i wiatr to z cala pewnoscia zakochasz sie w SurfPeople :-)
Wspanialy zgrany Team - profesjonalne doradztwo z olbrzymia doza cierpliwosci oparta na empati i wyrozumialosci :-)
Bedac na wkacjach z Rodzina na Kos spodobalo sie nam plywanie na wingfoilu , na szcescie spotkalismy wspanialego doswiadczonego "surfera", ktory wskazal Nam najlepsza szkole na Kosie jak rowniez polecil by w Polsce korzystac tylko i wylacznie z uslug SurfPeople :-)
Zaraz po powrocie skontaktowalem sie z Teamem SurfPeople i bylem od pierwszefo kontaktu telefonicznego zafascynowany ich olbrzymia wiedza. uszytym jednostkowym pode mnie doradztwem i olbrzymia doza cierpliwosci i pokory na moje notoryczne telefony z pytaniami laika.
Zakupilem caly sprzet wingfoil wraz z dodatkami jak pianki, kaski, pokrowce i inne niezbedne akcesoria do plywania.
Telefony odbiera czteroosobowy Team doswiadczonych surferow - kazdy z nich jest z wieloletnim doswiadczeniem i sam plywa od lat.
Pomimo wrecz bombardowania ich przez kilka dni telofonami i zarzucaniu ich setkami pytan - Team za kazdym razem z olbrzymia empatia i cierpliwoscia udzielal mi odpowiedzi i cennych rad by ostatecznie poznajac moje warunki fizyczno-osobowe, skroic odpowiedni sprzet dla mnie.
Jezeli chcecie zaczac przygode z wingfoilem nie zastanawiajcie sie ani chwili - SurfPeople to najlepsze miejsce w Polsce - sa dystrybutorami najlepszych marek- maja olbrzymie doswiadczenie w plywaniu- organizuja wspaniale szkolenia i obozy.
SurfPeople kocha wiatr i wode i sa prawdziwymi pasjonatami, a nie tylko sprzedawcami z teoretyczna wiedza jak inne firmy!
Ogladnijcie ich filmy na mediach spolecznosciowych, zobaczcie sobie ich wywiady poszukajcie ich filmow - sami zrozumiecie, ze kontaktujac sie z nimi = otrzymacie wszystko co najlepsze z profesjonalnym doradztwem okraszonym olbrzymia doza empati wraz z mega cierpliwoscia i jednostkowym i spersonalizowanym podejsciem.
Panowie Mikolaj i Olek dziekuje Wam z calego serca za poswieconymi mi czas i "skrojenie" spersonalizowanie sprzetu dla mnie :-)
Dziekuje :-)
Szybka wysyłka i elastyczność przzy dodaniu dodoatkowego produktu do paczki. No i Wasz sklep posiada zamówione produkty :) nie znalazłem tego u innych zwłaszcza w dobrej cenie.
Bardzo szybka wysyłka, książka absolutnie cudowna - prezent się udał! Dziękuję bardzo ❤️
Wszystko ok, szybka wysyłka , koszulka zgodna z opisem