Klienci bardzo często chwalą obsługę za profesjonalizm, uprzejmość, kompetencje oraz indywidualne podejście. Wielu klientów docenia bardzo szybką realizację zamówień, napraw i wysyłki. Podkreślana jest również wysoka jakość doradztwa i pomoc w wyborze odpowiednich produktów. Obsługa i usługi są postrzegane jako bardzo profesjonalne i wykonywane z dużą starannością. Klienci chwalą także miłą, przyjazną i swobodną atmosferę panującą w sklepie. Serwis i naprawy instrumentów są oceniane bardzo wysoko. Choć ogólne opinie są bardzo pozytywne, pojawił się pojedynczy głos krytyczny dotyczący serwisu i napraw instrumentów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieskladmuzyczny.pl
Odpowiedź ze sklepu skladmuzyczny.pl
Dzięki wielkie za opinię i zaufanie — szczególnie że gitarę wysyłaliśmy w świat, a nie wręczaliśmy przez ladę 🎸📦
Niska akcja strun dla początkującego to zawsze dobry start, więc gitara wyszła od nas „ustawiona na łatwiej”, bez trybu hardcore 😉
Łukasz od gitarowych operacji precyzyjnych miał tu swoje pięć minut, a reszta ekipy tylko patrzyła i udawała, że też się zna 😄
Mamy nadzieję, że Ibanez szybko dogada się z nowymi palcami i nie będzie bolało bardziej niż pierwsze zakwasy.
A jak kiedyś będziesz w Krakowie — zapraszamy na Kazimierz, nawet bez pretekstu zakupowego 🤘😊
*****
Pełen profesjonalizm, świetny jakościowo sprzęt i super sympatyczna i pomocna obsługa - czego chcieć więcej :-)
Odpowiedź ze sklepu skladmuzyczny.pl
Dzięki wielkie za taką laurkę – czytaliśmy ją z uśmiechem szerszym niż pasmo w PRX ONE 😄🎶
Cieszy nas, że sprzęt JBL i Behringer gra jak trzeba, a obsługa nie fałszuje nawet w rozmowie 😉 (to pewnie zasługa Michała, bo on jest miły zawsze, a Rafał z Tomkiem akurat się nie kłócili).
Pełen profesjonalizm brzmi dumnie, ale obiecujemy: nie spoczywamy na laurach, tylko na kablach 🎛️😅
Zapraszamy na Kazimierz po kolejne decybele szczęścia – drzwi otwarte, miksery czekają! 🤘🎸
Odpowiedź ze sklepu skladmuzyczny.pl
Dzięki wielkie za ocenę i zaufanie! 🙌🎸
Furch Vintage 2 D‑SR to gitara, która gra tak dobrze, że sama powinna spłacać raty 0% – świetny wybór 👌 Jeśli dotarła bezpiecznie kurierem, to możemy spokojnie odhaczyć „misję logistyczną” jako zakończoną sukcesem.
A jeśli kiedyś los (albo koncert) rzuci Cię do Krakowa, zapraszamy na Kazimierz – Rafał i Tomek pewnie znów będą się o coś kłócić, Michał będzie jak zawsze miły, a Łukasz ogarnie każdą gitarę, nawet po rock’n’rollowej nocy 😄
Do zobaczenia online albo na żywo – drzwi (i futerały) zawsze otwarte! 🎶🔥
Odpowiedź ze sklepu skladmuzyczny.pl
Dzięki Kacper za ocenę i zamówienie – nawet jeśli recenzja mówi więcej ciszą niż solówką Slash’a 🎸😉
Statyw Hercules na 5 gitar to solidny kawał sprzętu, więc mamy nadzieję, że trzyma instrumenty lepiej niż my trzymamy tempo w poniedziałkowy poranek.
Szkoda, że to była tylko randka online, ale kto wie – może następnym razem zapraszamy na Kazimierz, na żywo, bez kosztów wysyłki i z większą dawką muzycznych żartów 🎶😄
Gdyby coś było nie tak albo chciałbyś pogadać o sprzęcie (albo statywach), pisz śmiało.
Do zobaczenia – prędzej czy później! 🤘
Odpowiedź ze sklepu skladmuzyczny.pl
Dzięki Bartosz za opinię i za zaufanie przy takiej bestii jak Rickenbacker 4003 Jetglo – to już nie bas, to styl życia 🖤🎸
Miło widzieć odbiór osobisty, bo takie instrumenty lubią wyjść na miasto, a Kazimierz im służy jak dobry wzmacniacz 😉
Jeśli przy odbiorze ktoś bedzie za miły, to na pewno Michał, a jeśli w tle słychać było lekką kłótnię o struny – to klasyczny duet Rafał & Tomek 🎭
Niech bas niesie groove szerzej niż Wisła po roztopach, a jakby kiedyś potrzebował regulacji albo po prostu pogadania – zapraszamy na Kazimierz 🎶🔥
Profesjonalna obsługa, dobra komunikacja, jeszcze nigdy się nie zawiodłem ;)
Odpowiedź ze sklepu skladmuzyczny.pl
Dzięki wielkie za taką recenzję – czyta się ją lepiej niż strojenie ukulele po zimie 😄🎶
Cieszymy się, że statyw, struny i pasek dotarły w komplecie i bez niespodzianek, a komunikacja zagrała czysto jak akord C.
Przy zamówieniach wysyłkowych staramy się być szybsi niż kurier z riffem na bis – fajnie, że to doceniasz 🚚🔥
A jeśli kiedyś będziesz w Krakowie, to zapraszamy na Kazimierz – ukulele lubią wycieczki, a my lubimy ludzi 😉🤙
Szybka realizacja, sprawny sprzęt
Polecam:)
Odpowiedź ze sklepu skladmuzyczny.pl
Dzięki wielkie za opinię! 🙌 Szybka realizacja i sprawny sprzęt to nasz ulubiony duet – zaraz po gitarze i dobrym kablu 🎸⚡
Cieszymy się, że RockPower RP NT 22 robi robotę i nie marudzi jak stary wzmacniacz na próbie.
Jeśli kiedyś będziesz w okolicy, zapraszamy na Kazimierz – nawet jeśli tylko po to, żeby pogadać o sprzęcie (albo sprawdzić, czy Rafał i Tomek dalej się kłócą 😄).
Do zobaczenia i głośnych brzmień! 🤘🎶
Odpowiedź ze sklepu skladmuzyczny.pl
Dzięki wielkie za opinię i ⭐⭐⭐⭐!!
Mamy podejrzenie, że to klasyczny przypadek: klient chciał dać 6 gwiazdek, zobaczył, że maks to 5… i z rozczarowania dał 4 😅 Znamy ten ból — maultrommel Sound of Magic też czasem brzmi jakby chciał wyjść poza skalę. Zapraszamy na Kazimierz, obiecujemy doświadczenia wykraczające poza regulamin gwiazdek ✨🎶
Panie Zbigniewie, dziękujemy za opinię i zaufanie 🙌
Stroik D’Addario PW-CT-12 to niepozorny bohater drugiego planu – mały, czarny i pilnuje, żeby gitara nie miała gorszego dnia niż muzyk 🎸😉
Cieszymy się, że szybki przelew Paynow i dostawa kurierska zagrały równo, bez bisów i opóźnień.
Jeśli kiedyś trafi się okazja odwiedzić Kraków, zapraszamy na Kazimierz – na miejscu mamy jeszcze więcej sprzętu, strun i muzycznych historii 🤘😄
Do zobaczenia przy kolejnym zamówieniu! 🎶🚀
Jestem bardzo zadowolony pełen profesjonalizm w kazdym calu polecam wszystkim
Odpowiedź ze sklepu skladmuzyczny.pl
Dzięki wielkie za tak miłą recenzję! 🖤 Fender American Performer Stratocaster to sprzęt, który potrafi poprawić humor szybciej niż kawa na Kazimierzu ☕🎸 — cieszymy się, że wszystko zagrało jak trzeba. Rafał i Tomek pewnie właśnie kłócą się o to, kto pierwszy chciał ją rozpakować, a Michał po cichu pilnował, żeby było „pełen profesjonalizm w każdym calu” 😉
Zapraszamy na Kazimierz po kolejne muzyczne grzechy… albo po prostu pogadać o gitarach 😎🎶
Bardzo szybka i sprawna obsługa. Zakupiony towar bezpiecznie dostarczony do odbiorcy.
Dzięki wielkie za opinię! 🙌
Cieszymy się, że gitara Randon dotarła szybko i bezpiecznie – kurier chyba grał w naszym zespole 😉📦🎸 Stroik, korbka i pokrowiec też dostały VIP‑owskie traktowanie, bez rock’n’rollowych wstrząsów po drodze.
Michał na pewno uśmiecha się teraz gdzieś między kartonami, a Rafał z Tomkiem pewnie i tak kłócą się, kto zapakował lepiej 😄
Jakby sprzęt chciał jeszcze jednego koncertu albo upgrade’u – zapraszamy na Kazimierz (albo znowu online)! 🤘🎶
Deska do krojenia bardzo dobrze zapakowana , szybka wysyłka wszystko się zgadza , polecam 😊
Odpowiedź ze sklepu skladmuzyczny.pl
Dzięki wielkie za opinię! 🙌 Cieszymy się, że Fender Stratocaster w wersji kuchennej dotarł bezpiecznie i na czas — pakujemy deski jak vintage gitary na trasę koncertową 😎📦
Miło wiedzieć, że wszystko zagrało jak trzeba, nawet jeśli tym razem było to granie… nożem, nie kostką 🎸🔪
Jakby kiedyś przyszła ochota na coś strunowego (albo kolejną deskę do bisu), zapraszamy na Kazimierz — zawsze gramy do końca 🍻🎶
Można tak bez końca *****
Kolejny zakup i kolejne mega zadowolenie. Najlepsi z najlepszych
Odpowiedź ze sklepu skladmuzyczny.pl
Panie Krzysztofie, wielkie dzięki za taką opinię – serio, takie rzeczy czyta się u nas głośno i z dumą, jak dobre solo w środku koncertu 😄⭐
Kolejny zakup i kolejne mega zadowolenie brzmi dla nas jak piękna tradycja, którą zamierzamy pielęgnować lepiej niż gitarę vintage. Widzę solidny, sceniczny zestaw: racki zwarte jak perkusja przed próbą, mikrofony gotowe do akcji, a kable bez skręcania się w węże bojowe 🎤🎛️
Skoro sprzęt poleciał w trasę, tym bardziej cieszy, że wszystko siadło idealnie i gra jak należy – dokładnie tak, jak lubimy. My tu na Kazimierzu dalej kłócimy się o drobiazgi (Rafał z Tomkiem, wiadomo 😅), ale w jednym jesteśmy zgodni: jak sprzęt ma działać, to działać ma perfekcyjnie.
Dzięki za zaufanie i zapraszamy na Kazimierz – nawet jeśli tylko wirtualnie po kolejny koncertowy zestaw 🚚🎶
Serdecznie polecam. Obsługa bardzo dobra.
Odpowiedź ze sklepu skladmuzyczny.pl
Dzięki wielkie za opinię i polecajkę! ❤️ Cieszymy się, że obsługa zagrała czysto — bez fałszu i bez zbędnych solówek 😄 Pokrowiec na ukulele już pewnie dumnie chroni instrument przed światem (i krakowską pogodą). Jeśli kiedyś będziesz w okolicy, zapraszamy na Kazimierz — u nas zawsze jest dobra atmosfera i zero przerw reklamowych 🎸✨
Gra i śmiga
Z nowymi strunami i po regulacji gra aż miło. Na pewno wrócę, kto wie może po kolejną gitarę...
Odpowiedź ze sklepu skladmuzyczny.pl
Dzięki wielkie za opinię! 🤘 Skoro po pierwszym setupie Ibanez GRG320FA gra i śmiga, to znaczy, że wszystko zagrało jak dobrze zestrojony riff 🎸 Łukasz od regulacji gitar mówi, że nowe struny + setup to jak kawa na Kazimierzu — nagle świat ma sens ☕😄 Fajnie, że wpadniesz znowu, a kolejna gitara sama się kiedyś pojawi… my tylko otwieramy drzwi 😉 Zapraszamy na Kazimierz! 🔥🎶
Odpowiedź ze sklepu skladmuzyczny.pl
Dzięki za opinię i za zaufanie – nawet jeśli kabel ma 6 metrów, to i tak czujemy to połączenie ❤️🎸
Mogami to już nie kabel, tylko filozofia sygnału: zero szumów, maksimum zen (sąsiedzi mogą nie docenić 😅).
Widzę, że poleciało wysyłkowo, więc kabel zrobił dłuższą trasę niż niektóre zespoły w trasie koncertowej 🚚🎶
Jak kiedyś będziesz w Krakowie, zapraszamy na Kazimierz – na żywo też mamy świetne brzmienie i jeszcze lepskie żarty.
Do następnego sygnału! 🔌🔥
Błyskawiczna realizacja, bardzo dobry kontakt.
Odpowiedź ze sklepu skladmuzyczny.pl
Dzięki wielkie za opinię! 🙌 Cieszymy się, że poszło błyskawicznie — szybciej niż ustawienie tempa w metronomie 🎵⚡ Statyw KB-2EX to solidny kompan do klawiszy, więc niech trzyma formę lepiej niż my po kawie ☕😄
Zapraszamy na Kazimierz po kolejne muzyczne gadżety albo po prostu na pogaduchy o sprzęcie — Rafał i Tomek pewnie znów będą się „kulturalnie” spierać, kto ma rację 😂🎸
Usługi lutnicze wykonane wzorowo - dostałem gitarę z wymienionymi strunami, ustawioną, wszystko odbyło się profesjonalnie i w obiecanym terminie.
Odpowiedź ze sklepu skladmuzyczny.pl
Bartłomieju, dzięki wielkie za taką petardę opinię! Twoja Ibanez RG Prestige brzmi teraz tak równo, że Rafał i Tomek przestali się kłócić… na całe 30 sekund, a Łukasz (nasz gitarowy ninja) puszcza oczko, bo struny wymienione i setup zrobiony jak trzeba. Jeśli coś jeszcze brzęczy, to tylko hejnał z Wieży Mariackiej — wpadaj na kolejne strojenie albo kawę w Kazimierzu! 🎸☕️😎
Odpowiedź ze sklepu skladmuzyczny.pl
Dzięki za opinię i za strunowy trust level 100% 🎸😄 Widzę, że Elixiry poleciały do Ciebie kurierem szybciej niż riff AC/DC na próbie – klasyka gatunku i zero kompromisów. Choć to była akcja stricte online (pozdrawiamy InPost i DPD 👋), to mentalnie i tak zapraszamy na Kazimierz, bo tam nawet struny brzmią lepiej. Jeśli kiedyś będziesz w Krakowie, wpadaj – Łukasz ogarnie gitarę, Michał uśmiechnie się za trzech, a Rafał z Tomkiem pewnie znów będą się „kulturalnie nie zgadzać” 😂 Do zobaczenia przy kolejnych strunach, paczce albo kawie ☕🎶
Świetne podejście do klienta, ludzkie, rzetelne i kompetentne
Odpowiedź ze sklepu skladmuzyczny.pl
Kingo, dzięki wielkie za taką opinię – aż nam struny w sklepie same się nastroiły 🤘😄
Cieszy nas, że pierwszy setup Twojego Ibaneza GRX40 przeszedł gładko jak solo w balladzie i że nasze „ludzkie, rzetelne i kompetentne” nie brzmi jak marketingowa bajka, tylko jak real deal.
Michał już się rumieni od tych pochwał, a Łukasz twierdzi, że teraz każda gitara po serwisie powinna mieć imię – możesz ochrzcić swoją przy następnej wizycie.
Wpadaj śmiało znowu na Kazimierz, czy to na poprawki, nowe zabawki, czy po prostu na gitarowe pogaduchy 🎸✨