Ważny od: 11 paź 2023
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy produktów. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, pomocna i miła. Wielu klientów docenia dostępność i jakość oryginalnych części. Zdecydowana większość klientów pozytywnie ocenia sposób pakowania i zabezpieczenia przesyłek, co wpływa na bezpieczeństwo produktów. Doceniana jest także szeroka oferta i dostępność części zamiennych. Wiele opinii wskazuje na skuteczne rozwiązywanie problemów technicznych i profesjonalne doradztwo ze strony pracowników. Pojawiają się sporadyczne zarzuty dotyczące komunikacji ze strony obsługi klienta. Niektórzy klienci kwestionują autentyczność niektórych części oraz zwracają uwagę na wysokie ceny, które bywają powodem rozczarowania. Zgłaszane są także braki części zamiennych dla starszych modeli oraz pojedyncze negatywne doświadczenia związane z reklamacjami i serwisem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniedysonserwis.pl
Dotyczy serwisowania odkurzacza po 2 latach używania
Szczotka do odkurzacza Dyson bardzo dobrze zapakowany. Szybka dostawa
Zamówienie turboszczotki
Tylko ORYGINALNE filtry mają wystarczającą jakość!
Bardzo dobra obsługa klienta
dysonserwis.pl