Ważny od: 16 cze 2023
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo pozytywnie oceniają jakość i solidność produktów oraz dbałość o detale, podkreślając piękne wykonanie i estetykę zarówno samych produktów, jak i opakowań. Doceniana jest również rzetelność firmy oraz ekspresowa i sprawna realizacja zamówień. Opinie na temat obsługi klienta są bardzo pochlebne, klienci chwalą sprawny kontakt i profesjonalizm.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewww.krainadrwala.pl
Produkty z najwyższej półki !
Produkty z najwyższej półki wykonane z dbałością o detale. Współpraca i podejście do klienta wzorowe. Polecam! Bartosz Płocica
Polecam. Szybka realizacja, piękne wykonanie.
Super jakość. Świetna obsługa. Wszystko na czas.
Lux malina
Rzetelna firma! Po pierwszych zamówieniach zostałem na dłużej. Czas realizacji zachowany, jakość produktów na wysokim poziomie, procesy reklamacyjne ekspresowe! W porównaniu do konkurencji, która również ma w nazwie drewno, to Kraina Drwala wygrywa po stokroć!
TOP obsługa
szybki, sprawnie, zgodnie z opisem - polecam - najlepsza jakość na Polskim rynku.
Szybko ,sprawnie ,dobra cena ,dziękuję 👊🏼🍀
Kolejne zakupy w Krainie Drwala oceniam pozytywnie. Szeroki asortyment, sprawna komunikacja i wysyłka. Bardzo doceniam inicjatywę, wspieram rodzimą produkcję i polecam!
Wszystko ok jak zawsze.
Polecam, solidnie, szybko i najlepsza jakosc.
www.krainadrwala.pl
- +48501620064