Ważny od: 25 sie 2022
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę produktów. Jakość produktów oceniana jest przeważnie bardzo wysoko, a klienci są zadowoleni z wykonania i materiałów. Obsługa klienta jest opisywana jako sprawna, uprzejma i pomocna. Produkty są najczęściej zgodne z opisem i zdjęciami. Często podkreślana jest także staranność, estetyka oraz solidność wykonania, a także ciepłota produktów, szczególnie płaszczy, czapek i skarpetek. Pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia dotyczące kontaktu z obsługą klienta. Sporadycznie występują rozbieżności między otrzymanymi produktami a ich opisem lub zdjęciami. Klienci zgłaszają również uwagi i sugestie co do rozmiarów produktów oraz ich zgodności z opisem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieMaleni.pl
- Maleni.pl
- moda@maleni.pl
- Wodzisław Śląski, POL
Maleni.pl
Jesteśmy firmą zajmującą się dystrybucją i sprzedażą detaliczną jak i hurtową odzieży damskiej na terenie Polski. Firma powstała w 2012 roku. Od tamtego czasu rozwijamy naszą sieć dystrybucji hurtowej...