Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieSklep FITREC
Fit galaretki bez cukru
Świetne artykuły. Uwielbiam galaretki fit bez cukru. Zakupiłam tym razem chyba wszystkie smaki😊.
Szybka dostawa. Polecam sklep
Szybko i bezproblemowo
Długi czas oczekiwania
OSZUSTWO!! Dostałam tylko jedna rzecz z mojego zamówienia, reszta nie dojechała, nie ma żadnego kontaktu mailowego ani telefonicznego, zwrotu środków też oczywiście nie otrzymałam. NIE POLECAM
Produkt jeszcze nie dotarł pomimo zamówienia go tydzień temu, przesyłka badana po 5 dniach roboczych. Dodatkowo paczka wysłana innaa metoda niż wybrałem. Miał być paczkomat InPost, a zamówienie zostało wysłane kurierem DHL.
Nie polecam, czas pakowania nieakceptowalny, zrezygnowałem z zamówienia, nie potwierdzili przyjęcia rezygnacji. Możliwe ze sklep w ogóle nie działa.
Nie otrzymałam zamówienia. Brak kontaktu firmą. Nie można się dodzwonić i nie odpisują na maile. Zamówienie złożyłam ponad 8 dni temu, a dzisiaj (07.03.2026) dostaję wiadomość, że zostało dostarczone. Żart.
towar dostarczony, wszystko ok, i dziekuję za gratisy:) budynie są wyborne!
Bardzo długi czas oczekiwania.
Wysyłajcie paczki na czas, a jak już nie wylatacie to chociaż zwracajcie pieniądze. Minął prawie miesiąc i ani nie mam paczki ani pieniędzy na koncie. NIGDY WIĘCEJ!
Mimo pomyłki z zamówieniem natychmiastowa naprawa błędu.
SUPER POLECAM !!!
Bardzo szybka dostawa, bardzo polecam
Przesylka zamowiona do Paczkomatu InPost wyslana na adres kurierem DHL. W paczce przeterminowane musli. Paczka tak genialnie spakowana, ze przy otwieraniu paczki zostalo uszkodzone opakowanie z budyniem. Po napisaniu @ - prosze podac nr konta zwrocimy kase. Numer konta wyslany - po tygodniu dalej cisza, brak odp brak kasy. Szkoda juz nawet nie pieniedzy a czasu.