Opinie łącznie (13) Opinie (13) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opiniesidoraconcept.pl

Profesjonalizm

Kontakt z sklepem bardzo dobry. Profesjonalne podejście i dobre doradztwo. Panie pomogły mi w wyborze fotela. Szczegółowo opowiedziały o różnicach, nie naciągały na droższy, tylko dopasowały się do moich oczekiwań. Wysoka jakość wykonania. Szybki czas dostawy.

Super sklep i produkt

Za ilość funkcji i rozwiązań technicznych cena tego fotela jest niska w porównaniu do konkurencji. Super produkt i żadnego montażu. Fotel wystarczy wyjąć z kartonu. Wysyłka bardzo szybka w dwa dni paleta z fotelem była dostarczona a sam fotel wniesiony do mieszkania. Wszystko sprawnie i bezproblemowo.
Pojechałam tylko obejrzeć fotel i od razu się zakochałam. To jest to czego szukałam, w tej cenie nie znalazłam nigdzie masażu 4 D. Panie wszystko mi pokazały i objaśniły. wiem że to mój prywatny masażysta od teraz
To najlepszy fotel z dotychczasowych! Robot masujący wie gdzie i jak mocno ucisnąć. Nie spodziewałem się tak doskonalego masażu. Zaskoczenie level hard! Dziekuję

Bardzo dobra jakość produktu i rewelacyjna obsługa!

Bardzo dobra jakość wykonania i dbałość o detale sprawiają, że na pewno wrócę po kolejne zakupy. Kontakt ze sklepem również na plus, profesjonalna i miła obsługa.

Super kontakt ze sklepem. Pani Ola pomogła mi w wyborze produktu, udzieliła mi też wszystkich informacji. Jestem zachwycona urządzeniem - to był świetny zakup.
Szybko i milo zostalem obsłuzony i poinstruowany o obsłudze fotela.Polecam
Krótki czas dostawy…,

Odpowiedź ze sklepu sidoraconcept.pl

Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię. Cieszymy się, że zakupy w naszym sklepie spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty oraz obsługę na najwyższym poziomie, dlatego Państwa satysfakcja jest dla nas niezwykle ważna. Zapraszamy do ponownych zakupów i pozostajemy do Państwa dyspozycji.
Nie otrzymałam jeszcz zamówionego towaru. Prosze o pilną odpowiedź. Barbara. Ackermann

sidoraconcept.pl

Choć SidoraConcept to zupełnie nowa marka, znamy się przecież od lat... Od 2015 roku tworzymy w Polsce markę Casada healthcare: ekskluzywne, świetne jakościowo produkty i obsługa na najwyższym poziom...