Ważny od: 22 kwi 2026Ważny
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesidoraconcept.pl
Kupiony materac z myślą o chłodnej jesieni i mroźnej zimie. Jestem mile zaskoczony jak bardzo dobrze ogrzewa ciało, wejście do zimnego łóżka i wyjście z niego nabierze innego wymiaru z tym ogrzewanym materacem. Jeśli spełnia również funkcję zdrowotne to super ale głównym celem jest grzać moje ciało.
Profesjonalizm
Kontakt z sklepem bardzo dobry. Profesjonalne podejście i dobre doradztwo. Panie pomogły mi w wyborze fotela. Szczegółowo opowiedziały o różnicach, nie naciągały na droższy, tylko dopasowały się do moich oczekiwań. Wysoka jakość wykonania. Szybki czas dostawy.
Super sklep i produkt
Za ilość funkcji i rozwiązań technicznych cena tego fotela jest niska w porównaniu do konkurencji. Super produkt i żadnego montażu. Fotel wystarczy wyjąć z kartonu. Wysyłka bardzo szybka w dwa dni paleta z fotelem była dostarczona a sam fotel wniesiony do mieszkania. Wszystko sprawnie i bezproblemowo.
Produkt godny polecenia , bardzo dobrze wykonany , bardzo duży wybór masaży i możliwość dostosowania do swoich potrzeb
Pojechałam tylko obejrzeć fotel i od razu się zakochałam. To jest to czego szukałam, w tej cenie nie znalazłam nigdzie masażu 4 D. Panie wszystko mi pokazały i objaśniły. wiem że to mój prywatny masażysta od teraz
Wszystko było super! Szybką realizacją zamówienia i bardzo dobra obsługa klienta
Świetny sklep! Miła obsługa i profesjonalne doradztwo.Polecam
To najlepszy fotel z dotychczasowych! Robot masujący wie gdzie i jak mocno ucisnąć. Nie spodziewałem się tak doskonalego masażu. Zaskoczenie level hard! Dziekuję
Bardzo dobra jakość produktu i rewelacyjna obsługa!
Bardzo dobra jakość wykonania i dbałość o detale sprawiają, że na pewno wrócę po kolejne zakupy. Kontakt ze sklepem również na plus, profesjonalna i miła obsługa.
Super kontakt ze sklepem. Pani Ola pomogła mi w wyborze produktu, udzieliła mi też wszystkich informacji. Jestem zachwycona urządzeniem - to był świetny zakup.
Szybko i milo zostalem obsłuzony i poinstruowany o obsłudze fotela.Polecam
Jestem bardzo zadowolony, polecam!
Szybka realizacja zamówienia
Dostawa w terminie.
- +48957800020
- sidoraconcept.pl
- sklep@sidoraconcept.pl
- Gorzów Wielkopolski, POL
Choć SidoraConcept to zupełnie nowa marka, znamy się przecież od lat... Od 2015 roku tworzymy w Polsce markę Casada healthcare: ekskluzywne, świetne jakościowo produkty i obsługa na najwyższym poziom...