Opinie łącznie (36) Opinie (33) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

metalowedekoracje.pl nie zweryfikował/-a tego profilu.Dowiedz się więcej.

Dostateczny

Niektórzy klienci pozytywnie oceniają jakość produktów, zwracając uwagę na ich solidność i estetykę wykonania. Pojawiają się również pojedyncze opinie chwalące indywidualne podejście firmy do obsługi klienta. Wielu klientów wskazuje jednak na poważne problemy, takie jak brak realizacji zamówień, częste opóźnienia lub niedotrzymywanie terminów dostaw. Zgłaszane są także trudności w kontakcie z firmą, nieodpisywanie na maile i nieodbieranie telefonów. Klienci czują się oszukani z powodu braku zwrotu pieniędzy oraz niskiego poziomu profesjonalizmu i kompetencji obsługi klienta.

Opiniemetalowedekoracje.pl

Jestem bardzo zadowolona z zamówionej rzeźby! Na realizację czekałam kilka dni więcej, niż deklarowany termin, ale było warto bo rzeźba idealnie uzupełnia moje wnętrze :)
Zamówienie zrealizowane poprawnie. Kontakt mailowy szybki i konkretny. Widać, że firma ogarnęła wcześniejsze problemy organizacyjne. Produkt zdecydowanie na plus.
Drugie zamówienie w Metalowych Dekoracjach i tym razem wszystko na plus. Podstawa do stołu ciężka, stabilna, dobrze zapakowana. Obsługa znacznie lepsza niż kiedyś
Polecam sklep i obsługę - szczególnie Panią Anię. Zamówiłem podstawę według własnych potrzeb i wszystko zostało wykonane w super jakości.
Dramat. Zero kontaktu mimo pisani maili, nikt nigdy nie odbiera telefonu, zamówienie ze stycznia do dziś (marzec) nie przyszło. Zero reakcji ze strony firmy. Nie polecam. Oszustwo.
Piękny metalowy zegar! Solidnie wykonany, stylowy i świetnie pasuje do wnętrza. Zdecydowanie polecam
Zamówiona podstawa dotarła terminowo . Jakość naprawdę godna polecenia . Napewno jeszcze wrócę do tego sklepu

Jakość produktow rewelacyjna, warto bylo czekac troche dluzej
Szukam osób, które zostały oszukane przez firmę i nie udało się zrealizować ich zamówień, były zwodzone obietnicami wysyłki towaru przez kilka tygodni i nie odzyskały wpłaconych pieniędzy. Jestem w trakcie składania skargi do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów i zależy mi na zgromadzeniu jak największej liczby podobnych przypadków, aby wzmocnić naszą sprawę. Jeśli ktoś miał podobne doświadczenia, proszę o kontakt (hayma@tlen.pl)
Firma od kilku tygodni nie dostarczyła mi towaru ani nie zwróciła pieniędzy mimo już dwóch monitów telefonicznych. Pani na infolinii zwodzi, że za kilka dni zostanie dokonana dostawa. Ewidentne nieuczciwe działanie.
Również zostaliśmy oszukani . Ani towaru ani zwrotu pieniędzy. Firma krzak a nie gazela biznesu. Omijajcie szerokim łukiem.
Oszustwo!! W dwa miesiące nie zrealizowali zamówienia, nie odpisują na maile, nie odbierają telefonów. Pieniądze przepadły.
Miesiąc temu zamówiłem 2 wieszaki za ponad 700 zł - brak dostawy, brak zwrotu wpłaconych środków. Oszuści.

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.

metalowedekoracje.pl

Jesteśmy polskim producentem oryginalnych metalowych elementów wyposażenia i dekoracji nowoczesnych wnętrz oraz autoryzowanym dystrybutorem oświetlenia. Wszystkie produkty cechuje wysoka jakość wykon...