Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemonologo.pl
Zamówienie CFAMBZFCB
Od listopada 2025 czekam na realizację zamówienia.Po licznych i nieudanych próbach kontaktu z firmą 24 grudnia w trakcie rozmowy telefonicznej dowiedziałam się że firma kurierska zgubila otóż nieszczęśliwie nadana do mnie przesyłkę.Pan zapewnił mnie że firma monologo uszyje dla mnie nowe bluzki
Mamy kwiecień 2026 bluzek brak,zaginiona przesyłka w aplikacji przewoźnika zmieniła tymcxssem status na "archiwalna".Nie wiem czy to kataklizm na plantacji bawełny,awaria szwalni,nagła i dłuuuuugoterminowa niedyspozycja wszystkich pracowników.Nie wiem tego ponieważ firma zamilkła konsekwentnie zapewne zawstydzona niepomiernie sytuacją 😉 Szkoda, że słowa uczciwość to tylko pojęcie ze słownika wyrazów obcych dla tego "tworu".Szkoda że nadal radośnie inforja mnie mailowo o atrakcyjnych promocjach.Ja to tylko tutaj tak zostawię ku przestrodze potencjalnych klientów
Ciuchy generalnie spełniły moje oczekiwania, ale nie wiadomo gdzie są szyte, czy etycznie. Ludzie się skarżą na problemy ze zwrotami. Trudno przewidzieć czas dostawy. Wygląda to wszystko na import z Chin i bardzo wysoki narzut. Ogólnie pozycjonują się na casualową markę premium, ale moim zdaniem, za te pieniądze, lepiej kupić coś projektowanego i szytego w PL. Aha, i banują komentarze na FB, to coś mówi też.
Ostrzegam !!!!!
Czekam na zwrot pieniędzy już drugi miesiąc, połączenia telefoniczne odrzucane, odpowiedzi na mail - zero. Pierwsze moje takie doświadczenie. Nie odpuszczę.
Przestrzegam przed zakupami w sklepie MONOLOGO. Towar przyszedł wątpliwej jakości. Po odesłaniu - brak kontaktu, brak zwrotu środków. Kolejnym krokiem będzie kontakt z rzecznikiem praw konsumenta
Firma przyjela zwrot ubrań i od 5 miesiecy nie zwraca pieniędzy za zwrocony towar. Nie odpowiada na e-maile, telefony ani nie odbiera listow poleconych z wezwaniem do zwrotu pieniędzy.
Po zwrocie towaru sklep nie oddaje pieniędzy! Brak kontaktu zwrotnego, unikają odpowiedzi.
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.