Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Opinie łącznie (12 855) Opinie (6078) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości, skuteczne i godne zaufania. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, uprzejma i sprawna. Smak suplementów zazwyczaj spotyka się z pozytywnymi opiniami. Szeroki wybór produktów oraz solidne i bezpieczne pakowanie również są doceniane przez użytkowników. Część osób chwali atrakcyjne ceny i dostępność promocji. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące ograniczonej dostępności niektórych produktów oraz braków magazynowych. Niektórzy klienci zgłaszają również pojedyncze zastrzeżenia do obsługi klienta. Wskazywane są także oczekiwania dotyczące większej liczby promocji lub gratisów przy większych zamówieniach. Zdarzają się głosy krytyki dotyczące nadmiaru opakowań lub kwestii ekologicznych, a także sporadyczne uwagi o brakujących produktach lub błędach w realizacji zamówień.

OpinieOlimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Super!!!

Ekspresowa wysyłka - wieczorem zlożylem zamówienie, następnego dnia w południe dostałem paczkę. Towar zgodny z opisem i zamówieniem - polecam!!!

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że szybkość wysyłki i zgodność z opisem spełniły Twoje oczekiwania. Zależy nam, aby każdy klient był zadowolony z obsługi i jakości produktów. Zapraszamy ponownie!
Super sprawnie, zamowienie ogarnięte przez sympatyczną panią. Niestety wcześniej nie dostałam żadnej informacji o braku w towarze - fakt outletowym ale chciałabym to jednak wiedzieć przed odbiorem zamówienia a nie już przy odbiorze

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Dziękujemy za opinię i cenne wskazówki. Zależy nam na pełnej transparentności, więc postaramy się poprawić komunikację dotyczącą dostępności produktów, aby klient był na bieżąco. Cieszymy się, że obsługa spełniła oczekiwania i liczymy na kolejne zakupy.

Na czas, kompletnie, bezproblemowo. Choć uważam, że zamówienia opiewające na prawie 500 zł mogłyby mieć jakiś mały gratis/próbkę/ gadżet za parę złotych na zachętę do dalszej współpracy, ale może jestem staroświecki ;)

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Dziękujemy za szczerą opinię i doceniamy sugestię dotyczącą gratisów przy większych zamówieniach. Dbamy o to, aby każdy klient czuł się u nas dobrze, dlatego z chęcią rozważymy takie rozwiązania w przyszłości. Miło nam, że wszystko przebiegło bezproblemowo i zamówienie spełniło oczekiwania.
Lepsze promocje przy większych zestawach,np za 1000zl wiekszy rabat za 1500 kolejny próg i td. Bo często u waszych partnerów jest taniej niz u was a wolał bym jedno wielkie zamówienie u was zrobić.

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Rozumiemy Twoje oczekiwania i dokładamy starań, żeby nasze promocje były jak najbardziej atrakcyjne. Staramy się oferować konkurencyjne ceny, ale jednocześnie zależy nam na jakości i wygodzie zakupów w jednym miejscu. Zachęcamy do śledzenia naszych ofert – często pojawiają się specjalne rabaty i pakiety, które mogą Cię zainteresować. Jeśli masz dodatkowe sugestie, chętnie je usłyszymy, napisz do nas!
Podobało mi sie, ze produkty byly dostepne online poniewaz w punkcie w G.Krakowskiej brak. Punkt za szybka realizacja zamowienia.

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że mogliśmy szybko i wygodnie spełnić Twoje oczekiwania. Zależy nam na dostępności produktów online, by zakupy były jak najprostsze. Zapraszamy ponownie – zawsze staramy się działać sprawnie i na czas.

Dobre bo Polskie!

Nie raz miałem postanowienie aby przejść na zdrowy tryb życia, lecz jak każdy wie łatwo jest powiedzieć a ciężej wprowadzić to w życie. Zacząłem stosować kreatyne , bialko oraz spalacz tłuszczu firmy Olimp i po pierwszych 2 tygodniach widać rezultaty (hantle /jazda na rolkach). To jeszcze bardziej motywuje! Z tego miejsca mogę polecić każdemu tą firmę! No i oczywiście wisienka na torcie to Polska firma 😀🫶💪💪💪

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Bardzo się cieszymy, że nasze suplementy pomagają Ci w realizacji celów i motywują do dalszej pracy nad sobą. To dla nas ogromna satysfakcja, gdy widzimy takie efekty i pozytywne opinie. Dziękujemy za polecenie i zaufanie – trzymamy kciuki za dalsze postępy!
Białko godne polecenia , przy zdrowej diecie i uzupełnieniu białkiem masa leci do góry. Smak kokos w moim subiektywnym odczuciu bardzo dobry i rozpuszcza sie tez dobrze .

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Cieszymy się, że nasze białko kokosowe spełnia Twoje oczekiwania i wspiera Twoje cele. Dokładamy starań, aby smaki były naturalne i przyjemne, a rozpuszczalność na wysokim poziomie. Dziękujemy za pozytywną opinię i życzymy dalszych sukcesów w treningach.
Jak na mój gust - produkt najgorszy ze wszystkich, które wcześniej zamawiałem. Twarde, że można pokaleczyć dziąsła, no i ta biała masa działa odpychająco, w ofercie tego nie zauważyłem, zafascynowany wcześniejszymi zakupami.

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Dziękujemy za szczerą opinię. Przykro nam, że produkt nie spełnił Twoich oczekiwań – dbamy o najwyższą jakość i staramy się, aby nasze suplementy były komfortowe w użytkowaniu. Chętnie pomożemy i wyjaśnimy szczegóły – zachęcamy do kontaktu z obsługą, aby znaleźć najlepsze rozwiązanie.
Bardzo szybka wysylka @ ten sam dzień, w kilka godzin. Dobra obsluga klienta, odbierają telefony! Rewelacja ze nie tylko chat bot…

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że nasza szybka wysyłka i osobista obsługa spełniają oczekiwania. Zależy nam na tym, by kontakt z nami był jak najbardziej przyjazny i pomocny. Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania, jesteśmy do dyspozycji.
Bardzo szybka wysyłka. Następnego dnia już w paczkomacie. Towar ma dobre parametry i najniższą liczbę kalorii w tej wadze. Testowałem sporo i Xplode na chwilę obecną jest top .

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Dziękujemy za pozytywną opinię i docenienie szybkiej realizacji zamówienia. Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Twoje oczekiwania odnośnie parametrów i kaloryczności. Miło słyszeć, że Xplode jest w Twoim topie – dbamy o jakość i skuteczność suplementów, abyś mógł osiągać swoje cele.

Niestety zamówienie zostało zaakceptowane pomimo braku 1 z produktów, na szczęscie wszystko udało sie na miejscu wyjaśnic :)

Kreatyna i melisa którą zamówiłem przyszły bardzo szybko do sklepu, i mogłem bez problemów odebrać swoje zamówienie. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Dzięki za pozytywną opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie i jesteś zadowolony z szybkiej dostawy. Dbamy o to, aby zamówienia docierały do klientów jak najszybciej, a obsługa była na wysokim poziomie. Polecamy się na przyszłość!
Polecam i jestem zadowolony z obsługi sklepu profesjonalne podejście do klienta towar czekał na klienta odstawiony.

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Dziękujemy za pozytywną opinię i miłe słowa na temat obsługi. Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie i produkt był na czas. Zależy nam na tym, żeby każdy klient czuł się u nas dobrze i komfortowo.

Szybka przesyłka - Kreatyna i jest moc;)

Szybka przesyłka rewelacja. Towar bardzo dobry ten zestaw kreatyn to petarda. Widać ogólny progres. Bcaa cudownie się komponuje i wspomaga po treningu. Co do smaków to ananas i cytryna jak dla mnie idealne połączenie. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszego zestawu kreatynowego oraz BCAA, a smaki ananas i cytryna przypadły Ci do gustu. Dbamy o to, żeby przesyłki docierały szybko i produkty spełniały oczekiwania. Dziękujemy za polecenie i życzymy dalszych efektów treningowych.
Szybka wysyłka, produkty godne polecenia. Stosuje od dawna. Olimp to jedna z moich ulubionych marek.
Wspaniały produkt. Zawsze o nim marzyłem. Bez suplementów życie nie ma sensu. Dobrze że wszystko dotarłoby czas.

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Twoje oczekiwania i towarzyszy Ci w codziennej suplementacji. Dokładamy starań, aby dostarczać wysokiej jakości produkty na czas, bo zależy nam na Twojej satysfakcji. Dziękujemy za pozytywną opinię i życzymy wielu sukcesów w treningach!
Witaminy dostałem bardzo szybko. Produkty były bardzo dobrze zapakowane. Jakość witamin dla sportowców 40+ jest bardzo dobra ----odpowiada mi. Cena była atrakcyjna.

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Cieszymy się, że szybka wysyłka i solidne zapakowanie spełniły Twoje oczekiwania. Staramy się oferować produkty najwyższej jakości, szczególnie te dedykowane sportowcom 40+. Dziękujemy za pozytywną opinię o cenie i jakości, to dla nas motywacja do dalszej pracy.
Ekspresowa wysyłka. Wysoka jakość produktów. Polska firma, długa i jasna historia. Zbudowana marka i zaufanie. Dlatego jestem Waszym klientem. Dlaczego nie można kupić już Garlicin?

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię i zaufanie. Cieszymy się, że nasze produkty i historia marki są dla Ciebie ważne. Jeśli chodzi o Garlicin, aktualnie mamy chwilową niedostępność, ale pracujemy nad tym, żeby jak najszybciej znów był dostępny. Zachęcamy do śledzenia naszej strony i kontaktu, chętnie pomożemy.
Suplementy które dostałem są pierwsza klasa , żadne podróbki tylko orginalny sort. Przesyłka spakowana porządnie bez amatorki. Napewno jeszcze skorzystam

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Bardzo się cieszymy, że nasze suplementy spełniły oczekiwania i dotarły w nienaruszonym stanie. Dokładamy starań, by wysyłać wyłącznie oryginalne produkty i dbać o odpowiednie zabezpieczenie przesyłek. Z niecierpliwością czekamy na kolejne zamówienia i dziękujemy za zaufanie.

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.