Opinie łącznie (3164) Opinie (81) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci często chwalą szybką i sprawną dostawę. Doceniają również, że produkty są zgodne z opisem i zamówieniem. Większość osób jest także zadowolona z zabezpieczenia paczek podczas transportu, a wielu klientów pozytywnie ocenia jakość wykonania i detale produktów. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi o problemach z doręczeniem przesyłek. Opinie na temat jakości produktów są mieszane – niektórzy klienci wyrażają rozczarowanie. Zdarzają się także pojedyncze przypadki uszkodzeń lub niewystarczającego zabezpieczenia przesyłek.

Opiniepixel-shop.pl

Wszystko idealnie. Przesyłka wysłana bardzo szybko. Zapakowana bezpiecznie a zamówiony produkt wygląda pięknie. Obawiałam się że może wyglądać „plastikowo:)” a jest naprawdę super 😊
Bardzo solidna firma. Nie po raz pierwszy tu kupuję. Zawsze wszystko jest doskonałej jakości i wysyłane oraz dostarczane terminowo. Polecam.
Super sklep dlatego daje 5 gwiazdek Niestety zero bo dostałam maila że otrzymałam paczkę a tak naprawdę czekam do teraz

Figurka Garrusa

Świetna figurka, dobrze wykonana, dbałość o detale. Polecam, moja ulubiona postać z gry Mass Effect.

Rewelacja

Wszystko zgodne z zamówieniem, figurka piękna i dobrej jakości a dostawa bardzo szybka!
Wszystko przebiegło sprawnie i zapewne jeszcze nie raz zakupie w tym sklepie :)
Wszystko przyszło o czasie, było dobrze zapakowane i zgodne z zamówieniem :)
Bardzo szybka wysyłka, już 2h po zakupie (około godz. 13-14).
Polecam z całego serca 🔥 Dobrze pakują zamówienia
Polecam, wszystko szybko sprawnie zgodnie z opisem .
Bardzo szybka wysyłka. Wszystko ok. Polecam!
Świetna strona, świetne produkty. Cool!

No tak średnio bym powiedział

Super czapka, niezła koszulka, beznadziejne skarpety i marna figurka. PS: Paczka w ogóle niezabezpieczona, na pewno nie zamawiałbym tam delikatnych przedmiotów: dużych figurek, ceramiki...
Wszystko odbyło się ok
szybko i sprawnie
Wszystko super 🤩

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.

• pixel-shop.pl
  • Chorzów, POL

pixel-shop.pl

Sklep Pixel-shop.pl zajmuje się sprzedażą licencjonowanych gadżetów z najbardziej znanych i lubianych seriali oraz gier. W naszej ofercie znaleźć można różnorodne i unikalne produkty dla fascynatów ni...