Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną, sprawną i bezproblemową dostawę zamówionych produktów. Wyroby oceniane są głównie jako wysokiej jakości, skuteczne i często przekraczające oczekiwania użytkowników. Wielu klientów docenia profesjonalizm, szybkość i uprzejmość obsługi, zwłaszcza w sytuacjach problemowych. Klienci zauważają również estetyczne, staranne i solidne opakowanie produktów. Większość klientów podkreśla, że otrzymane produkty były zgodne z opisem i zamówieniem. Pojawiają się jednak pojedyncze przypadki braków w zamówieniach oraz głosy niezadowolenia dotyczące skuteczności działania produktów. Niektórzy klienci wskazują także na drobne niedociągnięcia techniczne opakowań.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieslaviclabs.com
Generalnie na plus.
Ogólnie wszystko w porządku, jedyny mankament to przy ściąganiu kapsla/plomby albo bardzo brzydko się odrywa albo schodzi całkowicie.
Do element do poprawki.
Szybka dostawa. Co do skuteczności to dopiero testuję :)
Produkt dotarł do mnie szybko i bez problemów.
Szybka wysyłka, wszystko zgodne z zamówieniem
Wszystko było w porządku. Szybka wysyłka, zgodność zamówienia.
Bardzo szybka wysyłka i jakość towaru
Szybka wysyłka, super zapakowane. Polecam
Świetna jakość, zamówię na pewno ponownie. Ekspresowa wysyłka, bardzo profesjonalnie zapakowany towar.
Szybka dostawa ładnie zapakowane.
Szybko i bez kłopotów mam nadzieję że preparat działa dobrze
polecam szybka wysyłka miła obsługa dobre preparaty
Jestem zadowolony z efektów
Ładne estetyczne opakowanie
Petarda
Działa wszystko ok
Szybka dostawa i jakoś miło
Super wygodnie, sprawnie.
Usługa i produkt zgodny z deklaracją. Polecam.
Wszystko tak jak ma byc
Szybka realizacja zamowienia
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.