Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Bogaty wybór autentycznych chorwackich produktów jest wysoko ceniony przez klientów. Klienci regularnie podkreślają profesjonalizm, uprzejmość i pomocność obsługi klienta. Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości oferowanych produktów. Większość klientów chwali solidne zabezpieczenie przesyłek. Ceny produktów są uznawane za atrakcyjne. Pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące uszkodzeń przesyłek. Niektórzy klienci proszą o zachowanie konkurencyjności cen.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesmakidalmacji.pl
Kawałek Chorwacji w Polsce
Nie jest tajemnicą że bycie Chorwatem w Polsce może sprawić, że osoba często będzie tęskniła za wieloma autentycznymi chorwackimi produktami. Na szczęście, Smaki Dalmacji oferuje większość popularnych i pysznych smakołyków z naszych chorwackich korzeni (nie tylko z Dalmacji). Dodatkowo, butelka Cockti w prezencie była miłą niespodzianką.
Odpowiedź ze sklepu smakidalmacji.pl
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że oferta spełnia oczekiwania
Niesamowity sklep, najlepsza oliwa w Europie
Bardzo dobra jest informacja o terminie przydatności produktu, zarówno przy produkcie jak i jest widoczna w koszyku. Uwielbiam to. Robię zakupy na dłuższy czas, mrożę i etc. więc ta informacja jest bezcenna.
Oliwa z Europy zachodniej (często oszukana) wypada słabo na tle oliwy z Chorwacji. Podoba mi się też coraz większy asortyment. Paczkę otrzymałem ekspresowo, poniżej 20h
Dziękujemy!
Takie opinie to dla nas prawdziwa premia i napiwek za robotę 💚
Prawdopodobnie najlepszy sklep…
Ogólnie prawdopodobnie najlepszy sklep z importowanymi produktami spożywczymi (głownie ale nie tylko!) z jakiego mam przyjemność korzystać. Polecam w 100%
Ostatnio nawet zdarzył się pewien wypadek przy dostawie ale obsługa klienta w Smaki Dalmacji natychmiast zrekompensowała wszelkie niedogodności i to z nadwyżką więc teraz wiem że zawsze można liczyć na wzorową pomoc także po zakupie. A same smaki Dalmacji to dosłownie cos czego warto spróbować!
Dziękujemy za opinię.
Cieszy nas, że jakość produktów i obsługa po zakupie spełniły oczekiwania, nawet w trudniejszej sytuacji.
Takie sygnały są dla nas najważniejsze.
Dobrze że Was znalazłam 😀
Bardzo dobrze kupuje mi się u Was. Produkty, które kojarzą mi się z wakacjami, z ukochaną Chorwacją pozostają „ na wyciągnięcie ręki”. Dziękuję. Za szybkość realizacji zamówień ( nawet gdy produkt nie jest od razu dostępny, to Wy trzymacie rękę na pulsie😊)
Odpowiedź ze sklepu smakidalmacji.pl
Dziękujemy za tak miłe słowa! 😊
Polecam zakupy w tym sklepie
Tylko w sklepie Smaki Dalmacji można kupić mój ulubiony napój..Schweppes Targerine by Coca-Cola...nie do podrobienia i od kąd pamiętam...44 lata temu na granicy Rumunia-Bułgaria po raz pierwszy piłem go ...do dzisiaj ten sam smak...
Odpowiedź ze sklepu smakidalmacji.pl
Dziękujemy za opinię i polecenie. Cieszymy się, że możemy oferować Panu Schweppes Tangerine i przywoływać takie wspomnienia!
Gratuluję wprowadzenia win. Czy jest możliwość wprowadzenia do oferty wina Dingac Matusko i lodów Sniegulica firmy Ledo? Lody są stosunkowo tanie ale bardzo pyszne. I jeszcze dobrze byłoby powrócić do sardynek w oliwie firmy Podrawka. Te, które są teraz nie są tak dobre jak Podrawki. Poza tym gratuluję zwiększenia asortymentu. Jest już z czego wybierać. Życzę powodzenia.
Panie Marku,
serdecznie dziękujemy za wsparcie przez te wszystkie lata! 🙏
Wina to temat ciekawy, ale też wymagający – dopiero się w niego wdrażamy 🙂
Dingač Matuško planujemy dodać, być może pojawi się już w przyszłym tygodniu.
Sniegulica niestety nie przetrwała ostatniej dostawy – kolejna planowana jest na grudzień.
Sardynki Podravka (EVA) są obecnie w trakcie zmiany opakowania, dlatego mimo prób nie mamy do nich chwilowo dostępu.
Dziękujemy za cenne sugestie – na pewno weźmiemy je pod uwagę.
Do zobaczenia i pozdrawiamy serdecznie! 💙🇭🇷
Możliwość odbioru osobistego to dla mnie fajna sprawa. Co więcej mogę powiedzieć. Cieszę się że mam dostęp do chorwackich produktów tu na miejscu.
Odpowiedź ze sklepu smakidalmacji.pl
Dziękujemy za opinię i odwiedziny.
Cieszymy się, że odbiór osobisty i dostępność produktów spełniają oczekiwania!
Regularne zakupy
Zakupy robię już od kilku lat. Po powrocie z wakacji w Chorwacji. Płyny do płukania prania. Za każdym razem szybko i sprawnie. Bardzo pomocna obsługa. Dlatego jestem wierną klientką i wracam regularnie po moje zapachowe wspomnienia z wakacji.
Dziękujemy bardzo! <3
Odwiedzam Dalmację - Kuciste , corocznie i mam duży sentyment do tego miejsca .
Obsługa wysyłkowa świetna, szybkość realizacji - express. Dziękuję.
Korzystam ze sklepu już kolejny raz. szkoda , że nie znalazłem likieru figowego w mniejszych opakowaniach.
Pozdrawiam serdecznie
Adam
Odpowiedź ze sklepu smakidalmacji.pl
Dziękujemy za tak miłe słowa i zaufanie przy kolejnych zakupach.
Dziękujemy też za sugestię dotyczącą likieru figowego w mniejszych opakowaniach — przekazujemy ją do działu zakupów.
Jestem bardzo zadowolona z produktów jakie u Państwa w firmie zamawiam. Od 21 lat jeżdze kilka razy w roku na Jużną dalmacjęi te wszystkie produkty zakupuję gdy jestem na miejscu. Pozytyw jest taki , że gdy wracam do Polski nie muszę tego samochodem przywozić.
Odpowiedź ze sklepu smakidalmacji.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i zaufanie.
Cieszymy się, że możemy ułatwić Pani powrót do Smaków Dalmacji w Polsce :)
Opinia do zamówienia - polecam
Paczka dotarła szybko, produkty były jeszcze zamrożone, ale gdyby dotarły 2-3 godziny później były by rozmrożone.
Trzeba bardziej zabezpieczyć towar przed rozmrożeniem.
Odpowiedź ze sklepu smakidalmacji.pl
Dziękujemy za informacje i opinię!
Możliwość odbioru osobistego! Podjeżdżam w wolnej chwili i nie muszę się śpieszyć jak do paczkomatu.
Odpowiedź ze sklepu smakidalmacji.pl
Na ten moment liczba odbiorów osobistych jest niewielka, dlatego możemy przechowywać Państwa zamówienia do 7 dni w odpowiednich warunkach temperaturowych — co jest znacznie dłuższym czasem niż w przypadku InPost (a wkrótce także Orlen Paczka)
Bogata oferta, szybka realizacja.
Bogata oferta, w zasadzie to co kupuję w Chorwacji mogę zamówić przez internet z dostawą do domu. Szybki czas realizacji, produkty bardzo dobrze zabezpieczone naprawdę ktoś o to dba aby w całości dojechały do klienta, gorąco polecam zakupy.
Odpowiedź ze sklepu smakidalmacji.pl
Dziękujemy za opinię. Cieszy nas, że wszystko dotarło szybko i w dobrym stanie. Zapraszamy ponownie!
Przesyłka przygotowana profesjonalnie. Zamówione produkty najwyższej jakości. Polecam
Dziękujemy za ocenę!
Dobre produkty w atrakcyjnej cenie. Mały minus za niedziałającą w weekend płatność blik przez stronę sprzedawcy.
Odpowiedź ze sklepu smakidalmacji.pl
Dziękujemy za opinię i miłe słowa o naszych produktach.
Przepraszamy za problem z płatnością BLIK w weekend, sprawdzamy tę sytuację, aby nie powtórzyła się w przyszłości.
Bardzo szybka wysyłka, poprawić można zabezpieczenie butelek z oliwą, jedna się rozszczelniła
Odpowiedź ze sklepu smakidalmacji.pl
Dziękujemy za sygnał, mamy nadzieję, że straty oliwy i dobrego humoru nie były duże.
Poprawimy schemat pakowania akurat tych butelek 1 l.
Niestety, to problem wszystkich mniejszych producentów (lub producentów wytwarzających wyłącznie dla supermarketów) — jakość opakowań jest słaba, a lokalni konsumenci to tolerują. To jeden z powodów, dla których mamy mało domowych wyrobów w naszym sklepie.
Uwielbiam chorwacki olej i żywność, super, że mogę ją zamówić w Polsce
Dziękujemy za opinię! :)
Paczka przyszła błyskawicznie. Byłam miło zaskoczona. Niestety mimo bardzo dobrego zabezpieczenia płynów dodatkową folią 2 płyny nieco wyciekły. Dzięki temu paczka pachniała obłędnie 😍😁
Bardzo dziękujemy za opinię 😊
Przykro nam z powodu wycieku, nie zawsze opakowanie wystarczająco szczelne :(
Fajnie że chorwackie produkty możemy kupić w Polsce
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.