Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, zarówno pod względem materiałów, jak i wykonania. Większość klientów docenia szybką i sprawną dostawę zamówionych produktów. Klienci podkreślają również dobre dopasowanie rozmiarów oraz wygodę produktów. Opinie o obsłudze klienta są bardzo pozytywne, klienci doceniają sprawną komunikację i pomoc przy wymianach czy zwrotach. Dodatkowo użytkownicy są bardzo zadowoleni z wyglądu, wzorów i kolorystyki produktów. Część klientów komentuje korzystny stosunek jakości do ceny produktów. Kilku klientów pozytywnie ocenia możliwość personalizacji zamówień i zgodność z projektem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesmmash.pl
Z wymiarów podanych w tabeli dobrałem koszulkę os piosenki i powiem że wszystko pasuje tak jak bym tego oczekiwał. Materiały bardzo dobrej jakości zobaczymy jak długo wytrzymają ale naprawdę warto pozdrawiam
Jakość koszulki jest na najwyższym poziomie, rozmiarowka jest w 100% zgodna z wymiarami podanymi na stronie, długość jest super nie za długa nie za krótka po prostu w sam raz, z rekawakmi to samo nie trzeba być napakowanym żeby nie wisiały, jedyne co można odrobinę poprawić to kołnierzyk ponieważ jest dosyć obszerny a mógłby być troche mniejszy i byłoby super.
Rozmiar który zamówiłem był dobrze dopasowany, jakość materiału na wysokim poziomie, to nie pierwszy art. Z marki smmash który zamówiłem i kolejny raz jestem zadowolony
Smmash, Lubię to!
Smmash to bardzo dobra komunikacja z obsługą klienta na wysokim poziomie. Szybka i bezproblemowa dostawa towaru na wysokim poziomie. Korzystam i polecam.
Rzeczy bardzo dobrej jakości i bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Nie miałam żadnego problemu jeśli chodzi o wymianę koszulki z mniejszej na większą. Polecam
REWELACYJNE I SWIETNIE ZAPROJEKTOWANE CIUCHY
Ubrania sportowe są pięknie uszyte i wykonane z atrakcyjnego matriału. Ładne kolory, śliczny krój, wspaniały dizajn. Gorąco polecam
Dobre rzeczy w przystępnych cenach. Fajnie że są również rzeczy dla dzieci dzięki czemu można ze swoją pociechą wyglądać tak samo na macie.
Koszulka zgodna ze zdjęciem. Solidne wykonanie, bardzo ładnie się prezentuje. To mój drugi zakup. Szybka wysyłka. Polecam.
polecam sklep smmash Dużo różnych grafik na rashguardach, ogromny wybór. Ćwiczy mi się w ich ubraniach bardzo komfortowo
Pas jest ciut za luźny mimo dobrego rozmiaru i legginsy mi czasem spadają, ale i tak są świetne i był to dobry zakup.
Fajna koszulka wykonana wg projektu. Tylko strona mogłabybyć bardziej czytelna, miałam troszkę problemów z zamówieniem
Szybko, sprawnie i bez zarzutów!
Koszulka w idealnym stanie, herb wgrany przeze mnie odwzorowany w 100%. Szybka realizacja i bezproblemowa dostawa
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko ale i zwrot dostarczonego towaru poszedł sprawnie. Niestety zamówiłam za mały rozmiar koszulki i musiałam zwrócić. W przyszłości mam zamiar ponowić zamówienie ale już większy rozmiar.
Szybkoschnący materiał miły i wygodny dobrze uszyte dotyczy leginsów i koszulek sportowych
Szybkość zamówienie jakość wykonania zgodność z projektem polecam w 100%
Świetny materiał pięknie wykonany wydruk, koszulka z kreatora wyszła idealnie jak w projekcie.
Przesyłka szybka, dobra jakość.
Szybka przesyłka, towar dobrej jakości. Na razie jestem zadowolony.
Wygląd oraz krój podoba się bardzo.
Syn ma 178 wzrostu i waży 66 kg rozmiar s idealnie dopasowany
Wszystko zgodne z opisem
Dobrze wykonane, wygodne, dopasowane wszystko na plus. Polecam
Super koszulki. Dzieci mówią, że +5 do siły po nałożeniu😉
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.