Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniestilove.pl
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Sukienka w pełni zgodna z opisem i zdjęciami na stronie. Produkt starannie wykonany. Zdecydowanie polecam ten sklep.
Suknia po założeniu prezentuje się pięknie, elegancko i w noszeniu jest lekka. Kolor na żywo jest bardzo ładny. Kontakt ze sprzedawcą był szybki, dobry i bardzo pomogli gdy miałam pytania.
Bardzo odradzam zakupy w STILOVE.
Zwrot jest zrobiony w bardzo mylący sposób. Zrobiłam wszystko przez swoje konto jeszcze przed upływem 14 dni: wybrałam zamówienie, zaznaczyłam sukienki i wygenerowałam formularz zwrotu.
Potem sklep odmówił zwrotu kilku tysięcy złotych, bo ich zdaniem wygenerowanie formularza niczego nie zgłasza i nawet nie zapisuje się w systemie.
Czyli przechodzisz całą procedurę zwrotu, a potem dowiadujesz się, że według sklepu tak naprawdę nic nie zrobiłaś.
Dla mnie to absurdalne i kompletnie nieprzyjazne podejście do klienta. Sprawę zgłaszam do rzecznika konsumentów. Nie polecam.
Bardzo polecam. Sukienka dotarła do mnie w tempie ekspresowym. Materiał oraz wyglad sukienki jest po prostu ekstra 🤩. Bardzo mile jestem zaskoczona
Sukienka jest przepiękna i robi ogromne wrażenie! Kolor pastelowej zieleni wygląda bardzo elegancko i subtelnie - idealny na większe wyjścia. Krój balowy pięknie układa się na sylwetce, a materia jest lekki, zwiewny i przyjemny w dotyku. Czułam się w niej wyjątkowo - polecam każdej kobiecie, która chce zrobić wrażenie. 💚
Bardzo miła obsługa (pozdrawiamy Panią Anetę!☺️🥰), bardzo pomocna, miła atmosfera. Na pewno wrócimy i polecimy innym. ☺️
To moje kolejne zakupy w sklepie STILOVE. Sukienki za każdym razem przepięknie zapakowane, szybka wysyłka i wspaniala jakość. Sukienka Natalie skradła moje serce. Polecam.
Serdecznie polecam Stilove . Ogromny wybór sukienek na wyjątkowe okazje :) Ja zdecydowałam się na model Rose i był to strzał w 10. Najwyższa jakość materiałów, do tego komfort i wygoda. Klasa sama w sobie. Polecam bardzo butik ❤️
Szałwiowa suknia
Zakupiłam przepiękna suknie z polecenia przyszła jeszcze piękniejsza niż na zdjęciu 🤭 Na weselu, układała się i wyglądała olśniewająco🤩
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.
stilove.pl
Odwiedź stronę internetowąO nas