stilove.pl

Opinie (26) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (26)

stilove.pl

Opinie (26) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (26)

Opinie na temat stilove.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo chwalą wysoką jakość produktów, materiałów i wykonania. Wygląd i estetyka sukienek są wysoko oceniane przez klientów, którzy doceniają ich piękno i elegancję. Klienci są bardzo zadowoleni z profesjonalnej, miłej i pomocnej obsługi sklepu. Klienci regularnie podkreślają szybki czas realizacji zamówień i ekspresową wysyłkę. Produkty są oceniane jako bardzo wygodne i komfortowe w noszeniu. Wielu klientów wraca na kolejne zakupy, deklarując lojalność i zadowolenie z doświadczenia zakupowego.

Opinie nt. sklepu stilove.pl

Suknia po założeniu prezentuje się pięknie, elegancko i w noszeniu jest lekka. Kolor na żywo jest bardzo ładny. Kontakt ze sprzedawcą był szybki, dobry i bardzo pomogli gdy miałam pytania.
Bardzo polecam. Sukienka dotarła do mnie w tempie ekspresowym. Materiał oraz wyglad sukienki jest po prostu ekstra 🤩. Bardzo mile jestem zaskoczona
Sukienka jest przepiękna i robi ogromne wrażenie! Kolor pastelowej zieleni wygląda bardzo elegancko i subtelnie - idealny na większe wyjścia. Krój balowy pięknie układa się na sylwetce, a materia jest lekki, zwiewny i przyjemny w dotyku. Czułam się w niej wyjątkowo - polecam każdej kobiecie, która chce zrobić wrażenie. 💚
To moje kolejne zakupy w sklepie STILOVE. Sukienki za każdym razem przepięknie zapakowane, szybka wysyłka i wspaniala jakość. Sukienka Natalie skradła moje serce. Polecam.
Bardzo miła obsługa (pozdrawiamy Panią Anetę!☺️🥰), bardzo pomocna, miła atmosfera. Na pewno wrócimy i polecimy innym. ☺️
Sukienka na poprawiny okazała się absolutnym hitem! Piękna, kobieca, świetnie skrojona – wyglądała elegancko, ale jednocześnie była bardzo wygodna, co przy całodniowej zabawie jest ogromnym plusem. 🥰 Zdecydowanie polecam zakupy w tym miejscu – to sklep, do którego z przyjemnością wrócę przy kolejnej okazji!☺️

Szałwiowa suknia

Zakupiłam przepiękna suknie z polecenia przyszła jeszcze piękniejsza niż na zdjęciu 🤭 Na weselu, układała się i wyglądała olśniewająco🤩
Serdecznie polecam Stilove . Ogromny wybór sukienek na wyjątkowe okazje :) Ja zdecydowałam się na model Rose i był to strzał w 10. Najwyższa jakość materiałów, do tego komfort i wygoda. Klasa sama w sobie. Polecam bardzo butik ❤️
Jakość i kolor, przy odpakowywaniu kartona powaliła na kolana. To jest jedna z najpiękniejszych sukienek w mojej szafie, a jeszcze lepiej prezentowała się na weselu przyjaciółki. Dziękuję z całego serca ❤️ najlepszy zakup!
Zamówiłam piękną suknię ROSE! Idealna 😍 zrobiła wrażenie ! Czułam się w niej wyjątkowo Dodkatkowao pięknie zapakowana ! Napewno wrócę po kolejną , polecam : D
Zamówiony kombinezon cudny, długo szukałam czegoś wyjątkowego, spełnił moje oczekiwania, bardzo dziękuję i polecam 😊
Sukienka prezentowała się przepięknie, dużo osób było zachwyconych jak ładnie wygląda i ja też czułam się jak księżniczka 🫶

POLECAM!

Za każdym razem jestem bardzo zadowolona z zakupów w STILOVE.PL. Jakość sukienek jest świetna, a Panie na infolini zawsze chętnie pomagają w doborze rozmiaru. Polecam! 🙂
Pani na infolinii była bardzo pomocna i dzięki niej wybrałam dla siebie najlepszą sukienkę. To był mój kolejny zakup na tej stronie i na pewno nie ostatni 🥰
Z całego serca polecam ten sklep ! W końcu trafiłam na swoją wymarzoną sukienkę na wesele ❤️ obsługa super, pomogły w wyborze ❤️ sukienka obłędna ! POLECAM !!!

Kombinezon

Kupiłam kombinezon i siw nie zawiodłam. Bardzo dobry gatunek tkaniny, idealnie skrojony i uszyty. Doskonałość w każdym calu. Serdecznie polecam ❤️

BARDZO POLECAM

Polecam! Zakupy w tym sklepie to przyjemność. Moje zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane, bardzo dobry kontakt z obsługą przez INSTAGRAM.

Polecam serdecznie 🌸

Polecam serdecznie, profesjonalna i miła obsługa, szybka wysyłka. To mój kolejny zakup w Stilove, ale na pewno nie ostatni ☺️ Polecam!
Serdecznie polecam, uważam że Stilove to najlepszy sklep internetowy z sukienkami. Wymiary się zgadzają, szybka wysyłka.
Bardzo polecam wszystkim zakupy w Stilove.pl Szybka wysyłka, Panie bardzo chętnie mi pomogły. Sukienki piękne ! ❤️